Перейти до змісту

Любимые обувные бренды

tigrichka

Рекомендовані повідомлення

ECCO, Dr.Martens, Zamberlan, Badura

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені всеодно який бренд. Мені головне щоб був на мене розмір (48,49 залежить від виробника). З такою ногою вибирати не доводиться.

Так що привозьте великі розміри.

Як я тебе зі своїм 47-48 розумію)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rieker (є тільки в магазині на радянській), ессо, braska, Merrell (4 рік буду ходити).

главное, не покупать в Луцке

А де?

Рівне "Екватор" "злата плаза", Київ.

Счас хожу в бадуре-в общем неплохо,но гдето через пол года ношения расползлись швы-причем на левом и на правом однвоременно-докинул еще 80грн за ремонт

можливо по повноті неправильно підібрана обув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за ebay, якось дійсно ніколи не звертав на нього уваги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

главное, не покупать в Луцке

А де?

ровенских уже упоминали, а если кто-то едет в Германию, то прошу привезти - размеры свои знаю. ну и в интернете, например на ebay купить обувь вообще не проблема, опять же, если знать свой размер для конкретного бренда (отличие может быть довольно серьезное, касается Clarks, например)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Iz lybimux mnoi - HOGAN,PRADA.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, з приводу брендів я з вами не погоджуся, бо як же ще людям ідентифікувати те взуття, яке вони знають як якісне? Хіба що ходити ринками та мацати, аби зрозуміти, якісне чи ні. Але багатьом, все ж таки зручніше замовити в інтернеті, та не мати собі зайвого клопоту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо асортименту виробників: як не укомплектовуйте, але якщо в асортименті не буде мого улюбленого бренду "Abibas" - то серед відвідувачів сайту мене Вам не бачити! :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vagabond, Ecco, Camper подобаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, з приводу брендів я з вами не погоджуся, бо як же ще людям ідентифікувати те взуття, яке вони знають як якісне? Хіба що ходити ринками та мацати, аби зрозуміти, якісне чи ні. Але багатьом, все ж таки зручніше замовити в інтернеті, та не мати собі зайвого клопоту.

А ви вважаєте, що на ринках типу підробок немає? Я вас прошу!!! Минулого року купила собі Ecco, проходила лише місяць, а вони вже потріскалися та взагалі виглядати стали наче з неякісной гуманітарки. Вважаю, що краще купувати в перевірених місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну Ессо за 180-200-250 грн не буває навіть в казці, тим паче в ексклюзивних представників Хмельницького ринку у м. Луцьк :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а наші Кадари на підошві економлять - всередині гума порожня, стирається півсантиментра а далі пустоти 0_о

причому в двох різних моделях

і де ще можна знайти нормальне взуття? маю на увазі, якщо поїхати в інше місто? чи може хтось зустрічав інші сайти зі взуттям кріб ebay?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що стосується взуття, вважаю, що однозначно краще купити первірений бренд, ніж ноунейм. Улюблені - Adidas, ECCO, Puma. Останні певно 8 пар взуття купував у Києві в ТЦ Плазма або Макрос (р-н Петрівки, Московський проспект). Там є і стокові пропозиції, і просто великий вибір моделей і розмірів (la20, Tarzanych, особливо великих!). Ціни набагато адекватніші, ніж в Луцьку. Тобто, якщо не лінуватися, повибирати, зважити всі "за" і "проти" - то можна купити в межах 400-800 грн. якісну шкіру, яка прослужить роки, а не сезони. Ще великий плюс в цих магазинах - це розкладка взуття по полицям відповідно до розмірів. Підійшов до потрібного стелажу, наприклад з написом "44", взяв три пари, які сподобалися, сів і міряєш. І не треба шукати консультатнів, або чекати поки в кладовці найдуть, чи є той що треба розмір тієї чи іншої моделі. Є і мінус - якщо пріоритетом у виборі є низька ціна - то вибирати доведеться з ненайкращих моделей (наприклад, дизайну 3-5-річної давнини або таких собі dry.gif кольорів). Але раз на раз не попадає, було таке, що за 200 грн. роки 4 назад купив суперові Adidas Porsche Design чорна шкіра (які ще досі доношую на дачі). В той день в магазині діяли найбільші знижки на все взуття (там раніше так було, що відповідно до дня тижня інший процент знижки і постійно змінюються ціни - ранок продавці починали з того, що переклеювали наклейки на коробках :D ). В Луцьку в Мегаспорті такі кроси тоді коштували більше 700 грн. :ohmy: Ще раз повторюся про взуття великих розмірів - там його стокового нємєряно і недорого!

Щодо покупки брендового взуття в Луцьку, то відразу згадався мій брат. Він, як кажуть, "має вдачу" купувати собі взуття недорого - завжди попадає на вигідну акцію (часом навіть мінус 50%) , наприклад коли розпродають сезонні моделі чи закривають магазин, чи просто розпродаж залишків. Хто шукає - той завжди знайде!

Ще додам, що яке б взуття (дешеве чи дороге) ви не купили - носитися воно буде набагато довше, якщо не вдягати одне й те саме взуття більше 2 днів підряд. Особливо це стосується натуральної шкіри, взуття з якої взагалі радять чередувати щодня, щоб шкіра "відпочивала".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scarpa, :) єдине взуття з яким ще не було проблем, правда в мене туристичні боти (відходили близько 40 днів за кілька походів в дуже жорстких умовах). Шукав кросівки цієї фірми, але мого популярного 43-го розміру ніде немає. А взагалі ношу Kadar, Badura та Ikos, Kadar, Badura - проблеми з підошвою, шкіра завжди ціла, бо доглянута, а от п'ятка на підошві стирається досить швидко, Ikos - навпаки вбивається шкіра, або відклеюється підошва, сама ж підошва не стираєтья (пустоти в моделях що я носив і ношу небуло).

А взагалі довговічність взуття залежить від манери носіння, якщо носиш їх по типу: домівка - машина (громадський транспорт) - робота в офісі (без біганини кілометрами) - машина (громадський транспорт) - домівка, то тут будь-яке (нормальне) взуття служитиме, як що ж так: домівка - пішки до роботи 10-20 хв (за будь-якої погоди) - робота біганина по офісу - пішки обід і на роботу - на своїх двох додому, то навіть маючи кілька пар взуття на зміну, вбивається воно досить швидко, як за ним не доглядай, бо ж кілометраж по асфальту дає своє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чеська ЦЭБО (цветные эмолированые ботинки одедас)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ще мабуть про Tommy Hilfiger забула)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ношу New Balance, будь як Стів! Царство йому небесне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що там з магазином? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, цікаво спитати у Tigrichki, чи можна вже замовляти обіцяні Camper, Ecco, Timberland, Badura та Clarks? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, цікаво спитати у Tigrichki, чи можна вже замовляти обіцяні Camper, Ecco, Timberland, Badura та Clarks? :)

Це нам цікаво, а їй після 30 вересня, очевидно, не дуже... з того часу на борді її не було. Мабуть клопоти, пов"язані з відкриттям магазину :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Магазин я пока так и не открыла, в силу разных проблем... Но надеюсь все же открыть и учесть ваши предпочтения.

В любом случае, всем большое спасибо за помощь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska любить Braska :D Треба сленг бренду продати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...