Тигрик Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 15:29 #1 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 15:29 Луцький міський голова Микола Романюк поділився радісною звісткою, що найближчим часом в обласному центрі розпочнуть будівництво пасажирського терміналу. Про це він розповів 20 вересня під час прес-конференції.За словами градоначальника, напрацювання щодо будівництва аеропорту у Луцьку не були даремними. Адже найближчим часом планують розпочати його будівництво.«Що стосується такого виду транспорту як літаки, я не хочу наврочити, але те, що ми напрацьовували ще колись в облдержадміністрації, воно продовжується. Якщо все буде добре, то, я думаю, у Луцьку найближчим часом почнеться будівництво пасажирського терміналу на військовому аеродромі», – поділився хорошою звісткою міський голова.«Я вірю в те, що він буде», – сказав на завершення Романюк.=================================================================================================Повідомляє http://vip.volyn.ua/news/u-lutsku-naiblizhchim-chasom-rozpochnetsya-bud-vnitstvo-aeroportuВаші думки!
Liberta Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 16:23 #2 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 16:23 Ваші думки! потрібно терміново організовувати шахматний турнір)) Отсюда вытекает аэропорт "Большие Васюки" -- регулярное отправление почтовых самолетов и дирижаблей во все концы света, включая Лос-Анжелос и Мельбурн. Жители Москвы, стесненные жилищным кризисом, бросятся в ваш великолепный город. Столица автоматически переходит в Васюки. Сюда переезжает правительство. Васюки переименовываются в Нью-Москву, а Москва -- в Старые Васюки. Ленинградцы и харьковчане скрежещут зубами, но ничего не могут поделать. Нью-Москва становится элегантнейшим центром Европы, а скоро и всего мира. Щось схоже обіцянкам турецькопідданого
Smith Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 16:38 #3 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 16:38 Чув на рівні ОБС, що це будуть будувати китайці. Так як в Європі їм заборонено літати власними літаками з-за технічного стану авіапарку.
Masik Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 17:40 #4 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 17:40 Чув на рівні ОБС, що це будуть будувати китайці. Так як в Європі їм заборонено літати власними літаками з-за технічного стану авіапарку.Не совсем правда, вот они будут строить.А в четверг на Волынь заглянет Азаров и зам министра обороны, и аэропорт - это один из вопросов визита .
Smith Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 20:25 #5 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 20:25 Я так і не зрозумів: будуть відновлювати аеропорт в Крупі (де можуть сідати тільки Ан-24 та ЯК-42) чи розбудовувати військовий аеродром?Якщо в Крупі - то не бачу сенсу, бо там питання в смузі, а вона ох яка дорога в будівництві.
ChB Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 20:39 #6 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 20:39 Я так і не зрозумів: будуть відновлювати аеропорт в Крупі (де можуть сідати тільки Ан-24 та ЯК-42) чи розбудовувати військовий аеродром?Якщо все буде добре, то, я думаю, у Луцьку найближчим часом почнеться будівництво пасажирського терміналу на військовому аеродромі
Smith Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 20:45 #7 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 20:45 Соррі, ступив. Дякую.
Тигрик Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 15:08 Автор #8 Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 15:08 Є новини?П.С. Пан Азаров у Луцьку
Smith Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 15:12 #9 Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 15:12 П.С. Пан Азаров у Луцьку Кхм, це натяк?
nickel Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 08:54 #10 Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 08:54 Є новини?П.С. Пан Азаров у ЛуцькуТак, кількість бігбордів (по всій області) і сітілайтів з логотипом партії збільшилась в декілька разів.
Smith Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 13:36 #11 Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 13:36 Хто зацікавився луцьким аеропртом, – розповіли у меріїЛуцький міський голова Микола Романюк пов’язує розвиток туризму в Луцьку зі «швидким, оперативим та кофмортним доїздом» до міста, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».«Що стосується такого виду транспорту, як літаки, я не хочу наврочити, але те, що ми напрацьовували ще з Василем Федоровичем (Байцимом, – ред.) у облдержадміністрації – продовжена ця робота, ідуть напрацювання і йдуть напрацювання. Якщо все буде добре, я думаю найближчим часом у Луцьку почнеться будівництво пасажирського терміналу на військовому аеродромі», – сказав Романюк та додав, що є компанії, які готові фінансувати такі задуми.«Починаючи з Варшави – фірма «Льот», та інші», – конкретизував посадовець. – Я вірю у те, що він буде», – сказав Романюк про зведення аеропорту для міста.Що ж до залізничного сполучення з Луцьком у контексті розвитку галузі туризму, то мер Луцька зауважив, що курсування спеціальних туристичних поїздів, електричок, вимагає чималих коштів. Проте за пошуку фінансів і такі задуми під силу. Романюк навів приклад ідеї залізничного кільцевого сполучення «Львів-Луцьк». «Крім міста Луцька, на Волині є що показати…Можна заїхати на один день на Світязь, потім заїхати до музею Лесі Українки, з Зимного можна поїхати на Львів», – розмірковує міський голова, говорячи про туристичний маршрут, який би був корисний і для Луцька.
zaHARE Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:49 #12 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:49 В той час як в нас хизувались,що збудують в Луцьку аеропорт швидше за Люблінський,з Любліна вже можна летіти в Лондон за 500гривень,а в Осло за 120грн.
Volyniaka Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 16:13 #13 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 16:13 30 августа 2013, 16:33Компания Luft Express (Германия) намерена построить региональный аэропорт на базе бывшего военного аэродрома в Луцком районе Волынской области. Об этом говорится в сообщении пресс-службы облгосадминистрации.Намерения обсуждались на встрече представителей Luft Express с председателем обладминистрации Борисом Климчуком."В частности, как рассказал представитель компании в Украине Сергей Дячук, в планах — сооружение помещения аэровокзала площадью 1000 кв. м и пропускной способностью 70 человек/час, обслуживание посадочной полосы и инфраструктуры около аэропорта", — сказано в сообщении.В результате переговоров стороны договорились о регистрации в области совместного предприятия с германским капиталом, которое будет разрабатывать проектные предложения и будет заниматься согласованием технических вопросов.Тільки далі, чомусь, журналюги пишуть про Крупу:Данный аэропорт находится в с. Крупа Луцкого района, в 12 км от города, и не работает уже более 10 лет.Он располагает 19 объектами, в числе которых аэровокзал, требующий капитального ремонта, полуразрушенные АЗС, котельная и другие технические сооружения.Хоча військовий аеродром знаходиться на Вишкові.Джерело - http://delo.ua/busin...eroport-213768/
Adeon Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 20:52 #14 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 20:52 Аэропорт в Крупе уже давно находиться в частных руках, на территории которого планируется строительство завода (подробности разглашать не имею права).Что касается военного, он находиться на Киверцовской, и насколько мне известно находиться под юрисдикцией ДК «Укроборонпром», так что заявления журналистов сомнительны, в прочем как сама статья.
Masik Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 06:35 #15 Опубліковано 31 Серпня, 2013 в 06:35 Что касается военного, он находиться на Киверцовской, и насколько мне известно находиться под юрисдикцией ДК «Укроборонпром», так что заявления журналистов сомнительны, в прочем как сама статья.Не, ДК «Укроборонпром» не имеет никакого отношения к нашему аэродрому, он МинОбороны и на нём действующая часть - авиационная коммендатура №...
zaHARE Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 07:34 #16 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 07:34 Зайшов на сайт люблінського аеропорту-Греція,Турція,Туніс,Англія,Швеція,Ірландія,Норвегія,Бельгія,Німеччина,Шотландія.
Sandro Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 10:00 #17 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 10:00 Не виключно що скоро таке ж саме буде у Львові, після того як його оголосили "містом відкритого неба".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.