Перейти до змісту

Настройка раздачи wi-fi в квартире

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Уважаемые бордовцы. Если не в этом разделе, модераторы простите! Не нашел ответа на некоторые технические вопросы. Может кто посоветует как правильно организовать раздачу интернета по Вай-фай.

Задача стоит вот какая.

Есть интернет от Киевстар (подключено к компютеру), и есть телевизор Samsung UE-37D6510 , в котором есть Вай-фай и возможность работы в инете. Надо "заставить" телевизор заходить в инет через вай-фай установленый на компе.

Вай-фай в комп я думал взять вот такие взял на манибек. А может эти "чудеса китайской промышленности" и не могут мне помочь в поставленном вопросе?

Мои познания в разных протоколах и возможностях Вай-фай сетей равны 0,1 %. Думал разберусь сам но не вышло....

Посоветуйте пожалуйста, очень надо....................

Опубліковано

Роздавати з компа можна але це трохи збочення коли доступні в достатній кількості роутери. А адаптера можеш лишити, згодиться за наявності роутера щоб шнурки по хаті за компом не тягати.

Опубліковано

"Компа" і без шнурка не шибко потягаєш, це ж не ноутбук.

Роутерів то достатньо, просто грошові потоки на сьогоднійшній день "не дуже". Все пішло на телевізор

Питання було посталвено в першому пості, а про те, що "Роздавати з компа можна але це трохи збочення..." не пойняв? Є ряд програм коли ТВ використовує комп як медіа сервер, та всяке інше. Тоб то в 80-90% вони повинні працювати...

Опубліковано

Грошовий потік необхідний на роутер 50$.

Краще дочекатись потрібної фінансової течії чим реалізовувати 'збочення'.

Якщо буде роутер то комп можна буде використовувати як завгодно.

Ідеальний варіант це підключити телевізор до роутера через нормальну виту пару.

Опубліковано
Ідеальний варіант це підключити телевізор до роутера через нормальну виту пару.
До речі да, вафля не тягне нормально медіа потік. Навіть укртелеком котрий вимагає мінімум 8М/біт мінімальну полосу для своєї трансляції через вафлю нормально не пролазить.
Опубліковано

Питання поставлене ось так "Есть интернет от Киевстар (подключено к компютеру), и есть телевизор Samsung UE-37D6510 , в котором есть Вай-фай и возможность работы в инете. Надо "заставить" телевизор заходить в инет через вай-фай установленый на компе.

Вай-фай в комп я думал взять вот такие взял на манибек. А может эти "чудеса китайской промышленности" и не могут мне помочь в поставленном вопросе?"

Люди ж користуються і все гуд... Люди ж користуються? Може я ще раз щось не зрозумів?

Опубліковано
Питання поставлене ось так "Есть интернет от Киевстар (подключено к компютеру), и есть телевизор Samsung UE-37D6510 , в котором есть Вай-фай и возможность работы в инете. Надо "заставить" телевизор заходить в инет через вай-фай установленый на компе.

Вай-фай в комп я думал взять вот такие взял на манибек. А может эти "чудеса китайской промышленности" и не могут мне помочь в поставленном вопросе?"

Люди ж користуються і все гуд... Люди ж користуються? Може я ще раз щось не зрозумів?

Ну так і ти користуйся. Чо ти такий розумний на форум прийшов. Дозрієш до конкретних рішень тоді і прийдеш.
Опубліковано

Дякую усім за змістовні відповіді. Особливо СисР..... Але перш за все необхідно поважати співбесідника, я на особистості не переходив, та стану дозрівання не вимірював.

Опубліковано
Дякую усім за змістовні відповіді. Особливо СисР..... Але перш за все необхідно поважати співбесідника, я на особистості не переходив, та стану дозрівання не вимірював.
Да будь-ласка. Тут мабуть дописують люди які трішки більше тебе мають досвіду в ІТ. Якщо ти не знезійшов до того щоб хоча б спробувати зрозуміти то флаг тобі в руки. Яке питання така і відповідь.
Опубліковано

SysR, а слабо й дійсно нормально пояснити людині, замість виписувати лишні пости/букофки? :blink: Людина попросила допомоги, а Ви "умнічаєте"!

Може, й ще комусь згодиться з форумчан чиясь професійна підказка?

Опубліковано

а объясните мне как выризать апендицит что-бы я себе вырезал....

самый нормальный совет - обратись к доктору

ибо на обяснения почему нельзя так делать уйдет 7мь лет

человеку посоветовали поставить роутер, там всё попроще

а с

Мои познания в разных протоколах и возможностях Вай-фай сетей равны 0,1 %.

расказывать долго

+ нужо чуть понимать что такое "роутинг" на виндовсе

топикстартер поставил задачу неправильно, еслит он точно решил всётаки обходиться без роутера ему следовало бы написать

настройте мне так как я хочу плачу NN гривен,

и было десяток желающих помочь

Опубліковано

Флейму ніхто не заказував......... А флаг рекомендую засунути собі кудись в інше місце

Опубліковано

Дякую усім, ввечері спробую іншим шляхом. На рахунок НН гривень поговоримо завтра...

Опубліковано

Колись пробував через ноут роздавати wifi, то процесор грузився на >50%. Якість інету була відстійна - періодично не працювало. +твоє тіло може стати нездоланною перешкодою, вже не тещо стіна. Можеш в гуглі пробити "роздача wifi з під 7" там все ніби просто написано. Але роутер, як на мене, єдиний прийнятний варіант.

і я використовував адаптер на 300 Мбіт\с

Опубліковано
SysR, а слабо й дійсно нормально пояснити людині, замість виписувати лишні пости/букофки? :blink: Людина попросила допомоги, а Ви "умнічаєте"!

Може, й ще комусь згодиться з форумчан чиясь професійна підказка?

Zevs_Isver Все за мене сказав.

Тут на форумі інфи по цьому купа, аби було бажання шукати ТС не перший і не останній із такою проблемою. Хто шукає той знаходить.

Питання поставлене ось так
А флаг рекомендую засунути собі кудись в інше місце
Це називається попросила допомоги? :naezd:

Як попросила людина так і отримала. Якщо 0,1% знань то немає чого тут козиряти, а варто прислухатись до тих в кого досвіду трохи більше і не винаходити велосипеди.

Опубліковано

Ні не наєзд, але й не вибачення, так, можливо й рівень знань в "роутингах" не високий, але краще понадіятись на підтримку знаючих людей та їхні поради, тим більше може хтось з таким стикався. Інколи хочеться й самому розібратись, оскільки голова та руки на місці. В "розетці" за налаштування роутерів 20 у.е. беруть. Хтось може й платить... Технології на місці не стоять і саморозвиток та самоосвіту ніхто не відміняв...

Опубліковано
Ні не наєзд, але й не вибачення, так, можливо й рівень знань в "роутингах" не високий, але краще понадіятись на підтримку знаючих людей та їхні поради, тим більше може хтось з таким стикався. Інколи хочеться й самому розібратись, оскільки голова та руки на місці. В "розетці" за налаштування роутерів 20 у.е. беруть. Хтось може й платить... Технології на місці не стоять і саморозвиток та самоосвіту ніхто не відміняв...
Якщо хочеш навчитись то почни для початку з гугла і навчись користуватись пошуком бо ніхто тобі свого розуму в голову не вкладе.

І задавай питання по суті а не "стоїть отак".

Опубліковано

налаштуй вай-фай на компі в режимі "точки доступу" - і вона буде роздавати інет по вай-фаю. і твій телевізор, в теорії, має ловити вай-фай і інет.

купи, все ж таки, роутер, і не займайся фігньою. чесно. поставлена тобою задача реальна - але не в твоїй реалізації.

Опубліковано

Дякую усім, поставлена задача виконана, мінімально-необхідну мені функцію виконує. З часом буде прокладено мережу (ремонт тільки 3 місяці назад закінчив і не провів мережу) придбано роутер і все налаштується "як книжка пише"..... :0011:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...