Перейти до змісту

У перестрілці із злочинцями загинули двоє міліціонерів, четверо поранені


Vadimm

Рекомендовані повідомлення

У перестрілці зі злочинцями загинули двоє міліціонерів, ще четверо поранені.

Як повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України, надзвичайна подія сталася в ніч з 29 на 30 вересня в Одеській області. Особа одного з учасників перестрілки з міліціонерами достовірно відома, - це ДИКАЄВ Аслан Імранович, 1982 року народження, який розшукується за вбивство.

Згідно з повідомленням, працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що А.ДИКАЄВ, який є громадянином Російської Федерації, нелегально проживає в Одесі, і скоює вбивства на замовлення. Це міліціонери з`ясували, займаючись розкриттям подвійного вбивства, яке було скоєно 29 червня цього року в селі Баранинці, Закарпатської області. Там було застрелено двох чоловіків.

Оперативники встановили автомобіль, на якому пересувався А.ДИКАЄВ. Його чорний ВАЗ-2110 був помічений недалеко від Одеси. На посту ДАІ біля села Кошари машину зупинив інспектор ДПС. За кермом знаходився А.ДИКАЄВ. Він передав документи і вийшов з автомобіля, щоб відкрити багажник.

У цей момент співробітники спецпідрозділу «Беркут» почали операцію із затримання. А.ДИКАЄВ кинув в їхній бік дві гранати, і почав стріляти з пістолета ТТ, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова, поінформували в МВС.

Один із бійців «Беркута» пострілом поранив автоматника. Але третій зі злочинців встиг затягти пораненого назад у машину і вона зникли з місця події, йдеться в повідомленні.

Внаслідок перестрілки четверо міліціонерів поранено. Двоє загинули – 21-річний Віктор Коженко, працівник «Беркута», і 40-річний працівник ДАІ Олександр Розмаріца.

Всі працівники міліції орієнтовані на розшук автомобіля ВАЗ-2110, чорного кольору, держномер ВЕ 6181 АР, в якому під час події було як мінімум троє чоловіків. Один із розшукуваних – А.ДИКАЄВ, 29.08.1982 р.н., уродженець м. Волгоград Російської Федерації. Паспорт громадянина РФ 9600 №322042, закордонний паспорт РФ №627423531. Крім того, може використовувати документи на ім`я громадянина Молдови Tabac Nicolai 04.02.1981 р.н.

Прикмети: зріст 160-165 см, худорлявої статури, обличчя худе, смагляве, волосся темне, коротке, високе чоло, густі брови, тонкі губи.

Злочинці особливо небезпечні і озброєні, підкреслили в МВС.

Міліція просить всіх, хто володіє будь-якою інформацією про розшукуваних, терміново повідомити до міліції по телефону «102». Чергова частина Департаменту карного розшуку МВС України – (044) 256-10-63. Управління карного розшуку УМВС України в Одеській - (048) 725-32-16.

Джерело

Прям Дікій Запад якийсь.

Цікаво чого вони не "дожали" злочинців? Доблєсна "Альфа" віїзджає тільки на обшуки офісів партій, а "Беркут" тим часом розслабився на розгонах мітингувальників "демократизаторами" і сльозогінним газом і затриманнях студєнтіків напідпитку. А щоб затримати трьох "особливо небезпечних", так кішка тонка. Сумно, але ГАНЬБА.

Мої співчуття сім"ям загиблих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

То тіпа вони знали, що то його машина і очікували, що від добровільно здасться? Це хто там, б..ть, такий стратєг? Не краще було спочатку всіх заламати, як це зазвичай роблять, а потім розбиратись? Це вам не ящики з футболками конфісковувати, тут і постраждати можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

називайте мене як хочете, сволотою, чи ще як, але я кажу: цим пацанятам в погонах треба такі встряски почастіше робити, бажано із жертвами з боку "закона", аби ділом більше займались, а не "поборами" і "студєнтіками", і слово "міліція" не було синонімом слова garbage. Взагалі це горда професія, була...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Альфа" - для партійних офісіф,

"Беркут" - для пенсіонерів.

А Хорошковський - генерал армії !

debfd1140ccd3139932c0b6f1dc2abbd.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я непойму а що слабо було в той жигулик гранат шумову самому гаiшнику кинути, або й бойову, кого там жалiти ще було, бабахнув тай все, з трупами завжди легше розбиратись. Якщо мiзкiв нема то тепер i сама мiлiцiя гiмор мае.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я офігіваю від нинішніх міліцейських керовніків. Для таких цілей і була створена Альфа і вони мали цим займатись, а не Беркут. А в нас як завжди вже через ж*, спецназовці менеджерів по офісу ганяють, а беркут з терористами воює :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво що вони хотіли в тому багажнику побачити? ДИКАЄВ був готовий до такого повороту подій, раз з гранатами в кишені з машини виходив, а правоохоронним органам ганьба за таку засідку, знаючи наскільки небезпечний злочинець так халатно віднестись до його затримання. Шкода загиблих, а от тих стратегів хренових які планували цей захід як мінімум притягнути до відповідальності за таке ставлення до роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там кілер-нелегал, а вони йому — "Ваши дакумєнтіки?".

Нє, реально, у нас найправовіша і найдемократичніша держава у світі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кину ссилку на цю тему на якусь міліцейську поштову скриньку. вони зможуть набрати у міліцію розумних, сміливих, досвідчених бійців. он їх тут скільки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кину ссилку на цю тему на якусь міліцейську поштову скриньку. вони зможуть набрати у міліцію розумних, сміливих, досвідчених бійців. он їх тут скільки

Кинь Холєрію Ворошковському...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я офігіваю від нинішніх міліцейських керовніків. Для таких цілей і була створена Альфа і вони мали цим займатись, а не Беркут. А в нас як завжди вже через ж*, спецназовці менеджерів по офісу ганяють, а беркут з терористами воює

І "Беркут", і "Сокіл", і "Альфа" - призначені для таких операцій, але з нюансами. "Беркут" - самий простенький, типу ОМОН, призначений як для мітингів, так і для силової підтримки міліції при затриманнях злочинців. "Сокіл" - то вже швидкого реагування, призначений саме для ліквідації бандформувань, боротьби з оргзлочинністю, антитерористичні спецоперації. Ну а "Альфа" - суто антитерористичні спецоперації і типу того. Коротше ДАЇшник там взагалі не мав світитись, заблокували машину а там вже як по маслу, тільки не з цими, перепрошую, биками, а хоча б "Сокіл". Так нє, захотілось у войнушкі пограти. От і мають. Деграданти. Зато як все красіво у них на навчаннях коли показують по ящіку, прям око милується. Я уявляю якщо таку перевірку затіяти армії, вони там напевно взагалі будуть срати кірпічами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За фактом вбивства двох міліціонерів порушено справу

Київ. 30 вересня. УНІАН. Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства двох працівників правоохоронних органів під час перестрілки зі злочинцями сьогодні вночі в Одеській області. Про це на брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов.

За його словами, кримінальну справу порушено за ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Міністр також повідомив, що з метою затримання злочинців проводилась спецоперація, в якій брали участь 12 правоохоронців, але напад на них із застосуванням вогнепальної зброї та гранат був несподіваним.

«Такий опір від злочинців був доволі несподіваним», - зазначив А.Могильов.

Він також повідомив, що оскільки Одеська область межує з Молдовою та Придністров’ям, про прикмети злочинів повідомлена місцева поліція, є підозри, що вони перетнули український кордон.

Як підкреслив міністр, наразі вживаються заходи зі встановлення та затримання злочинців.

Як повідомляв УНІАН, в ніч з 29 на 30 вересня в Одеській області біля села Кошари у перестрілці зі злочинцями загинули двоє міліціонерів, ще четверо поранені.

Особа одного з учасників перестрілки з міліціонерами достовірно відома, - це Дикаєв Аслан Імранович, 1982 року народження, який розшукується за вбивство.

Згідно з повідомленням МВС, працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що громадянин РФ А.Дикаєв нелегально живе в Одесі, і скоює вбивства на замовлення. Оперативники встановили автомобіль, на якому пересувався А.Дикаєв. Його чорний ВАЗ-2110 був помічений недалеко від Одеси. На посту ДАІ біля села Кошари машину зупинив інспектор ДПС. За кермом знаходився А.Дикаєв. Він передав документи і вийшов з автомобіля, щоб відкрити багажник. У цей момент співробітники спецпідрозділу «Беркут» почали операцію із затримання. А.Дикаєв кинув в їхній бік дві гранати, і почав стріляти з пістолета ТТ, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова.

Один із бійців «Беркута» пострілом поранив автоматника. Але третій зі злочинців встиг затягти пораненого назад у машину, і вони зникли з місця події.Уніан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Донецьку проходять антитерористичні навчання

У Донецьку проходять антитерористичні навчання

Донецьк. 29 вересня. УНІАН. Вчора в Донецьку під егідою Антитерористичного центру держав-учасників СНД і Служби безпеки України було відкрито збір керівного складу антитерористичних підрозділів органів безпеки і спеціальних служб держав-учасниць СНД.

1317242220.jpg

Як повідомили УНІАН в УЗГ МВС України, заплановані заходи, які проводитимуться упродовж двох днів, відносяться до другого етапу спільних антитерористичних навчань під назвою «Донбас-Антитерор-2011». Перший етап відбувся два тижні тому на території Республіки Молдова, Російської Федерації і України за участі умовних груп терористів.

Це наймасовіші міжнародні навчання служб безпеки, які коли-небудь проходили в Україні. У них беруть участь антитерористичні підрозділи органів безпеки і спеціальних служб держав-учасниць СНД, регіональні підрозділи суб'єктів боротьби з тероризмом, представники антитерористичного підрозділу Секретаріату ОБСЄ, Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерполу, виконкому регіональної антитерористичної структури Шанхайської організації співпраці, підрозділи МВС і МНС Донецької області.

1317242215.jpg

У готельному комплексі «Вікторія» відбулося спільне командно-штабне тренування «Міжвідомча взаємодія під час проведенні спільних або узгоджених заходів на територіях держав-учасниць СНД з виявлення і попередження можливих терористичних актів». У ньому взяли участь голова Служби Безпеки України Валерій Хорошковський, Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, керівник Антитерористичного центру держав-учасників СНД Андрій Новіков, генеральний секретар Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерполу Рональд Ноубл та інші очільники іноземних делегацій.

1317242226.jpg

Відкриваючи міжнародний форум, голова СБУ Валерій Хорошковський висловив впевненість у тому, що навчання пройдуть на вищому рівні, їх учасники отримають новий досвід у вдосконаленні взаємодії органів безпеки і спецслужб із виявлення, попередження та припинення можливих терористичних актів. Також керівник служби безпеки зачитав присутнім вітальний лист від Президента України Віктора Януковича.

Сьогодні мають пройти практичні навчання підрозділів СБУ, органів внутрішніх справ і МНС, які стануть генеральною репетицією взаємодії силових структур в підготовці до забезпечення охорони громадського порядку і безпеки під час Євро-2012.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бійці беркуту розпочали операцію з затримання, він встиг витягти чеку з двох гранат, кинути, потім дістати пістоль, і почати шмаляти, це ж скільки часу потрібно для затримання ? чи бійці Беркуту з дубинками були, і їх не проінформували що злочинці особливо небезпечні ? щось в цій історії не так... слідство розбереться.

п.с. хоча... у нас якби Беркут перший відрив вогонь, то ще і винуваті залишились би. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Такий опір від злочинців був доволі несподіваним», - зазначив А.Могильов.

Апофеоз геніальності. Чи вони сподівались, що матьорі злочинці ручки догори піднімуть і будуть благати на бити?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Донецьку проходять антитерористичні навчання

У Донецьку проходять антитерористичні навчання

Донецьк. 29 вересня. УНІАН. Вчора в Донецьку під егідою Антитерористичного центру держав-учасників СНД і Служби безпеки України було відкрито збір керівного складу антитерористичних підрозділів органів безпеки і спеціальних служб держав-учасниць СНД.

1317242220.jpg

Як повідомили УНІАН в УЗГ МВС України, заплановані заходи, які проводитимуться упродовж двох днів, відносяться до другого етапу спільних антитерористичних навчань під назвою «Донбас-Антитерор-2011». Перший етап відбувся два тижні тому на території Республіки Молдова, Російської Федерації і України за участі умовних груп терористів.

Це наймасовіші міжнародні навчання служб безпеки, які коли-небудь проходили в Україні. У них беруть участь антитерористичні підрозділи органів безпеки і спеціальних служб держав-учасниць СНД, регіональні підрозділи суб'єктів боротьби з тероризмом, представники антитерористичного підрозділу Секретаріату ОБСЄ, Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерполу, виконкому регіональної антитерористичної структури Шанхайської організації співпраці, підрозділи МВС і МНС Донецької області.

1317242215.jpg

У готельному комплексі «Вікторія» відбулося спільне командно-штабне тренування «Міжвідомча взаємодія під час проведенні спільних або узгоджених заходів на територіях держав-учасниць СНД з виявлення і попередження можливих терористичних актів». У ньому взяли участь голова Служби Безпеки України Валерій Хорошковський, Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, керівник Антитерористичного центру держав-учасників СНД Андрій Новіков, генеральний секретар Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерполу Рональд Ноубл та інші очільники іноземних делегацій.

1317242226.jpg

Відкриваючи міжнародний форум, голова СБУ Валерій Хорошковський висловив впевненість у тому, що навчання пройдуть на вищому рівні, їх учасники отримають новий досвід у вдосконаленні взаємодії органів безпеки і спецслужб із виявлення, попередження та припинення можливих терористичних актів. Також керівник служби безпеки зачитав присутнім вітальний лист від Президента України Віктора Януковича.

Сьогодні мають пройти практичні навчання підрозділів СБУ, органів внутрішніх справ і МНС, які стануть генеральною репетицією взаємодії силових структур в підготовці до забезпечення охорони громадського порядку і безпеки під час Євро-2012.

Всє "крєпкіє орєшкі" мабуть були тама

1317242215.jpg

Вот патаму в Одєсі і обкакались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що "орєшкі, то орєшкі". Треба було тих злочинців бріолінам забризкати та засліпити не світло-шумовою гранатою, а блиском манікюру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УБОЗ, податкова міліція та прокурватура "полюбляють" використовувати ДАІшників для затримання людей. Наприклад, кличуть дядька на допит. Той морозиться, не приходить. Але "опера" слухають телефон дядька, знають, що він їхатиме по такій-то дорозі... і ставлять там ДАІшників. Ті спиняють, а "органи" - заламують.

Тут так не прокатило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Counter-Strike все простіше, правда хлопаки? На крайняк якщо завалять, в наступному бою все одно пабєдиш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Counter-Strike все простіше, правда хлопаки? На крайняк якщо завалять, в наступному бою все одно пабєдиш!

ви хотіли пожартувать, але у вас не вийшло (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кину ссилку на цю тему на якусь міліцейську поштову скриньку. вони зможуть набрати у міліцію розумних, сміливих, досвідчених бійців. он їх тут скільки

є таке поняття як адекватна професії поведінка, спричинена адекватною професійною підготовкою. І у "досвідчених бійців" думки адекватніші "подчас", аніж у діях тих правоохоронців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є таке поняття як адекватна професії поведінка, спричинена адекватною професійною підготовкою. І у "досвідчених бійців" думки адекватніші "подчас", аніж у діях тих правоохоронців.

ну, на форумі взагалі легше формувати адекватні думки, особливо у професії, до якої не маєш відношення, тим більше, коли тобі не загрожує куля чи граната.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...