Перейти до змісту

Зміни до законодавства щодо безпеки дорожнього руху

Dream

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 211
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це що за розмітка?

ПДР - п.34 Дорожня розмітка. пп.1.10.1

1.10.1

1.10.1.png — позначає місця, де заборонено стоянку. Застосовується самостійно або в сполученні із знаком

3.35.png

3.35 (див.

Дорожні знаки)

Опубліковано

А де написано про поєднання з синьою?

Нововведення наших комунальників чи дорожників. Думаю для даїшників ця відмазка не проканає)

Опубліковано

А де написано про поєднання з синьою?

Нововведення наших комунальників чи дорожників. Думаю для даїшників ця відмазка не проканає)

схоже на кольори нашого державного прапору ;) . до якого свята (зустрічі з ким готуємось? :) )

Опубліковано

Це що за розмітка?

це у власників магазину було багато фарби - спочатку помалювали бордюр біля магазину, потім - бордюр на дорозі. :)
Опубліковано

Роз'ясніть з якою максимальною швидкістю можна рухатись в населених пунктах мимо даїшника так, щоб останній не зупинив? Чув, що в новій редакції обмежили з 80 км/год до 70-ти.

Опубліковано

Роз'ясніть з якою максимальною швидкістю можна рухатись в населених пунктах мимо даїшника так, щоб останній не зупинив? Чув, що в новій редакції обмежили з 80 км/год до 70-ти.

щоб гаєць не зупиняв, не треба перевищувати 60 км у населених пунктах. Якщо вище - це вже порушення. Просто воно не карається, якщо ти не перевищив максимально дозволену швидкість більш ніж на 20 км.

Тобто тут як було, так і лишилось.

Опубліковано

Ти де такі швидкості взяв? В населеному пункті 60км/год треба їхати і це максимально-допустима швидкість.

Кому адресоване питання?

2 zzzvalentinxxx, але слід врахувати, що на твоєму спідометрі є похибка. Я їду не більше як 75 км/г, зважаючи на похибку у моєму спідометрі.

Опубліковано

Якщо включений синій маячок, то 40км/год. Якщо червоний, то зупинитись біля нього. Вроді так.

Опубліковано

Ну ви блін даєте.

1. Рух в населеному пункті дозволено зі швидкістю не більше 60 км/год., якщо це не обмежено знаками, у піщохідних і житлових зонах не більше 20 км/г.

2. Якщо водій проїзжає біля нерухомого автомобіля швидкої, пожежної, міліції, ДАІ або іншого, у якого увімкнений проблисковий маячок синього кольору, швидкість потріно знизити до 40 км/г.

3. Відповідальності за перевищення максимально дозвленої швидкості (які я вказав у пункті 1 і 2) меньше ніж на 20 км./г НЕМАЄ! Тобто меньше ніж 60+20, 40+20, 20+20.

Ще раз, перевищення максимально дозволеної швидкості це порущення, але воно карається тільки у тому випадку, якщо пройдений поріг 20 км/г від максимально дозволеної. Я вважаю це павильно, тому що:

1. У кожному автомобільному спідоментрі є похибка. На спідометрі водія буде показувати 59 км/г, а реально він рухатиметься зі швидкість 65 км/г.

2. У деяких випадах потрібне тимчасове збільшення швидкості: наприклад виконуючи обгін.

Опубліковано

1. У кожному автомобільному спідоментрі є похибка. На спідометрі водія буде показувати 59 км/г, а реально він рухатиметься зі швидкість 65 км/г.

1а. Похибка є і у приладу, яким ДАІшник заміряє швидкість. Наприклад, для "фена" - +- 2 км/год.

Ваш КО.

Блін, ЯК на раді.гов.юа робиться такий лінк, щоб можна було вказати на конкретний пункт закону?! Ніяк знайти не можу.... :(

Опубліковано

Похибка, звісно, є, але ваші мірування не вірні. Спідометри завжди брешуть в більшу сторону (якщо не вносилися конструктивні зміни).

Згідно правил EЭК ООН №39 середня похибка спідометра може бути лише позитивною і покази не повинна перевищувати фактичну швидкість більше, ніж на 10%+6 км/год.

а хтось може підказати за нововведення про їзду з тахометром для вантажного транспорту? що і як і які штрафи?

А що такого в тахометрі? Як їздили, так і далі їздитимуть.

Можливо ви мали на увазі тахографи?

Опубліковано

Блін, ЯК на раді.гов.юа робиться такий лінк, щоб можна було вказати на конкретний пункт закону?! Ніяк знайти не можу.... :(

Структура--Розгорнуто--обираєш лінк

хм... :) я й сам не знав :) я методом "научного тика" :)

nickel, :0011:

Опубліковано

Похибка, звісно, є, але ваші мірування не вірні. Спідометри завжди брешуть в більшу сторону (якщо не вносилися конструктивні зміни).

Згідно правил EЭК ООН №39 середня похибка спідометра може бути лише позитивною і покази не повинна перевищувати фактичну швидкість більше, ніж на 10%+6 км/год.

а хтось може підказати за нововведення про їзду з тахометром для вантажного транспорту? що і як і які штрафи?

А що такого в тахометрі? Як їздили, так і далі їздитимуть.

Можливо ви мали на увазі тахографи?

так, тахограф, вибачаюсь за помилку

Опубліковано

Ну тепер, ще логічніша причина, чому зробиил поріг +20 км/г.

Опубліковано

Панове, я задав чітке питання: за новою редакцією ПДР в населеному пункті можна нарватись на штраф вище якого порога - 80 чи 70 км/год?

Всі, хто тут цитує 60 км/год з ПДР, відпишіться з якою швидкість на своєму спідометрі ви рухаєтесь по населених пунктах? Тільки будьте чесні хоча би перед собою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...