Перейти до змісту

Кто на Визоре, обсуждение.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 290
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сам не користувався але рік тому одногрупник підключив собі 100 мб в реалі максимум 30 мб "при хорошій погоді", ну і завжди ішовши додому казав "іду може інтенет вдомауже є"

Опубліковано

Панове, в мене також Візор) Вже 4 чи 5-й рік тому "дятько в курсі справи")

BIKTOP1970 , думаю що ту ціну яку платять лімітникі можна прописати собі безлім з нормальною швидкістю) Тому можливо що деякі тарифні плани накрились трубою. Раджу зазирнути в особисту поштову скриньку, може там прийло повідомлення від Візора щодо змін у тарифних планах.

Дякую. Поштова скринька перевіряється кожних 5 хвилин (The Bat), Ніяких повідомлень від Візора давно вже не було. Навіть рахунки (акти виконаних робіт) приносять лише кур'єром, або висилають поштовими конвертами. Тарифні плани залишились без змін (судячи з інформації на їхньому офіційному сайті).

p.s. Користуюсь послугами Візора (з робочих компів) набагато довший термін, практично з моменту початку їхнього існування. За цей період з різними ситуаціями стикався.

Опубліковано

Сам не користувався але рік тому одногрупник підключив собі 100 мб в реалі максимум 30 мб "при хорошій погоді", ну і завжди ішовши додому казав "іду може інтенет вдомауже є"

У Визора никогда 100 мб не было, 90 максимум.

Был у них на днях, сказали, что платы за свитлан не будет, а только за интернет. Например 30 мбит - 75 грн/мес.

Опубліковано

Был у них на днях, сказали, что платы за свитлан не будет, а только за интернет. Например 30 мбит - 75 грн/мес.

испугались...

мало того что пиратят,

кто тому же и денег берут за это....

и что самое прикольное - от "свитлала" отказаться нельзя было....

Опубліковано

Zevs_Isver, Незнаю я на Візорі на вул.Кузнєцова все працює ок

в мене і Київстар і ОГО .

але все поки нормально.Як електрика глючить по трасі то у всіх пропадає нет крім ого

думаю погодитесь всі..

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Скажіть будь ласка, інтернет від Візора через роутер роздавати можна? Моделі звичайні підходять?

Є фіксація за МАС-адресою

Опубліковано

Скажіть будь ласка, інтернет від Візора через роутер роздавати можна? Моделі звичайні підходять?

Є фіксація за МАС-адресою

Роздається роутером без проблем.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Хтось ще залишився в темі? Тобто на Візорі?

Цікавить як у вас останнім часом з якістю (швидкістю)?

Запитання пов'язане зі стабільними проблемами та незручностями останніх півроку.

Щодо закачувань все Ок. Приміром фільм (2Gb) можна витягти за кілька хвилин. А от сторінки в браузерах відкриваються дуже вже повільно, часом з помилками (недозавантажуються).

Всілякі спідтести показують разючі стрибки по швидкості навіть на дуже коротких проміжках часу - від 5 до 60 Мб/сек.

Опубліковано

Тиждень тому користвувався трохи Візо-нетом, то просто жуть, саме так сторінки недозавантажуються та й на скачуваннях безкінечні обриви.

ББС докладувало шо Візор продається. чи може вже продався, хтось шось чув?

Опубліковано

Волі, проблеми вже півтора місяці, на кожні хвилин 1-2 є обриви пакетів, тому дуже часто той самий скайп каже "проблеми з інтернетом" (тариф 5 мбіт) .. Починаю шукати альтернативи для візора у центрі...

Опубліковано

Скажу так!!!

Так як я там працюю то розкажу шо і як!

Начнем з першого повідомлення

ви живете на Волі?

..............

Чому закрили світлан?

Бо на даний момент держава зробила закон про захіст прав!

Такшо він як би є сам сайт но на ньом нема не музикі і фільмів тобто це все заборонено!!!

Нащот сєрвєра кс я скажу!

........................

Чому скорость погана?

Я надіюсь оборудовання замінеця!

Опубліковано

Арік, а що у вас з підключенням нових абонентів зараз коїться? Знайомий вже місяць оббиває пороги, кормите його "завтраками", а справа з місця так і не рухається. Живе зараз буквально через пару будинків від "Візора"

Опубліковано

в нас на мало робочих через це ми невстигаєм все зробити і відразу і буває шо губляться заявкі! А де саме він живе?

Опубліковано

Як немає кому робити, то й не обіцяйте. Називайте реальні терміни виконання робіт, а то кажете "завтра підключимо", а пройшов місяць, інтернету так і немає. Живе він в на Потебні 48. На скільки я знаю, то в будинку є ваше обладнення. Якщо є вільні порти, то хіба так складно кинути пару метрів кабелю? Якщо немає технічної можливості, то так і скажіть.

Опубліковано

нащот обіцянок то я вже невкурсі! я тільки перший раз почув!!

Та кінути невжко! Сьодні прийшла бухта і якшо небуде всякіх непередбачуваних ремонтів то сьодні проведу! Нащот портів то неповню чи є вільні!

Як з ним можна звязатись??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...