Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Спс, очепятка! Поправил!

По последним трём дням стало понятно, что наш график никого не интересует, хотя и написано, что открыты до 21.00, но в 22.30 еле удаётся попроважать гостей!

Так что думаю расписание мы после праздников будем корректировать!

Опубліковано

Сьогодні і ми з дружиною завітали у "Coffee In". Затишна атмосфера. Приємний музичний фон і, що не менш важливо, якісне звучання. Смачний чай :0069: . Ще порадували красиві неординарні серветки. Дякуємо за гарний відпочинок.

Опубліковано

Сходи першим, і нам розкажеш враження

Чекав з роботи дружину ввечері, стояв поруч із "Бучером".... "Лабух на іоніці лабає Сердючку".... відпала охота відвідувати.

Опубліковано

А я заходив перед НР. "Лабуха" не було, в середині сподобалося. Зроблено гарно.

За кухню поки нічого сказати не можу, завітали на пів години кави випити. Загалом враження позитивні.

Опубліковано

А я заходив перед НР. "Лабуха" не було, в середині сподобалося. Зроблено гарно. За кухню поки нічого сказати не можу, завітали на пів години кави випити. Загалом враження позитивні.

А куди завітали в бучер чи в кофе ін?

Опубліковано

А я заходив перед НР. "Лабуха" не було, в середині сподобалося. Зроблено гарно. За кухню поки нічого сказати не можу, завітали на пів години кави випити. Загалом враження позитивні.

А куди завітали в бучер чи в кофе ін?

Стопудофф не в CoffeeIn! "Лабухи" у нас не "лабали"да и не будут!

Опубліковано
"Лабуха" не було, в середині сподобалося

:) Можливо мається на увазі луцька зірка, кримчанин з гітарою?

доречі давненько я його не бачив.

Опубліковано

Вибачте, що не вказав назву закладу. Це був "Бучер". Писав як відповідь на пост Zheny@. Апаратура стояла, але музикантів не було. Крутили кліпи по телевізору.

Кружечки не сподобалися, не зручні.

В CoffeIn ще обов'язково завітаю.

Опубліковано

Сьогодні зранку попив чаю в CoffeeIn, все супер, доволі затишно, чай смачний. Але, як вже писали, для повного затишку в інтерєрі не вистачає чогось на стінах. Сподіваємся скоро побачити обновки, а також імбирний чай в меню!

Опубліковано

Имбирный чай есть! Просто я заффтыкал озвучить это! А ваообще, постараемся до Рождества уже менюшки напечатать.

Опубліковано

во-первых, приятно, что название созвучно с рамой моего байка :smile3: а во-вторых, отличное заведение вот буквально через дорогу от дома - эт завсегда удобно! и пример того, как можно на "бывшем индейском кладбище" типа бар "Iрина" построить просторное и уютное кафе.

ps, американо очень вкусный и пирожные :ok2: похоже, что теперь мой вечерний кофе превратится в походы на кофе :smile3:

Опубліковано

Дуже подобається в Coffe In. Чудовий вибір кави (хоч і "норовливої" і недешевої, але дуже смачної, коли правильно приготована), гарна музика, відсутність бидло-контенгенту серед гостей, відсутність неприємних запахів, привітний персонал, адекватні ціни на кондитерські вироби, "комплімент" до кожної кави... Буду бувати, досить часто :)

Опубліковано

Имбирный чай есть! Просто я заффтыкал озвучить это! А ваообще, постараемся до Рождества уже менюшки напечатать.

Відвідали сьогодні і ми цей заклад та скуштували чай з тістечками, дійсно всі коментарі попередніх відвідувачів щодо затишної атмосфери закладу, гарної, спокійної музики, ввічливого ставлення персоналу та якісної продукції відповідають дійсності! Хочеться побажати власнику успішної реалізації задуманого проекту та подякувати за один з небагатьох закладів нашого міста, у який обов'язково хочеться повернутися ще не один раз!!!

Опубліковано

Спасибо за "тёплые" отзывы! Добавили сегодня в ассортимент молочные коктейли с сиропами и без! Рады будем видеть Всех!

Опубліковано

Пора відкривати окрему тему?

Завтра подумаю над этим! А сейчас спокойной ночи, а то завтра в 8.00 нужно уже кофе наливать!

Опубліковано

Пора відкривати окрему тему?

Ну, якщо Торік дасть згоду на окрему тему (а ля реклама) - то нівапрос.

Опубліковано

Відгуки відгуками, але ж сама розумієш, будь-який відгук типу "Ой яка смачна була кава у кав'ярні "такій-то"!.. обов'язково сходіть в кав'ярню "таку-то" і замовте там каву.!" Можна розцінити як рекламу.

пишіть тут поки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...