Перейти до змісту

Порадьте 3D шутер. Щось на кшталт Crysis 2

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

paranoik - погугли спершу, пограйся в першоджерело. Графіка мені до одного боку, аби були всі фішкі як в оригіналі, захват заложніков, захват ума, масові перестрелкі між бандами, перекуп вчених, баланс податків і розвитку нових технологій, імплантанти для кіборгів. Підеш 1 кіборгом на місію (кількість кіборгів на всю гру здається 8 чи 16) бунт подавляти взявши з собою пекаль з 8 патронами, а вертаєшся на тачці з кагортою зомбованих-вчених і запакований стволами. Правда майстерно передавивши банду противників на машині :smile3: 50 місій-зон, при повній диктатурі приходиться через певний час знову їх захоплювати...Оце буде жир в сучасній графіці.

помімо цього ще 1 онлайн ігруля на реінкарнацію якої я сподіваюсь, олдскул...отец і мать всех онлайн рпг від якої взяли самоє краще ВОВ і Лінейка. Знаєш про яку гру від ЕА йдеться мова ? Врядлі...намекнем Лорд Брітіш там самий главний.

Опубліковано

paranoik - погугли спершу, пограйся в першоджерело. Графіка мені до одного боку, аби були всі фішкі як в оригіналі, захват заложніков, захват ума, масові перестрелкі між бандами, перекуп вчених, баланс податків і розвитку нових технологій, імплантанти для кіборгів. Підеш 1 кіборгом на місію (кількість кіборгів на всю гру здається 8 чи 16) бунт подавляти взявши з собою пекаль з 8 патронами, а вертаєшся на тачці з кагортою зомбованих-вчених і запакований стволами. Правда майстерно передавивши банду противників на машині :smile3: 50 місій-зон, при повній диктатурі приходиться через певний час знову їх захоплювати...Оце буде жир в сучасній графіці.

про першоджерело знаю лише те, що це була TBS. Сюдячи з ролику і описів в неті (доволі скудних) можу судити, що це буде звичайнісінький шутер + певні фішки з Деус Екс, так що очікуваний тобою "жир" навряд перенесеться у цю гру, не враховуючи лише знайомого сеттінгу, локацій та продовження сюжету.

помімо цього ще 1 онлайн ігруля на реінкарнацію якої я сподіваюсь, олдскул...отец і мать всех онлайн рпг від якої взяли самоє краще ВОВ і Лінейка. Знаєш про яку гру від ЕА йдеться мова ? Врядлі...намекнем Лорд Брітіш там самий главний.

Знаєм-знаєм, Ultima...

Опубліковано

бігав в Рейдж, постійно підгружаються текстури, і з"являються якісь чорні квадрати :( Дрова на відео свіжі

Опубліковано

Та той ваш рейдж явна пародія на фаллоут

Я тікі і цього чекав, гру типу фаллоута.

Доречі вже є російська озвучка.

Опубліковано

Fallout - це пародія на Elder Scrolls, а Rage, якщо прочитати опис гри - це щось середнє між GTA і S.T.A.L.K.E.R.

Опубліковано

Fallout - це пародія на Elder Scrolls, а Rage, якщо прочитати опис гри - це щось середнє між GTA і S.T.A.L.K.E.R.

Це дві різні серії + й по тематиці. Не плутайте їх)

Опубліковано

Це дві різні серії + й по тематиці. Не плутайте їх)

Якщо Rage порівнювати з якоюсь RPG, то тоді вона більш по стилю подібна до Diablo, ніж до Fallout

Опубліковано

Не пробував поrageати? Я то ще поки почекаю оптимізації гри/кряка хоча все іграбєльно але все ж відчуваю деякий дискомфорт.

ЗІ руцка озвучка якась нежива у неї, а так все нормально те що ждав :smile-zachot:

Опубліковано

Ей! Я хочу вже щось поgameати!

чтобы скрасить ожидание батлфилда и кода можно герои 6 побегать-не торт конечно,но на пару вечерочков

Опубліковано

Ха, rage, занятна штука, почав грати.

Я, правда, не грав ще half Life Episode two, хто що скаже?

Рейдж разочаровал, а вот второй эпизод стоит сыграть-вроде неплохой да и ради полной картины очень даже-авось еще при этой жизни дождемся третьего эпизода

Опубліковано

Якось Rage не вцепив...Мо через те що на xbox граю?але хоть не тормозить)

А от Gears of War 3 просто МЕГО! ахуэнчік гра

Опубліковано

Помітно підгрузку текстур. Потрібно якогось патчу чекати. Чи що.

Ну дык есть же ж патч.Только мне он не до конца помог

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...