Перейти до змісту

Кредит+Эльдорадо

Oli

Рекомендовані повідомлення

Хто що знає?

Можливо брали самі?

Чи є, і який ризик?

Мається на увазі оце їхнє "0% перший внесок 0% передплата"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав тиждень назад ноута (Samsung NP-RV408-A01UA). Це той, що за 2,5К (мені потрібен був як допоміжний до основного ПК). Оформив кредит. Магазин дає знижку на даний товар, а банк на розмір даної знижки накручує проценти за користування кредитом. В результаті при дотриманні графіку платежів витрата складе ту ж суму, що вказана на ціннику в магазині. Я закрив кредит за тиждень, тому в цілому ноут мені вийшов трохи менше ніж за 2,3К (оскільки не були нараховані проценти по кредиту). Тобто навіть якщо є повна сума на покупку, то все одно вигідніше взяти кредит (і на наступний день його закрити). Звісно, бажано промоніторити інтернет на ціни в інших місцях, щоб не вийшло зі знижкою дорожче, ніж в інших магазинах без знижки.

В магазині сидять представники кількох банків (здається п'яти). Деталі потрібно уточнювати в них. Можливі різні умови по терміну, початковому внеску, страховці, працевлаштуванні і т.д. Я оформлював в Дельті на 10 міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже слабо віриться що ельдорадо дає такі знижки що і собі "вистачає" і банк заробляє. При таких розкладах купувати з таким кредитом дуже вигідно да ще й враховуючи інфляцію.  

P.S уже неувязочка виходить якщо ноут який взяв Mihas за 2,3 гр  на цыннику 2,5 (по 104 гр на 24 міс) то виходить що банк кредитує за 200 гр відсотків за 2 роки - що зовсім нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто що знає?

Можливо брали самі?

Чи є, і який ризик?

Мається на увазі оце їхнє "0% перший внесок 0% передплата"

Найбільший ризик у тому, що це магазин Ельдорадо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже слабо віриться що ельдорадо дає такі знижки що і собі "вистачає" і банк заробляє. При таких розкладах купувати з таким кредитом дуже вигідно да ще й враховуючи інфляцію.  

P.S уже неувязочка виходить якщо ноут який взяв Mihas за 2,3 гр  на цыннику 2,5 (по 104 гр на 24 міс) то виходить що банк кредитує за 200 гр відсотків за 2 роки - що зовсім нереально.

Читайте уважніше - кредит був на 10 місяців.

Ще до кризи знамова купувала стаціонарний комп у крезі. Магазин зробив банку торгову знижку 10 % (бачив по документах). Кредит був теж на 10 місяців (наскільки пам"ятаю). Покупець змогла виплатити кредит з випередженням (не такий суттєвим, як Міша) і виграла приблизно 50 грн.

Але кредитний договір потрібно ДУЖЕ УВАЖНО читати.

Інколи в Ельдорадо можна "впіймати" нормальну ціну (особливо на товари, які включають у рекламні газети).

Вони добре розуміють, що люди вміють користуватися Інтернетом і обов"язково "проб"ють" акційну модель по Інтернет-магазинах.

Тому акційні товари або унікальних моделей (які виготовлені спеціально для мережі Ельдорадо), або ціна дійсно цікава (але таких товарів незначна кількість шт в наявності. Людина приходь, не знаходить акційної моделі, і їй намагаються "втулити" темну конячку). Тому будучи уважних і з "холодною" головою, можна і в Ельдорадо купувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора ходив зі знайомим в слон на другий поверх "ельдорадо" допомогти вибрати йому ноут і приглянувся йому Lenovo IdeaPad G570-323-GH-3 за ціною 5990грн. нуль кридиту на 12 місяців. після чого я глянув на ціну в резетці 4248грн. і точно такий же самий... різниця 1742грн. ну ще нехай мінус 50 доставка і того 1692 ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моєму випадку в договорі прописана цифра 24% річних (при кредитуванні на 10 міс.). Які умови при кредиті на 24 міс. - не скажу. Крім того, потрібно враховувати, що відсотки нараховуються не на всю суму, а на залишок. Тобто з часом сума кредиту, а отже і нарахування зменшуються.

Стосовно ціни в магазині, то, як я вже писав, перед покупкою бажано промоніторити інтернет на ціни в інших місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взяв ноут Samsung. Він повсюди коштує 4999 грн. І в Ельдорадо так само. Як мені появснив якісь там чувачок, ельдорадо робить на товар знижку, банк забирає цю різницю, і тому дається 0% кредит. Хоча як воно хз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принцип торгівлі супермаркетів дуже простий.

Наприклад Там-Там ставить ціну на яблука -5 грн за кг, що є абсолютно дешешою ціною.

Народ приходить та купує крім омріяних яблук ще в 5 раз більше товару по АБСОЛЮТНО ЗАВИЩЕНІЙ ціні.

На мою думку потрібно мати персонального радника(людину яка постійно крутиться у даному сегменті електроніки та якій можна довіряти), так само як персональних лікарів та адвокатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взяв ноут Samsung. Він повсюди коштує 4999 грн. І в Ельдорадо так само. Як мені появснив якісь там чувачок, ельдорадо робить на товар знижку, банк забирає цю різницю, і тому дається 0% кредит. Хоча як воно хз!

Насправді так воно і є, але тільки з товарами з газет, бігбордів чи іншої реклами - це, так звані, товари-вбивці, товари-приманки, які своєю низькою ціною повинні заманити клієнта в магазин. Саме цікаве, що їх може і не бути в магазині, а вам скажуть, що вже розібрали, або продавець буде розхвалювати зовсім іншу модель, набагато кращу за акційну і... дорожчу. По відношенню до іншого товару це також правда, але не вся: перед великими "акціями" проходить масова переоцінка товару, зрозуміло, що ціни піднімають догори, причому суттєво. Часто буває так, що навіть якщо відняти вартість "безвідсоткового кредиту", то акційна ціна буде вища за неакційну за три дня до акції чи після акції.

Цитата із інтерв'ю одного з перших партнерів мережі Фокстрот: "Нашим ноу-хау, которое потом стал использовать «Фокстрот», было в том, что товар можно продавать дорого. В своем первом магазине мы поставили высокие цены – изначально это людей отпугивало, а через три-четыре месяца клиенты начали покупать у нас. Почему? Все очень просто – пошли легенды: у «Фокстрота» товар более фирменный, лучше и т.д., поэтому и дороже стоит." Тепер цим ноу-хау користуються всі мережеві магазини побутової техніки та й не тільки.

А саме головне, що народ швидко забув про кризу, і знову ті самі граблі в той самий лоб... Знову захотілося халявних кредитів...

Наприклад Там-Там ставить ціну на яблука -5 грн за кг, що є абсолютно дешешою ціною.

Продукти харчування і побутова техніка, то трохи різні речі і маркетинг там відрізняється. Те що проходить в Там-Тамі з яблуками, не пройде в магазині побутової техніки - купуючи ноут та ще й в кредит навряд чи я спонтанно куплю плазму чи холодильник, тільки тому що я вже все-рівно в магазині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю якi там на що знижки в ельдорадо, але всi речi,якi я збирався купувати, там коштували на 800 i бiльше гривень дорожче чим наприклад в розетцi, i це на товарi цiною 200+- баксiв, я уявляю, яка буде рiзниця на товарi цiною бiля штуки баксiв

Е тiльки одна користь вiд таких магазинiв :) вибрав рiч в iнтернетi, прийшов в магазин,подивився,помацав i ..... купив в iнтернетi :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принцип торгівлі супермаркетів дуже простий.

Народ приходить та купує крім омріяних яблук ще в 5 раз більше товару по АБСОЛЮТНО ЗАВИЩЕНІЙ ціні.

На мою думку потрібно мати персонального радника(людину яка постійно крутиться у даному сегменті електроніки та якій можна довіряти), так само як персональних лікарів та адвокатів.

В великих торгових продуктових мережах на прилавках є продукція на яку накрутка складає 1-2 % (соціальний товар), в той час, як на інший товар - як мін 50 %. Це певна замануха... Людина, яка ходить в супермаркеті площою 10000 квадратів крім хліба чи яблук прикупить і ще дещось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мама хотела купить себе пылесос там, его цена там была 1900 грн., взяли аналогичный в интернет магазине за 1280 грн., так что цена кредита вложена уже в цену товара, потому наверное он и 0-левой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну незнаю, не знаю

ходив цікавився на рахунок телефону під 0 кредит

1. Телефон в Ельдорадо на 200 грн дорожче ніж в інтернет-магазинах

2. Кредит 0 відсотків, але коли мені нарахували щомісячну плату, вона вийшла на більшою ніж зазначена біля товару, коли запитав, то сказали що це якесь страхування і воно є обов'язковим

В результаті телефон, який в неті коштує 1500 - 1550 грн мені обійшовся б майже 2100 грн

вигоди щось я тут зовсім не побачив ніякої

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вигода в тому, що зразу в людей нема капусти купити товар, от і все, і реально пофіг скільки вже там переплатиш реально.

Колись купляв холодильник і пральну машину, вийшло за 10 місяців платити треба було по 400 грн.

Було зручно і швидко. Кому що.

В кредитах штука така, що якби всі віддавали 100% кредит, то і ставка була б мінімальна, а так той, хто платить вчасно і збирається платити, платить ще за трьох дурнів які взяли не по карману і достатку собі товар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FunTom, вигода, не зовсім вигода, але коли нахлопнувся холодильник, а грошей (повної суми) на нього немає (багато варіантів чому..).

І м'ясо розмерзається. Фрукти-овочі теж..

Ти будеш згоден платити щомісяця на 20-30 грн дорожче (протягом року), аби вже той холодильник стояв на кухні до кінця дня!

Якщо це "забаганка" бо новий холодильник із доступом в Інтернет, а старий ні... то можна і підзбирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FunTom, вигода, не зовсім вигода, але коли нахлопнувся холодильник, а грошей (повної суми) на нього немає (багато варіантів чому..).

І м'ясо розмерзається. Фрукти-овочі теж..

Ти будеш згоден платити щомісяця на 20-30 грн дорожче (протягом року), аби вже той холодильник стояв на кухні до кінця дня!

Якщо це "забаганка" бо новий холодильник із доступом в Інтернет, а старий ні... то можна і підзбирати.

Якраз у цьому прикол. У кредит вигідно брати побутову техніку, але аж ніяк не ПК та мобільні телефони. Вони доволі швидко морально та й фізично старіють. Через рік, може не підтримувати останню прошивку (актуально для андроїд)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працюючи у сфері торгівлі можу з впевненістю сказати, що в ціну товару в без % кредит враховано переплату. На рахунок товару, то щоб було і дешевше і зручніше товар треба брати в спеціалізованих магазинах Телефон, наприклад в алло, компютор в діаветі і тд. і тп.Там і ціни приємні і накрутка мінімальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну незнаю, не знаю

ходив цікавився на рахунок телефону під 0 кредит

1. Телефон в Ельдорадо на 200 грн дорожче ніж в інтернет-магазинах

2. Кредит 0 відсотків, але коли мені нарахували щомісячну плату, вона вийшла на більшою ніж зазначена біля товару, коли запитав, то сказали що це якесь страхування і воно є обов'язковим

В результаті телефон, який в неті коштує 1500 - 1550 грн мені обійшовся б майже 2100 грн

вигоди щось я тут зовсім не побачив ніякої

я колись заради цікавості питав про цей кредит з 0%, вивідав що % то 0 але є так звана сума" за користування кредитом" і вона по суті не така вже і мала) реально виходило десь 20% річних :D

Висновок такий: якщо депозити беруть під 20% і більше то банк ніяк не будевидавати кредити собі в убиток(тобто аж ніяк не менше 20% річних), банк ділиться з вкладниками частиною заробітку всього-на-всього ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок такий: якщо депозити беруть під 20% і більше

не підкажеш, де зараз такий аукціон нечуваної щедрості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок такий: якщо депозити беруть під 20% і більше

не підкажеш, де зараз такий аукціон нечуваної щедрості?

я привів число для прикладу :rolleyes:

Хотів сказати що подепозитах можна бачити реальнуц картину відсотків по кредитах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...