Перейти до змісту

"Гостинні" українці

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://life.pravda.com.ua/columns/2011/08/3/82840/

Чудово розказана історія...

Нагадала мені недавню свою... Поїхав в село, бабулька вже стара нічого особливо робити не може а забор валиться..Приїхав знайшов ліс на стовпчики...РОзвалив старий( стояв він близько 30 років) і логічно що залишився слід... Встановив нові стовпчики збоку від місць де стояли старі( куча гнилого дерева залишилось в землі), прибив перегородки і штахети, через півгодини прибігає сусід і кричить не своїм криком що я захватив його територію! близько 10 сантиметрів землі довжиною в 3 метри. Розхвилював бабулю, мене, себе за 0.3кв метра нінащо не годної землі з своїх 70ти соток....

От такий цей український менталітет...

:closedeyes:

Опубліковано

може сусід хотів компенсацію у вигляді грілки ємністю 0,5 або 1 літр (і як правило погорланив пів години) :friday:

Опубліковано

У нас соседи по даче между собой даже судились за 30 см полосу между участками, теперь стоит та земля никому не нужная, бурьяном зарастает.

Опубліковано

може сусід хотів компенсацію у вигляді грілки ємністю 0,5 або 1 літр (і як правило погорланив пів години) :friday:

Від мене швидше б в диню получив ніж компенсацію...

Добре що я пацифіст в основному. :smile3:

Опубліковано

У нас соседи по даче между собой даже судились за 30 см полосу между участками, теперь стоит та земля никому не нужная, бурьяном зарастает.

А куда хозяева делись-на дуели пострелялись?

Опубліковано

у нас колись теж з"явились нові сусіди на дачі, які почали знайомство з того, що вирішили повиясняти відносини за межу. типу, ми відхапали від 10 до 50 см території. Докази, що ділянка не правильної прямокутної форми, не впливали. Дядько, з яким ми мали дачу на спілку, сказав - та х з тобою, роби собі як хочеш, нема у мене здоров"я з тобою сперечатись. Сусід навіз блоків, ніби збирався там щось будувать, потім помер(до речі, молодий чувак був, до 40), дочка(чи дочка-жінка) ніби зійшла з розуму, дача заросла.

Опубліковано

А куда хозяева делись-на дуели пострелялись?

Я не в курсе. Люди там пожилые были, бабульки практически. Может и померли, а детям не интересно этим заниматься. Ну вон прям как Tolik_lt выше описал.

Опубліковано

у нас колись теж з"явились нові сусіди на дачі, які почали знайомство з того, що вирішили повиясняти відносини за межу. типу, ми відхапали від 10 до 50 см території. Докази, що ділянка не правильної прямокутної форми, не впливали. Дядько, з яким ми мали дачу на спілку, сказав - та х з тобою, роби собі як хочеш, нема у мене здоров"я з тобою сперечатись. Сусід навіз блоків, ніби збирався там щось будувать, потім помер, дочка(чи дочка-жінка) ніби зійшла з розуму, дача заросла.

Шота мне с тобой спорить перехотелось.... :0118::0155:

Опубліковано

Шкода, що такі хороші риси українців як господарність та хазяйновитість іноді набувають таких збочених форм, коли навіть найближчі сусіди готові за кілька метрів землі (яка ніякої погоди в господарстві не зіграє) сваритися і з’ясовувати стосунки роками.

Опубліковано

в тої тьоті шо написла цю статтю мабуть ніколи не буде досить розуму щоб зрозуміти українців ...

Опубліковано

в тої тьоті шо написла цю статтю мабуть ніколи не буде досить розуму щоб зрозуміти українців ...

завжди цікаво послухать людей просвящьонних.розподай,ти ж то іх точно зрозуміб

Опубліковано

Ви, напевне, і зараховуєте себе до тих "щирих" українців, які за 10 см.землі (чи будь-чого іншого) готові найближчого сусіда замордувати.

Опубліковано

Взагалі-то "та тьотя" - українка і кореспондент каналу 1+1.

Опубліковано

завжди цікаво послухать людей просвящьонних.розподай,ти ж то іх точно зрозуміб

якби скрызь було добре чисто смачно та ще й навколо жили істоти лише одної національності з однаковими звичками та повадками№ котрі б один одного любили та поважали.. хіба це було б життя?

в такому випадку зникнуть народи та їх менталітетИ тре радіти що в наших селах ще живуть люди які шматують іноземців. ///////а розуміння україни воно або є або його не має.... в книжках цього не знайдеш це на тому ж рівні. що і расизм котрий у нас зник вже давно разом з почуттям гордині за себе та свій народ.

а авторка статті це звичайний приклад людини котра піддалась впливу чогось незрозумілого і вона вже пливе в еврпопу і українство їй походу глибоко в д...

З.І.

маБутъ я теж якусь туфту написав але то є моя думка і моє відношення до цього.

Опубліковано

Як цікаво.людина пише,зразу розуміє що це "якась туфта".може,спробуй думати не туфту,а тоді писати?

з такмм самим успыхом можна пысяти сидячи...

Опубліковано

Трохи нагадує про згвалтовану дівчину, котра спецом ходила в міні перед моряками, що рік в плаванні були.

Опубліковано

Був по справах у Мелітополі років 2-3 тому, вразила загальна атмосфера совка і розгару 90-их. Возив нас один таксист, ну і, як водиться, розповідав місцеві байки, наприклад про те, як привезли артистів афро-американців, і бідолашки змогли вийти з автобуса тільки в супроводі ОМОНу, тому що місцеві жителі занадто емоційно виявляли расизм.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...