Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кажуть,що на Київській площі має скоро відкриватися ірландський паб,хтось чув про це?

чекаєм 29го: буде відомо - чи паб, чи пєльмєнная.
Опубліковано

Кажуть,що на Київській площі має скоро відкриватися ірландський паб,хтось чув про це?

чекаєм 29го: буде відомо - чи паб, чи пєльмєнная.

О, его пару лет уже строят, походу паб и сцена там будет.

Опубліковано

А то де? бо біля мене на Рівненській, Ресору розігнали, то буде Чебуречна ) Скоро.

Паб має бути біля Зефіра)) А там де Ресора була,то ніби,як Третій кухоль.....Кажуть Панораму закрили,шкода..... :0160:

Опубліковано

olun4ik, я все розумію... Але для таких речей є відповідна тема. Нащо тулити агітацію в УСІХ темах?? Хто схоче - знайде і прийде. А як ні - то не заставите....

Опубліковано

А то де? бо біля мене на Рівненській, Ресору розігнали, то буде Чебуречна ) Скоро.

Паб має бути біля Зефіра)) А там де Ресора була,то ніби,як Третій кухоль.....Кажуть Панораму закрили,шкода..... :0160:

А есть более детальная информация об этом пабе? А панораму на зиму наверное закрыли, холодно же.

Опубліковано

А есть более детальная информация об этом пабе? А панораму на зиму наверное закрыли, холодно же.

Виявляється Панораму на декілька днів закрили,щось міняють....А на Київській має бути ірландський паб,на вихідних групи різні грати будуть,чула,що має бути дуже класно,десь на наступному тижні відкриття))) Побачимо))) :0165:

Опубліковано

В ТЦ "Буратіно" відкрилося щось із вивіскою "Карабас-Барабас" - хто вже там побував? Це обіцяне дитяче кафе чи прогнозована доросла пивнушка?

Опубліковано

В ТЦ "Буратіно" відкрилося щось із вивіскою "Карабас-Барабас" - хто вже там побував? Це обіцяне дитяче кафе чи прогнозована доросла пивнушка?

В середине не был. Но там стоит пивоварня (не знаю как это ещё назвать). Будет своё пиво. И походу этим тоже заправляет Котыщук и Ко.

Опубліковано

В середине не был. Но там стоит пивоварня (не знаю как это ещё назвать). Будет своё пиво. И походу этим тоже заправляет Котыщук и Ко.

Ні, я чула,що цим заправляє Козюра і син нашого мера)))) Це пивоварня скоро відкривається)

Опубліковано

Все сказано правильно, добавлю що вмістимість цього закладу буде до 300 чоловік, відкриття в грудні, варитимуть своє пиво Карабас-Барабас.

Опубліковано

Ні, я чула,що цим заправляє Козюра і син нашого мера)))) Це пивоварня скоро відкривається)

БУла, Козюра і син нашого мера. Всьо тє же ліца, коротше.
Опубліковано

Заправляють вони тільки Буратіно, на 95% діло рук Котыщук и Ко

Опубліковано

Котыщук и К - это 100 %, они обо там до 22.00-23.00 тусуются, открытие 13.12.

А Базилик будет в цокольном помещении нового дома возле Карамельки, планируют до Н.Г. открыться. Там около 1500 кв.м.

Опубліковано

Котыщук и К - это 100 %, они обо там до 22.00-23.00 тусуются, открытие 13.12.

А Базилик будет в цокольном помещении нового дома возле Карамельки, планируют до Н.Г. открыться. Там около 1500 кв.м.

Карабас-Барабас открытие 19 декабря на открытии будет Дзидзьо (как неожиданно)

Опубліковано

Дитяче кафе "Буратіно" знаходиться безпосередньо у самому ТЦ "Буратіно", на першому поверсі.. А от чи встигнуть із відкриттям пивоварні (13 чи 19) - питання цікаве. Бо ще буквально кілька днів назад на весь ТЦ "пахло" лаком та фарбами. Та й дивно якось назвали ту пивоварню..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На Киевском майдане будет открываться Irish pub. Кто нибудь знает, когда и набирают ли уже персонал?

Має відкриватися 17 грудня....

Опубліковано

Був сьогодні в "Карабас-Барабас". В цілому мені сподобалося. Цікавий, хоч і дещо холодний інтер'єр (ІМХО). Великий зал (з вулиці не сказав би). Оригінальні страви. Нестандартна подача блюд. Для супу посудиною служить буханка білого теремнівського хліба. Я брав смажені свинні вуха. Подали в пательні на дощечці. Сподобались, лише, як на мене, перебор з часником. Пиво брав нефільтроване - сподобалось. 8 грн. за 0,5 л. Досить широкий асортимент так званих пивних дощечок. Брали декілька різних, - теж сподобалися. Ціни адекватні. В чоловічому туалеті над пісюаром дві ТВ-панельки(???). З мінусів: в залі і в прямому значенні дещо прохолодно (хоча без верхнього одягу не замерз), персонал трохи гальмує, Wi-Fi не працює. Ставлю "5-" з "5". Обов'язково туди повернуся з друзями на пивний вечір!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...