Перейти до змісту

Аерогриль чи Пароварка?

Yarchik

13 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Назбиралося трохи балів на картці ОККО. Вирішив їх обміняти на широкий спектр ширпотребу, представлений в їхньому каталозі. І виявилося, що можу замовити:

1. Аерогриль Delfa DHT-11, 38000 ОККОбалів, 347 грн. середня (і єдина на Хотлайні) ціна.

2. Пароварка Tefal VC 1301, 40000 ОККОбалів, 369 грн. середня ціна.

Я то є великим шанувальником грильованих м'яса і овочів... але не думаю, що в аерогрилі буде "саме те". Хоча наявність слова "гриль" в назві схиляє мене вибрати саме аергориль.

В той же час пароварка - це корисна їжа. Крім того, це Тефаль... фірма... значить, треба брати пароварку.

А що б обрали Ви? І головне - чому?

Опубліковано

пароварка - просто супер. пользуемся уже много лет. и не только для овощей, а вообще для всего (мясо, рыба, крупы)

Опубліковано

Сама користуюсь пароваркою у мами спробувала аєрогриль, я к на мене фігня, якщо нема духовки то ще можна якось так. а ле духовка краще. Навіть з дотримуванням всіх порад і рецептів страва не виходила, їсти можна але несмачно.

Опубліковано

Краще ніж аерогриль може бути тільки сільська піч або звичайний гриль на дровах.

Користуюся майже рік і дуже задоволений. Використовую для випічки: лаваш, заварні тістечка, слоєне тісто, піца, чебуреки.

Тушіння овочів і мяса. Дуже класні каші в горщиках, особливо гречана. Печена картопля це взагалі супер.

Запікаю мясо, бочок, рибу, сушив рибу, шашлички і ще багато чого.

Пароварка це звичайно теж добре, але зовсім не означає що пароварка корисна їжа а аерогріль - ні. Якщо готувати без масла і жирів це теж здорова їжа.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...