Перейти до змісту

Кам бек ту 90-тіз чи куди ми котимось.......

jotka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По реакціїї чорненької, що сиділа поруч з побитою - той мужик з самого початку городив якусь х..ню, був п'янючим і не дуже бажаним за тим столом.

• Відповідей 474
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

про реакцію оточуючих: скажитє, дєвушкі, а хто з вас сказав би свому супутнику "допоможи їй", а хто стримав би за лікоть і з притиском шепнув "не лізь, не твоє діло"?

цікаво, що як тільки дівчину витягли із-за столу офіціантка моментально принесла рахуночок.

Опубліковано
  В 07.07.2011 в 21:01, Maniko сказав:

Хто хоче може йому написати на стіні пару ласкових

І це змінить його поведінку?

Думаю - НІ.

Опубліковано
  В 07.07.2011 в 21:01, Maniko сказав:

Хто хоче може йому написати на стіні пару ласковик http://vkontakte.ru/id75109672

І ще тут він є http://ru-ru.facebook.com/people/Roman-Landik/1231427216

Ну і тут http://odnoklassniki.ru/profile/105674768944

В нього там статус красномовний: "Мне не стыдно смотреть людям в глаза, я для этого и шел в депутаты."

Так що не розпинайтесь

Опубліковано
  В 07.07.2011 в 20:41, Tolik_lt сказав:

про реакцію оточуючих: скажитє, дєвушкі, а хто з вас сказав би свому супутнику "допоможи їй", а хто стримав би за лікоть і з притиском шепнув "не лізь, не твоє діло"?

цікаво, що як тільки дівчину витягли із-за столу офіціантка моментально принесла рахуночок.

Скажу гарантовано за свого, бо були подібні випадки... Втрутився б однозначно і не очікуючи моєї згоди. Перш за все тому, що це є публічне місце і споглядання такого є приниженням для чоловіка. І байдуже чий він син, чи регіонала чи бютівця чи ще когось.

На офіціантку теж звернула увагу, таке враження, що правоохоронців і не викликали.

Опубліковано
  petlatiy сказав:
Таких вішати треба....
Їх (мажорів) треба просто в одне місце всіх зігнати аля ВІП-чото там, вони самі себе переб'ють.
Опубліковано

Цікаво те, що він був не один. Я так зрозумів з друзями. Виходить, що в таких уродів і все оточення відповідне. Чувак гамселить дівчину, а вони тупо ходять за ним і спостерігають. Ніхто не скрутив йому руку, не забрав від неї.. Ппц..

Опубліковано
  В 07.07.2011 в 22:46, petlatiy сказав:

Одним словом БИДЛО...

Таких вішати треба....

До слова... Контора папіка цього виблRдка називається "Воланд" (Володимир Ландик, брат Валентина Ландика, хазяїна заводу холодильників "Донбас" "НОРД")

В 08.07.2011 в 05:58, D@ve сказав:

Цікаво те, що він був не один. Я так зрозумів з друзями. Виходить, що в таких уродів і все оточення відповідне. Чувак гамселить дівчину, а вони тупо ходять за ним і спостерігають. Ніхто не скрутив йому руку, не забрав від неї.. Ппц..

В той ресторан ХероЇ не ходять...

Опубліковано

А шо Ви так звиртаєте увагу на офіціантку? А Ви не думаєте що дівчата і самі могли попросити рахунок?

Опубліковано
  В 08.07.2011 в 06:20, Ha3ik сказав:

А шо Ви так звиртаєте увагу на офіціантку? А Ви не думаєте що дівчата і самі могли попросити рахунок?

а ми на все звертаєм увагу, навіть на дівчину за заднім столиком, ту, що криває, і як вона дупу чіхає.

Опубліковано

не можу зрозуміти дописувачів, які намагаються якось пояснити дії виродка...

типу вона перша вилила, вона перша вдарила, вона така-сяка.....

особисто я не можу знайти пояснення тому, щоб лупити дівчину як рівну собі, повернутись через 15 хвилин і тягати її за волосся по підлозі і бити ногами в лице...

що стосується того, що ніхто не втручався....

не йдеться про те щоб, хтось рівний по силі врізав цьому уроду по писку (хоча б це було бажано)....

йдеться про те, що ніхто навіть не намагався його відтягнути, особливо, коли він гамселив її лежачу на землі.....

Опубліковано
  В 08.07.2011 в 06:27, jotka сказав:

особисто я не можу знайти пояснення тому, щоб лупити дівчину як рівну собі, повернутись через 15 хвилин і тягати її за волосся по підлозі і бити ногами в лице...

якби у тебе ЧСВ було наближене до ЧСВ Роми Ландика- ти би зрозуміла

Опубліковано
  В 08.07.2011 в 06:33, Tolik_lt сказав:

не йдеться про те щоб, хтось рівний по силі врізав цьому уроду по писку (хоча б це було бажано)....

йдеться про те, що ніхто навіть не намагався його відтягнути, особливо, коли він гамселив її лежачу на землі.....

якби у тебе ЧСВ було наближене до ЧСВ Роми Ландика- ти би зрозуміла

ну там же було не тільки його оточення..

я чотири жлоби, які не тільки не втрутились, а , навіть, посміювались з побаченого....

Опубліковано

Взагалі то я не помітив дописувачів, які б виправдовували цього урода... (Щоправда на іншій гілці було щось типу "Якби мене п"яна кобіта облила, я не знаю як би себе повів..."). Навпаки...

В 07.07.2011 в 14:39, Maniko сказав:

Розвелося ж всякого бидла... Нада робить як писав Яценюк на бігбордах - "Країну врятують масові розстріли" :mdr:

В 07.07.2011 в 22:46, petlatiy сказав:

Одним словом БИДЛО...

Таких вішати треба....

А от щодо оточення... Нема чому дивуватись. В тамтому ресторані всі однакові... Це було як, скажімо, сімейна сварка. Чого ж сусідам лізти? (Хоча той виблRдок, вроді, й жонатий ). В тому випадку найкраще було б як з пацюками: залишити їх там закритими, а потім останнього, хто залишився б живим пристрелити, як найм0цнішого Крисюка.

Опубліковано
  В 08.07.2011 в 05:39, SysR сказав:

"Героїв" треба знати в лице.

Дуже влучний коментар:

Цитата
ПОТОМСТВЕННЫЙ АРИСТОКРАТ

Семён Битый

Вам, милый друг, он не ровня -

Наследный принц, сын кнопкодава -

Такая вот, милорд, х.йня -

Отец – барон, графиня – мама.

(А что отец – луганский хам,

Маман – домашняя хозяйка,

Сынок – урод и нарик в хлам -

Брехня, месье – холопов лайка).

Ах, как галантен он в любви,

Как благородство в нём играет -

Острит изящно и томит -

Не даст – так п.здюлей вломает.

Какой бездонный интеллект -

Он матюков с полтыщи знает -

Забыл вот только слово "нет" -

На "нет" – дуэлью отвечает.

Дуэль проста – по харе хлоп

Обидчицу – и ну за косы,

Рукою – в глаз, ногою – в лоб -

Пока пощады не запросит.

Шерше ля фам – скажу я Вам -

Холопка первая напала,

Ей отомстил маркиз Роман -

Начистил крепостной е.ало.

На сим прощаюсь, мон ами,

С рассказом о девице падшей -

Наследник голубой крови,

Дюк де Янук, Витюня-младший.

Опубліковано

Сам Роман Ландік стверджує, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку, мовляв, дівчина поводилася надто розв'язно.

"Що коментувати, мене намагаються оббрехати, дати на мене брехливу інформацію. Я викликав міліцію і здав людину міліції. Тому що людина била посуд. А тепер мене намагаються оббрехати. Ви зрозумійте мене, людина мені в доньки годиться", - заявляв він.....

виявляється це він її до порядку закликав, а щоб дійшло то посовав за коси по підлозі хвилин з п'ять....

Опубліковано

bff6a-land4.jpg

Реально показове фото. Необов"язково було б його бити, відсторонили б, щоб вгамувались емоції і дурного не наробив.

А якби забив до смерті з їх мовчазної згоди?

Опубліковано
  В 08.07.2011 в 07:48, laska сказав:

ничо, сказали бы что "мужык"

и только вырос бы в глазах изберателей

Опубліковано
  В 08.07.2011 в 07:50, Zevs_Isver сказав:
  В 08.07.2011 в 07:48, laska сказав:

ничо, сказали бы что "мужык"

и только вырос бы в глазах изберателей

Цитата
В тамтому ресторані всі однакові... Це було як, скажімо, сімейна сварка. Чого ж сусідам лізти? (Хоча той виблRдок, вроді, й жонатий ). В тому випадку найкраще було б як з пацюками: залишити їх там закритими, а потім останнього, хто залишився б живим пристрелити, як найм0цнішого Крисюка.

Кілька анекдотів з Цензора:

Новое имя: луганский террорист Бин Ландык.

Вместо техосмотра автомобилей в Украине надо ввести медосмотр Ландыков.

-Зачем к Раде согнали ПТУшников и студентов в поддержку пенсионной реформы?

-А какой идиот будет поддерживать ее добровольно?

-Тигипко.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...