Перейти до змісту

Лист патріарху Московському КИРИЛУ

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 27.09.2011 в 10:20, Bambaclay сказав:

Трішки Ви всі "відхилились" від цього листа!

А людина не побоялась і написала, і дійсно, сильно написано! Мудро! :smile-zachot:

Цікаво чи буде читати Московський Кирил його... Покидати б ссилок на якихось сайтах на цей лист! :rolleyes:

закунув в однокласники, думаю буде хвиля звинувачень у антиросійській пропаганді ;)

Опубліковано
  В 27.09.2011 в 12:12, Tolik_lt сказав:
  Цитата
А людина не побоялась і написала

а які загрози чигали на нього у зв"язку із написанням??

Ну, найперше це позбавлення посади/сану...могло ж таке бути...та багато чого могло його "чигати" :0001: ?

Не мені вам розказувати що буває коли "продиктовуєш всю правду в очі" вищестоящим! :0011:

Опубліковано
  В 27.09.2011 в 12:18, Bambaclay сказав:

Ну, найперше це позбавлення посади/сану...могло ж таке бути...та багато чого могло його "чигати" :0001: ?

Не мені вам розказувати що буває коли "продиктовуєш всю правду в очі" вищестоящим! :0011:

а що, Кіріл його начальник?? хто його мав позбавляти сану? Михаїл? Філарет??

чи так уже небезпечно казати правду чужим вищестоящим.

Опубліковано
  В 27.09.2011 в 12:18, Bambaclay сказав:
  В 27.09.2011 в 12:12, Tolik_lt сказав:
  Цитата
А людина не побоялась і написала

а які загрози чигали на нього у зв"язку із написанням??

Разные же фирмы-не уволят

Опубліковано

Та блін, лист мість трохи "наїзний" характер!? А навіть наше(його) керівництво могло б натиснути, задля не псувати стосунки з "добрими сусідами"!

Бо, чогось, ніхто до цього раніше собі такого не дозволяв!

Кажу ж - лист зачепив своїм змістом!

• 1 місяць потому...
Опубліковано
  Цитата
"Катастрофою історичної Росії" назвав розпад Радянського Союзу московський патріарх Кирило.
  Цитата
Протоієрей Одеської єпархії УПЦ МП Георгій Городенцев нещодавно заявив, що критикувати Сталіна і його діяльність означає "хулити Духа Святого, хула на якого не проститься ні в цьому віці, ані в майбутньому". Те, що завдяки Сталіну частина народу забула заповідь "не убий", схоже, не особливо турбує кандидата богослов'я та члена Богословсько-канонічної комісії при Священному синоді.

Іще раніше в церкві під Петербургом з'явилася ікона із зображенням Сталіна. Ігумен Євстафій сказав: "Що б не говорили, а для мене Сталін —батько. І я не хочу зраджувати його".

Джерело

Опубліковано
  Цитата
"Катастрофою історичної Росії" назвав розпад Радянського Союзу московський патріарх Кирило.

гроші відробляти треба, от і тужиться

Опубліковано

Кирилл мне напоминает маленького услужливого беса, который будет прогибаться в своих интересах, которого пинают без причины, но он всеравно будет благодарен лизать сапоги хазяину.Тьху.Аж противно.Ощущение что на место патриарха посадили коммуниста безбожника

Опубліковано
  В 17.11.2011 в 14:33, Zerotul сказав:

Кирилл мне напоминает маленького услужливого беса, который будет прогибаться в своих интересах, которого пинают без причины, но он всеравно будет благодарен лизать сапоги хазяину.Тьху.Аж противно.Ощущение что на место патриарха посадили коммуниста безбожника

Кирилл очень переживает из-за вашего к нему негативного отношения. Спать не может, часы не надеваются, мерседес с приподнятой крышей не заводится, мигалки не мигают, колокола не звонят. Бедняга.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...