Перейти до змісту

Дожилися....

AgentSmith13

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні був зупинений ППСниками біля моста на Перемоги - штраф 170 грн за камуфдяжну одежу.... В руках пакет зі зловленою щукою, за спиною спінінг, переходжу дорогу по переходу, нічого не порушую, на одежі жодних знаків і нашивок нема, камуфло просте базарне, тверезий як скло. пояснили - ЗАКОН ТАКИЙ. Рибалки, мисливці та всі небайдужі - давайте їм задвинемо? Завтра так же і в джинсах ходити заборонять. Крім того, грозилися (типу я без квитка УТМР) забрати геть не дешевого спінінга. Ми перетворюємся потихеньку на мою думку на країну ментовського безпределу.

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Таким же макаром завтра скажуть, за кого голосувати і яку музику слухати, строєм ходити? "Общество с цветовой дифференциацией штанов", млять!

Опубліковано

Дебилы, млять! а в чем ходить людям на охоту или рыбалку? В свадебном костюме, или в абибасе? Эта власть таки дождется, что люди начнут потихоньку сжигать им лексусы и хатынки. Афганцев вон уже обижать вздумали отменой льгот, а эти дядьки за себя постоять смогут.

Опубліковано

Дядько мій, з яким приїхав з рибалки якраз афганець і є, жаль, поїхав він в машині далі, і його не бачили - одежа в нас 1 в 1. До речі, є в мене довідочка військова, по якій я рядовий запасу... От цікаво, прокатить чи ні?

Опубліковано

І шо? Хоч 5 тисяч чоловік. Якщо закон вже прийнятий і вступив в дію, ніфіга той візит не дасть, тільки час потратите. Пора вже з владою починати гратися в партизанів, то більше толку буде.

Опубліковано

я просто в шоці, думав що рибалок і мисливців з явними ознаками того, це не буде стосуватись... однак помилився... :sq_ye:

Опубліковано

Якщо оштрафували то мали б скласти протокол та винести постанову про накладення адміністративного стягнення. Відскануйте та викладіть на форумі, якщо маєте час та натхнення.

Питяння досить цікаве, оскільки якщо подивись хронологію розгляду законопроекту http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/z_pd_list_n?zn=4585 то він пройшов тільки перше читання. А ще має бути два і офіційне опублікування як мінімум.

Опубліковано

Та й не було в мене з собою 170 грн.

До речі, ці "херої" навіть не представилися і не показали посвідчення, хоча мого паспорта пощупати встигли - спін був недешевий та і фотик в сумці на шиї не самий маленький висів, неохота було позбуватися (маю в минулому неприємний досвід качання прав типу "представтесь і покажіть свої посвідчення").

як фотку викласти сюди?

Опубліковано

Навіть якщо тільки попередили, то на них можна папера написать, якщо законних підстав для таких дій поки що нема. Ви записали їх звання, імена, прізвища ? З цими уродами акуратно треба, а то крім камуфляжа в тебе в торбі з щукою могли б і наркотики знайтися, чи ще якийсь привід затримати.

Жмеш кнопочку "ответить" і внизу є "прикрепление файлов"

Опубліковано

Млять.... В чому ж тоді взагалі на риболовлю їздтити? Я батькові тільки камуфляж запрезентував на День народження...

Опубліковано

Млять.... В чому ж тоді взагалі на риболовлю їздтити? Я батькові тільки камуфляж запрезентував на День народження...

на думку депутатів, в шлюбних штанах заправлених в шкарпетки, і мештах Gino Rossi ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...