Перейти до змісту

Коли буде тепло

Korting

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Соборності 37б теплі

не у всіх, спальна тепло, дитяча, кухня, зал - холодні. дуже завоздушені були. спустив повітря, але йде холодна вода у мене по стоякам - очевидно не основний потік, а "обратка". дзвоню в ЖЕК - "а ми ще нічого по будинку не робили, у нас є 5 днів на розвоздушення, чекайте"

хіба вони переживають за людей, за рахунок яких живуть - зовсім ні...(((

Опубліковано

не у всіх, спальна тепло, дитяча, кухня, зал - холодні. дуже завоздушені були. спустив повітря, але йде холодна вода у мене по стоякам - очевидно не основний потік, а "обратка". дзвоню в ЖЕК - "а ми ще нічого по будинку не робили, у нас є 5 днів на розвоздушення, чекайте"

хіба вони переживають за людей, за рахунок яких живуть - зовсім ні...(((

Стоп а хіба інженерні не забрали Луцьктепло??? Ну тобто того роки тільки вони запускали, ЖЕК був осторонь...

Хто працює в ЛуцькТепло, підтвердіть будь-ласка!!

Опубліковано

Волі гріється з 10 ранку, але батареї ще не гарячі, а просто тепленькі. :)

Я ж то думаю, чого у нас гаряча вода зрівнялася за температурою з холодною. То по пр. Волі батареї теплі :mellow: .

Капець. Центр (р-н Статуправління). Батареї зимні. Гаряча вода зовсім не гаряча. Жах.

Опубліковано

Волі гріється з 10 ранку, але батареї ще не гарячі, а просто тепленькі. :)

Волі 37 ні тепла ні гарячої води

P.S. гріємось ромом

Опубліковано
P.S. гріємось ромом

Хм. Если в выделенном слове поменять 2 буквы, то слово "греться" приобретёт очень интересную ассоциацию :)

Опубліковано

Стоп а хіба інженерні не забрали Луцьктепло??? Ну тобто того роки тільки вони запускали, ЖЕК був осторонь...

Хто працює в ЛуцькТепло, підтвердіть будь-ласка!!

не знаю хто і що має підключати, але прийшовши вечером додому і заставши холодні батареї, взяв ліхтарика, газовий ключ і пішов у підвал.

заглянув в елеваторну- виявляється була закрита подача на два стояка, відкрив.

у підвалі спустив повітря і перевірив чи процес пішов, ніби пішов.

вночі у дитячій стало тепло.

зранку зал і кухня(один стояк) були все одно не дуже теплі- знову пішов у підвал і знайшов маленький краник, котрий перекривав подачу тепла на цей стояк. відкрив, через пів години батареї стали помітно тепліші.

тепер питання - а навіщо нам оті "працівники", за яких я фактично викона всю роботу по трьом стоякам свого під"їзду?

Опубліковано

Рівненська р-н де обвалився будинок холодно.Перемоги сторона 5 школи до моста теж холодно.

Опубліковано

Чорновола 2, є тепло, но не на всіх стояках, завоздушені напевно... Сам в підвал не полізу, вже хватить поліз закритивати холодну воду щоб змінити крана, як побачив які ті крани аж жахнувся, короче стояки в нас в будинку неперекриваються, тільки весь будинок (будинок з 1996 року)

• 2 місяця потому...
  • 9 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...