Перейти до змісту

Допоможіть будь ласка! "розетка" хоче кинути на $457

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні позвонив на розетку сказали, що монітор на ремонті і це може тривати до 28 днів, 14-огляд і 14-ремонт.Можливо таке? Підкажіть, чи мають право стільки часу тримати товар у ремонті?

маю дику підозру що монітора ти сам не заносив і тому розписки не маєш від "розетки" з датою прийому - то раз.

товар не обов"язково приймати наремонт, його можна прийняти на діагностику... - то два.

а якщо варіант два - то якби будуть ганяти скільки влізе.

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Монiк розетка поремонтувала за 25 днiв шляхом замiни матрицi. Забрали з перевiзника, дома виявився битий пiксель внизу екрана.. :angry2:

Опубліковано

Вище вам все уже досить вичерпно пояснили. 14 днів максимум, а далі неустойка 1% вартості товару.

Почекай пів року і собі ще одного купиш Гг тільки я впевнений що тут у луцьку у наших магазинах.

Опубліковано

Тулять фуфло, й не хочуть забирати його назад.

Нормальна фірма зразу б поміняла, й не парилась би. В їхнії маштабах це все капля в морі. А репутація головне.

А у нас прав той, хто продав, а ти лох тому що купив. Мільйон причин, не так включав, не так дивився :) а нема заземленя в квартирі, то тусуйся взагалі, і де у нас в квартирах заземлення і в кого вони є :) Такий вот парадокс.

А на рахунок битих пікселів, це те саме як купити яблуко, яке в межах "норми" взяти й надкусити :) тільки заплати за все яблуко.

Опубліковано

Ніколи не розумів тих, хто купує на розетці. Чесно. Я розумію, що ніби дешевше.. але.. Люди платять по 10-20 у.о. дорожче за нотік за те, щоб там НЕ БУЛО жодного битого пікселя. Тобто мені за +20 у.о. прийде нотік/монітор зі 1000% гарантією, що битих пікселів немає.

Інтернет-покупки - кіт у мішку. Зате дешевше. І якщо Вас не накололи 10 разів. не факт, що 11-й раз вам також повезе.

Ось така моя думка.

Скупий - вже походу попав трошки. да?

Опубліковано

Блін!

От і я влип з гарантійкою в "Медіамаркеті" при покупці кулерка

Так буває, як не помолишся перед покупкою.

Опубліковано

Ніколи не розумів тих, хто купує на розетці. Чесно. Я розумію, що ніби дешевше.. але.. Люди платять по 10-20 у.о. дорожче за нотік за те, щоб там НЕ БУЛО жодного битого пікселя. Тобто мені за +20 у.о. прийде нотік/монітор зі 1000% гарантією, що битих пікселів немає.

Інтернет-покупки - кіт у мішку. Зате дешевше. І якщо Вас не накололи 10 разів. не факт, що 11-й раз вам також повезе.

Ось така моя думка.

Скупий - вже походу попав трошки. да?

Про розетку тактовно промовчу.

Ви взагалі не сприймаєте інтернет-магазини, як варіант купівлі?

Опубліковано

трішки незгоден. деякі речі можна найти лише в інтернет магазинах.

але з іншої сторони я б напевне боявся купувати щось більше 100 ує не на місці, не маючи можливості перед покупкою пощупати, понюхати, перевірити.

Опубліковано

Ніколи не розумів тих, хто купує на розетці. Чесно. Я розумію, що ніби дешевше.. але.. Люди платять по 10-20 у.о. дорожче за нотік за те, щоб там НЕ БУЛО жодного битого пікселя. Тобто мені за +20 у.о. прийде нотік/монітор зі 1000% гарантією, що битих пікселів немає. Інтернет-покупки - кіт у мішку. Зате дешевше. І якщо Вас не накололи 10 разів. не факт, що 11-й раз вам також повезе. Ось така моя думка. Скупий - вже походу попав трошки. да?

Не погоджуюсь. Купував на розетці, доставили за 75 км від Луцька прямо в квартиру, (+70 грн за доставку). Курєр зразу попросив включити перевірити чи немає битих пікселів і т.д. лише після цього заповнив гарантійний талон і отримав гроші. Слава Богу працює майже рік без нарікань.

З.І. В знайомого був випадок з поверненням товару на розетку, без проблем прийняли та поміняли на новий...

• 10 місяців потому...
Опубліковано

тимчасово працюю на видачі у розетки і знаю що там роблять так:

1) при вас включають монітор і перевіряють на наявність битих пікселів тощо .

2) маєте 14 днів на перевірку сподобався вам чи ні.і так далі.

3) і якщож вже відіслали на київ монітор то трошки займе часу щоб перевірити , виж не 1 такі я так думаю.. я думаю що все нормально закінчится ви не 1 такі..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а якщо здерли наклейочки і пльоночки тоже приймите?.коли я купляв,сказали ,що коли будите перевіряти вдома,і будть биті пікселі можна замінити

а яким способом перевіряють?

Опубліковано

а якщо здерли наклейочки і пльоночки тоже приймите?.коли я купляв,сказали ,що коли будите перевіряти вдома,і будть биті пікселі можна замінити

а яким способом перевіряють?

відправляєтся на київ, далі на сервіс, а потім кажуть від чого що далі.. якщо від зовнішнього пошкодження то звичайно винні ви. а якщо зі сторони техніки то ні) вам замінять і привезуть нову)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

уря, накінець-то

"заблокирован"...

просто всі коментарі користувача зараз видалити модератори не можуть, тому просто "заблокірован"

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...