Перейти до змісту

Велосипедисти руйнують бруківку


vampirich

Рекомендовані повідомлення

Ось новина. Чесно кажучи я в шоці.

До такої тупості то треба іще додуматися.

тут є фото одразу після вкладання тієї бруківки. Вона вже тоді сипалася.

А тепер роблять винуватими у неякісній роботі (неякісних матеріалах і ще купа всяких нюансів де було стирено гроші) велосипедистів і скейтерів

вони б іще сказали що пішоходи винуваті у тому, що плитка руйнується

Нема слів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, дурнiшого й годi придумати, напевне велосипедними траками так зруйнували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якусь би акцію провести на захист свого доброго імені?

Бо такий брєд і наклепи клеїти - це взагалі вже перебор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО в статье не правильно написали. Наверное имелась ввиду все-таки не тротуарная плитка, а мраморная облицовка памятника и театра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яку акцію?

Я підходив і спілкувався.. перед велоднем з БМХ особисто... мож там і є адекватні люди... (маю на увазі... не дітвора з якою нема про що розмовляти).

Аналогічно чув про те.., що за виступ перед колоною, яку ми зустрічали на границі обалстей... представники БМХ і Тріал руху.. просили гроші. То мож вхід на площу теж їм зробити платним? БРЄД!!!

1. Тупо поставити 4 мента.. з палками і розігнати це все.., а то шастають шоблом по місту.. а в цетрі.. дітвора скаче по парапету памятника Л. Українці. ЗАІПІСЬ!!

2. Звичайно БМХ парк створити в Парку.. або знайти місце САМЕ В ЦЕНТРІ МІСТА і створити такий парк... але наша молодь засре і рознесе його за лічені дні. Організуватися.. знайти людей які це питання можуть підняти. На скільки я знаю серед дітей БМХ напрямку є родичі посадовців. Тоді буде предмет для обговорення.

3. Як показали пробіги і інші заходи... без групи регулювальників і взагалі людей, які підтримують порядок.. наша молодь рухається, як бидло на пашу.. і поки не підїдеш і не звернеш увагу (дуже мяко сказано) ніфіга ніхто навіть не подумає своєю головою, що так робити не варто. Від штовхання і пробирання в голову шосейної групи... до стрибків на гранітні глянцеві парапети... (навіть не стрибків.. а спроб їх навчитися робити) і падіння на ті ж парапети велосипедів.. які дійсно його обдирають.

Це так.. навскидку.. так би мовити....

З.І. А "журналісти".... я не про професіоналів своєї справи..а саме в лапках... так це прсото піндєц.. гучна назва статті.. викладення якогось маразму в контексті і знак питання.. в кінці.. ось на що вони спроможні.. На мою думку такі люди не мають права називатися цим гордим словом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю підтримую TreNer -а і Лекса. Ці дебілоїди на бмх постійно гоцають по пам"ятнику і сходинках театру. Де ж ще пови№обуватись, як не в центрі міста? Нічого не маю проти скейтбордистів та бмх-ерів, але вхід в музично-драматичний театр - не місце для подібного роду тусовок. Давно пора гнать їх звідти нафіг. Вони дійсно нищать сходинки пам"ятника Лесі та театру.

Щодо нас, то я впевнений, що наші покришки створюють на бруківку в рази менший тиск, як високі підбори більшості наших чарівних панянок, так що до руйнування покриття площі і вул. Лесі Українки ми не маємо ніякого відношення, імхо. Неякісна плитка і сама порозвалюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут справа не у повийо... а справа в тому.., що ніхто цьогоне контролює..

Для цього має бути СПЕЦІАЛЬНО ВІДВЕДЕНЕ МІСЦЕ приведене у відповідність до їхніх вимог.. І це нормально.

А справа ментів... проконтролювати.. щоб такого в цетрі не було.. все дуже просто.

Але знову все впреться у те.... що нема бабла..і не пеердбачено..і т.д. і т.п.

У той самий фонтан.... ІМХО.. закопали стільки бабла.... що вже мождна було у кожному мікрорайоні влаштувати БМХ парк.. + піддони.. Я вже не кажу.. про те, як ми добивалися, щоб нас пустили провести КК гонку у занедбаному і засміченому "ботсаді" ВДУ.

З.І..Ти таво... панянок не чіпай.. да..!! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в цій країні шось добиватисб, якихось цивілізованих мір застосовувати... до кого? суспільство бидланів, єврАзія...

по пальцям чемних розумних і сильних людей, по пальцям перерахувати можна їх тут, в Україні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лекс,та як їх не чіпать? Панянки такі привабливі, що їх не можна не чіпать. )))

оффтоп про ботсад. Їхав через той зад сад в суботу з Потебні до електротермометрії, так там, як завжди, бухають алкаші, бабусі пасуть кіз, кілька компаній з автомобілями жарять шашлики, скрізь гори сміття, тобто сад європейський, піпец, є на що подивитися...

А от ми, покатавшись там годинку, могли завдати природі непоправних збитків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гори сміття, тобто сад європейський, піпец, є на що подивитися...

А от ми, покатавшись там годинку, могли завдати природі непоправних збитків.

шо і трєбовалось доказать. бидланство непрохідне, жлобство, недалекість... жаль таких ініціативних людей як адекватна частина велотусовки з борди, і інших, хто щось намагається, попри дибілізм та косноуміє властьімущіх на всіх рівнях

понасідали бл*н не виженеш, у кормушок. Слуги народа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, правильно! Это по нашему - гнать!

А цивилизованно это делается через альтернативу. Надо им предложить другое удобное место для катания. А запретить, конечно же, - бабла немного требуется.

С одной стороны - плитку жалко. А с другой стороны - пацаны заняты. И чем-то более полезным, чем сидением в подъездах, где в конце концов подросткам рвет крышу и тянет на "подвиги". Думаю, ради морального здоровья поколения, плитку можно не жалеть. Обновлять ее время от времени, если это дешевле, чем оборудовать скейт-парк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу добавить, что я поняла, что речь в статье идет о мраморной облицовке парапетов. А не о тротуаре. Тротуар там отдельная тема, конечно. Вполне, заодно, сделают нас и там крайними.

Еще, зная как у нас обычно это делается, начнут гонять ВМXеров, достанется и всем велосипедистам без разбора, ОНИ нас не различают. Просто запретят вообще нам там показываться, еще и штрафовать начнут, вполне.

На мой взгляд велосипедисты, бемисты, прочие двухколесные - оживляют город, делают его с виду более веселым, привлекательным и современным. Потому, считаю, что оборудовать для них парк нужно там же, в Центре. На Адреналин, к примеру, они не будут ездить каждый день. Площадка должна быть доступна всем, тогда это сработает и решит проблему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти Танюш.. трохи перебільшуєш.. говорячи.. про заборону зявлятися в цетрі на велосипедах...

Звичайно такого нахто робити не буде.. АЛЕ.. тут є така справа..., що коли заборонять гасати і трюкачити на Театральному майдані на бемах, тріалити .. і т.д.. тоді зявиться прециндент.. щоб йти до влади і вже ВИМАГАТИ місця де це можна робити. І погоджуюсь з тобою звичайно.. вище теж висловлювався.. про таку необхідність... БМХ-парк МАЄ БУТИ В ЦЕТРІ.

Внатурі.. Адреналін приватна кантора.., ще й на окраїні міста.. а такий парк має бути в центральній частині міста... державним і безкоштовним. Наприклад в парку ім. Лесі Українки... там площу, яка тупо заросла буряном можна звільнити (і за допомоги тих самих райдерів), забетонувати кинути кілька піддонів, обовязково обгородити і нехай веломіліція патрулює.

З.І. Звичайно до цбььго залучити спонсорів.. і включити райдерів.. до програм святкування різних урочистостей, проволдити змагання і т.д. Он скільки у нас виявляється велоклубів.. які ніхрена не роблять. То хоч тут буде з них користь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді зявиться прециндент.. щоб йти до влади і вже ВИМАГАТИ місця де це можна робити. І погоджуюсь з тобою звичайно.. вище теж висловлювався.. про таку необхідність... БМХ-парк МАЄ БУТИ В ЦЕТРІ.

Воно ніби й логічно, що цим мають займатись ті, кому це потрібно, але...

Десь рік-два тому, коли я трохи цікавився цією темою, почув у відповідь дуже цікавий контраргумент: середній вік тих пригунів разом взятих не дотягує навіть до 20-ти років, а це означає, що займатись цим тупо немає кому. Не буде шпана шось вимагати від влади.

Інтерес влади є, але їм простіше просто заборонити, і нічого створювати.

Інтерес бізнесу? суніваюсь. надто мала цільова група, не окупиться.

Громадськість? не потягне.

Крім того, кому ж як не тобі, Лєкс, знати, що створити щось подібне - це навіть не половина справи. Треба ж подумати, яким чином воно потім буде функціонувати: охорона, ремонт, освітлення, сміття, тачка, щоб кості вивозити.

Сорі за песимізм: "нє вєрю!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну дик....

Як бабло за виступ.. то давай.. а як додуматись звернутися хоча б в Велоасоціацію.. то ні.

Це одне... а друге... звичано бізнесу це все не треба.. А якщо не дати тому бізнесу.. торгувати всякою х..ю в парку.., а поставити умову.. облаштування такого парку.. на місці.. якоїсь старої качелі .. чи автомістечка.. наприклад..

Он Рошен, Мадагаскар... обладнали майданчики.. бо хочуть там торгувати. І це нормально.

Якщо н алист від них ніякої реакції не буде.. мол малі і тд.. то хай та дітвора і далі гасає по майдану... хоч бухати і курити чорт і де не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

о блін ділєма. Лекс виженуть з центра підуть до Шеви( головний корпус ВНУ) або на Київську площу, там тоже є де попригати!

якщо вже такє питання вечно піднімається то проще вже зробити вже той клятий майданчик і всім буде спокій.

чогось у Львові як поставили відкритий скейт-парк так і до цього часу він шось не розломаний і не роз***аний, тількі помальований :0155:

є проблема треба вирішити а не як куркі п**діти, нам не по 70-90 років щоб маразмом страдати і старих пердунів слухати по телефону, що їм не нравиться, і в рядянській час такого не було :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

я, звісно, розумію невдоволення БМХ-рами, але де їм кататись як не в центрі? на львівській, гпз чи на привокзальному, шоб велосипед відібрало якесь бидло?

буде скейт-парк чи бмх парк, чи ХОЧА Б рампа, от тоді можна буде розганяти з центру їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буде скейт-парк чи бмх парк, чи ХОЧА Б рампа, от тоді можна буде розганяти з центру їх.

Теж рахую що це буде правильно.

Колись давно звертались в міську раду з проханням на виділення коштів і містя для обладнання такого майданчику. У відповідь почули тільки "це дуже велика сума" :0150: хто б сумнівався.Просто якщо щось і робити то до цього треба віднестись серйозно, а не зробити що небудь воно розламається за пів року і знову вернемся до того з чого все і починалося.

P.S. в багатьох містах є такі майданчики і відповідно така проблема як катання екстрималів в центрі міста чи на памятниках відпала. :0152: (вибачаюсь якщо когось образив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо якщо навіть і построїти цей парк, вже буде велика причина відправляти з центру інших райдерів в майданчик

да ладно Юра їм це нафіг треба такє робити, сам знаєш "це є небезпечно", прикольна була в них відповідь, відмазка на всі питання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...