Перейти до змісту

Тарифи Інтернет провайдерів

Провадйери міста Луцька  

459 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ага, добре що у вас вибір є, у приватних будинків вибору немає, туди ніхто не тягне лінію, добре коли телефон є, можна щось придумати, а так за власний кошт хіба. Мені всі провайдери у масті відмовили, був тел. стаціонарний тож підключив Укртел.

П.С. Проживаю в приватному будинку біля Братського мосту (недалеко від ЕТМ).

Опубліковано

ага, добре що у вас вибір є, у приватних будинків вибору немає, туди ніхто не тягне лінію, добре коли телефон є, можна щось придумати, а так за власний кошт хіба. Мені всі провайдери у масті відмовили, був тел. стаціонарний тож підключив Укртел.

П.С. Проживаю в приватному будинку біля Братського мосту (недалеко від ЕТМ).

переселяйтесь :_07:

Опубліковано

Airbites

Цікаво, скільки гігібіт коштуватиме?

для чого вдома 1Гб? це швидкість чисто для понта бо роутер який 1Гб пропускає та роздає хоча б по езернету (за вай-фай взагалі говорити не варто при мові за такі швидкості) коштує немало, а включати на пряму на один комп 1 Гб це взагалі нема сенсу бо він використовуватись не буде на повну.

Опубліковано

для чого вдома 1Гб? це швидкість чисто для понта бо роутер який 1Гб пропускає та роздає хоча б по езернету (за вай-фай взагалі говорити не варто при мові за такі швидкості) коштує немало, а включати на пряму на один комп 1 Гб це взагалі нема сенсу бо він використовуватись не буде на повну.

Ти вважаєш, якщо я можу потягнути 300 грн\міс інету в 1гб\с то 1000грн. за роутер то дуже дорого? (http://rozetka.com.ua/tp_link_tl_wdr4300/p241139/)

Зі: я так питав, з цікавості, насправді я 100мб\с рідко використовую.

Опубліковано

о 1000грн. за роутер то дуже дорого?

Дорого. Є і за 700

для чого вдома 1Гб? це швидкість чисто для понта

Чому понта? А 2 телевізора і IPTV ЧИ взагалі HDTV online. Комп, ноут планшет.

Опубліковано

в якості офтопа, хочете прикол?)

я у США за домашній інтернет плачу по 60 доларів в місяць за 25 мбіт, провайдер COX. це з орендованим роутером. Пінга на наші сервера люта-в танки мінімальний пінг 150, а ввечері 200. На американські серваки пінг 35-40. Плюс чимало торентів закриті частково або повністю-наприклад, рутор.орг не відповідає взагалі, а екс.юа просто закрив доступ до розділів у США. Зате рутрекер і українські торенти-це наше все, качає як має бути)

Опубліковано

Знайшов недавно в поштовій скринці буклет БіттерНет. Провайдер ніби як тернопілський, ціни непоганні + "акції". Хтось щось можливо чув?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...