Перейти до змісту

Любимые обувные бренды

tigrichka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені всеодно який бренд. Мені головне щоб був на мене розмір (48,49 залежить від виробника). З такою ногою вибирати не доводиться.

Так що привозьте великі розміри.

Як я тебе зі своїм 47-48 розумію)

Опубліковано

rieker (є тільки в магазині на радянській), ессо, braska, Merrell (4 рік буду ходити).

главное, не покупать в Луцке

А де?

Рівне "Екватор" "злата плаза", Київ.

Счас хожу в бадуре-в общем неплохо,но гдето через пол года ношения расползлись швы-причем на левом и на правом однвоременно-докинул еще 80грн за ремонт

можливо по повноті неправильно підібрана обув.

Опубліковано
главное, не покупать в Луцке

А де?

ровенских уже упоминали, а если кто-то едет в Германию, то прошу привезти - размеры свои знаю. ну и в интернете, например на ebay купить обувь вообще не проблема, опять же, если знать свой размер для конкретного бренда (отличие может быть довольно серьезное, касается Clarks, например)

Опубліковано

Zheny@, з приводу брендів я з вами не погоджуся, бо як же ще людям ідентифікувати те взуття, яке вони знають як якісне? Хіба що ходити ринками та мацати, аби зрозуміти, якісне чи ні. Але багатьом, все ж таки зручніше замовити в інтернеті, та не мати собі зайвого клопоту.

Опубліковано

Щодо асортименту виробників: як не укомплектовуйте, але якщо в асортименті не буде мого улюбленого бренду "Abibas" - то серед відвідувачів сайту мене Вам не бачити! :angry2:

Опубліковано

Zheny@, з приводу брендів я з вами не погоджуся, бо як же ще людям ідентифікувати те взуття, яке вони знають як якісне? Хіба що ходити ринками та мацати, аби зрозуміти, якісне чи ні. Але багатьом, все ж таки зручніше замовити в інтернеті, та не мати собі зайвого клопоту.

А ви вважаєте, що на ринках типу підробок немає? Я вас прошу!!! Минулого року купила собі Ecco, проходила лише місяць, а вони вже потріскалися та взагалі виглядати стали наче з неякісной гуманітарки. Вважаю, що краще купувати в перевірених місцях.

Опубліковано

ну Ессо за 180-200-250 грн не буває навіть в казці, тим паче в ексклюзивних представників Хмельницького ринку у м. Луцьк :smile3:

Опубліковано

а наші Кадари на підошві економлять - всередині гума порожня, стирається півсантиментра а далі пустоти 0_о

причому в двох різних моделях

і де ще можна знайти нормальне взуття? маю на увазі, якщо поїхати в інше місто? чи може хтось зустрічав інші сайти зі взуттям кріб ebay?

Опубліковано

Що стосується взуття, вважаю, що однозначно краще купити первірений бренд, ніж ноунейм. Улюблені - Adidas, ECCO, Puma. Останні певно 8 пар взуття купував у Києві в ТЦ Плазма або Макрос (р-н Петрівки, Московський проспект). Там є і стокові пропозиції, і просто великий вибір моделей і розмірів (la20, Tarzanych, особливо великих!). Ціни набагато адекватніші, ніж в Луцьку. Тобто, якщо не лінуватися, повибирати, зважити всі "за" і "проти" - то можна купити в межах 400-800 грн. якісну шкіру, яка прослужить роки, а не сезони. Ще великий плюс в цих магазинах - це розкладка взуття по полицям відповідно до розмірів. Підійшов до потрібного стелажу, наприклад з написом "44", взяв три пари, які сподобалися, сів і міряєш. І не треба шукати консультатнів, або чекати поки в кладовці найдуть, чи є той що треба розмір тієї чи іншої моделі. Є і мінус - якщо пріоритетом у виборі є низька ціна - то вибирати доведеться з ненайкращих моделей (наприклад, дизайну 3-5-річної давнини або таких собі dry.gif кольорів). Але раз на раз не попадає, було таке, що за 200 грн. роки 4 назад купив суперові Adidas Porsche Design чорна шкіра (які ще досі доношую на дачі). В той день в магазині діяли найбільші знижки на все взуття (там раніше так було, що відповідно до дня тижня інший процент знижки і постійно змінюються ціни - ранок продавці починали з того, що переклеювали наклейки на коробках :D ). В Луцьку в Мегаспорті такі кроси тоді коштували більше 700 грн. :ohmy: Ще раз повторюся про взуття великих розмірів - там його стокового нємєряно і недорого!

Щодо покупки брендового взуття в Луцьку, то відразу згадався мій брат. Він, як кажуть, "має вдачу" купувати собі взуття недорого - завжди попадає на вигідну акцію (часом навіть мінус 50%) , наприклад коли розпродають сезонні моделі чи закривають магазин, чи просто розпродаж залишків. Хто шукає - той завжди знайде!

Ще додам, що яке б взуття (дешеве чи дороге) ви не купили - носитися воно буде набагато довше, якщо не вдягати одне й те саме взуття більше 2 днів підряд. Особливо це стосується натуральної шкіри, взуття з якої взагалі радять чередувати щодня, щоб шкіра "відпочивала".

Опубліковано

Scarpa, :) єдине взуття з яким ще не було проблем, правда в мене туристичні боти (відходили близько 40 днів за кілька походів в дуже жорстких умовах). Шукав кросівки цієї фірми, але мого популярного 43-го розміру ніде немає. А взагалі ношу Kadar, Badura та Ikos, Kadar, Badura - проблеми з підошвою, шкіра завжди ціла, бо доглянута, а от п'ятка на підошві стирається досить швидко, Ikos - навпаки вбивається шкіра, або відклеюється підошва, сама ж підошва не стираєтья (пустоти в моделях що я носив і ношу небуло).

А взагалі довговічність взуття залежить від манери носіння, якщо носиш їх по типу: домівка - машина (громадський транспорт) - робота в офісі (без біганини кілометрами) - машина (громадський транспорт) - домівка, то тут будь-яке (нормальне) взуття служитиме, як що ж так: домівка - пішки до роботи 10-20 хв (за будь-якої погоди) - робота біганина по офісу - пішки обід і на роботу - на своїх двох додому, то навіть маючи кілька пар взуття на зміну, вбивається воно досить швидко, як за ним не доглядай, бо ж кілометраж по асфальту дає своє.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Так, цікаво спитати у Tigrichki, чи можна вже замовляти обіцяні Camper, Ecco, Timberland, Badura та Clarks? :)

Опубліковано

Так, цікаво спитати у Tigrichki, чи можна вже замовляти обіцяні Camper, Ecco, Timberland, Badura та Clarks? :)

Це нам цікаво, а їй після 30 вересня, очевидно, не дуже... з того часу на борді її не було. Мабуть клопоти, пов"язані з відкриттям магазину :D

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Магазин я пока так и не открыла, в силу разных проблем... Но надеюсь все же открыть и учесть ваши предпочтения.

В любом случае, всем большое спасибо за помощь!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...