Перейти до змісту

В чому мати народила....на вул.Набережна

pay19

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

оце я неудачно(шеф стояв за спиною) відкрив цю сторінку.. :blush:

Отто западлянку зробив, хоть би під спойлер сховав :0001:

Опубліковано

оце я неудачно(шеф стояв за спиною) відкрив цю сторінку.. :blush:

Отто западлянку зробив, хоть би під спойлер сховав :0001:

тепер шеф ще довго стоятиме за спиною, очікуючи продовження.

Опубліковано

було точно! йщла від Цума до Набережної, сусід 2 кола автомобілем зробив щоб пофоткати. обіцяв фотки скинути, як знайде шнур до телефона.

Опубліковано

то можливо вчорашня прогулянка тої леді, була репетиція до обіцянки Януковича?

Как известно, во время своего выступления на форуме в Давосе Янукович пригласил европейцев в Украину, добавив, что Украину надо "увидеть собственными глазами" в то время, "когда начнут цвести каштаны в Киеве и в городах начнут раздеваться женщины".
Опубліковано

Провінція, що зробиш.В Києві починають роздіватися, коли цвітуть каштани,а у нас -коли почнинають жовтіти.

Опубліковано

було точно! йщла від Цума до Набережної, сусід 2 кола автомобілем зробив щоб пофоткати. обіцяв фотки скинути, як знайде шнур до телефона.

хай скаже модель телефону і де знаходиться і протягом пів години охочі привезуть йому шнур заради такої справи)))

Опубліковано

Блин жаль "лица" не видно :(

Кстати! Это ж не первый случай такой, пару лет назад с разницей в неделю, сначало парень прошолся по Воли, а потом девушка.

Говорили что у них какой то спор был, подробностей не знаю фоток не видел. Но с очевидцами общался. Хотя... может и это гон

Опубліковано

Нічогенька кубіта, стройна, походка спокійна без признаків розладів, так що одне з двох, спір або ж просто екстремальний прояв ексгебіціонізму.

Опубліковано

Пуск -> Все программы -> Стандартные -> Специальные возможности -> Экранная лупа.... Не зачьот - тема не розкрита.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...