Oksana04 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 19:34 #26 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 19:34 По реакціїї чорненької, що сиділа поруч з побитою - той мужик з самого початку городив якусь х..ню, був п'янючим і не дуже бажаним за тим столом.
Tolik_lt Опубліковано 7 Липня, 2011 в 20:41 #27 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 20:41 про реакцію оточуючих: скажитє, дєвушкі, а хто з вас сказав би свому супутнику "допоможи їй", а хто стримав би за лікоть і з притиском шепнув "не лізь, не твоє діло"?цікаво, що як тільки дівчину витягли із-за столу офіціантка моментально принесла рахуночок.
Maniko Опубліковано 7 Липня, 2011 в 21:01 #28 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 21:01 Хто хоче може йому написати на стіні пару ласковик http://vkontakte.ru/id75109672І ще тут він є http://ru-ru.facebook.com/people/Roman-Landik/1231427216Ну і тут http://odnoklassniki.ru/profile/105674768944
Oksana04 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 21:11 #29 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 21:11 Хто хоче може йому написати на стіні пару ласковихІ це змінить його поведінку?Думаю - НІ.
Tarzanych Опубліковано 7 Липня, 2011 в 21:28 #30 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 21:28 Хто хоче може йому написати на стіні пару ласковик http://vkontakte.ru/id75109672І ще тут він є http://ru-ru.facebook.com/people/Roman-Landik/1231427216Ну і тут http://odnoklassniki.ru/profile/105674768944В нього там статус красномовний: "Мне не стыдно смотреть людям в глаза, я для этого и шел в депутаты."Так що не розпинайтесь
laska Опубліковано 7 Липня, 2011 в 22:04 #32 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 22:04 про реакцію оточуючих: скажитє, дєвушкі, а хто з вас сказав би свому супутнику "допоможи їй", а хто стримав би за лікоть і з притиском шепнув "не лізь, не твоє діло"?цікаво, що як тільки дівчину витягли із-за столу офіціантка моментально принесла рахуночок.Скажу гарантовано за свого, бо були подібні випадки... Втрутився б однозначно і не очікуючи моєї згоди. Перш за все тому, що це є публічне місце і споглядання такого є приниженням для чоловіка. І байдуже чий він син, чи регіонала чи бютівця чи ще когось. На офіціантку теж звернула увагу, таке враження, що правоохоронців і не викликали.
petlatiy Опубліковано 7 Липня, 2011 в 22:46 #33 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 22:46 Одним словом БИДЛО...Таких вішати треба....
SysR Опубліковано 8 Липня, 2011 в 05:27 #34 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 05:27 Таких вішати треба.... Їх (мажорів) треба просто в одне місце всіх зігнати аля ВІП-чото там, вони самі себе переб'ють.
SysR Опубліковано 8 Липня, 2011 в 05:39 #35 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 05:39 "Героїв" треба знати в лице.
D@ve Опубліковано 8 Липня, 2011 в 05:58 #36 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 05:58 Цікаво те, що він був не один. Я так зрозумів з друзями. Виходить, що в таких уродів і все оточення відповідне. Чувак гамселить дівчину, а вони тупо ходять за ним і спостерігають. Ніхто не скрутив йому руку, не забрав від неї.. Ппц..
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:06 #37 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:06 Одним словом БИДЛО...Таких вішати треба....До слова... Контора папіка цього виблRдка називається "Воланд" (Володимир Ландик, брат Валентина Ландика, хазяїна заводу холодильників "Донбас" "НОРД")Цікаво те, що він був не один. Я так зрозумів з друзями. Виходить, що в таких уродів і все оточення відповідне. Чувак гамселить дівчину, а вони тупо ходять за ним і спостерігають. Ніхто не скрутив йому руку, не забрав від неї.. Ппц..В той ресторан ХероЇ не ходять...
Ha3aP Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:20 #38 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:20 А шо Ви так звиртаєте увагу на офіціантку? А Ви не думаєте що дівчата і самі могли попросити рахунок?
Tolik_lt Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:25 #39 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:25 А шо Ви так звиртаєте увагу на офіціантку? А Ви не думаєте що дівчата і самі могли попросити рахунок?а ми на все звертаєм увагу, навіть на дівчину за заднім столиком, ту, що криває, і як вона дупу чіхає.
jotka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:27 Автор #40 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:27 не можу зрозуміти дописувачів, які намагаються якось пояснити дії виродка...типу вона перша вилила, вона перша вдарила, вона така-сяка.....особисто я не можу знайти пояснення тому, щоб лупити дівчину як рівну собі, повернутись через 15 хвилин і тягати її за волосся по підлозі і бити ногами в лице...що стосується того, що ніхто не втручався....не йдеться про те щоб, хтось рівний по силі врізав цьому уроду по писку (хоча б це було бажано).... йдеться про те, що ніхто навіть не намагався його відтягнути, особливо, коли він гамселив її лежачу на землі.....
Tolik_lt Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:33 #41 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:33 не можу зрозуміти дописувачів, які намагаються якось пояснити дії виродка...типу вона перша вилила, вона перша вдарила, вона така-сяка.....особисто я не можу знайти пояснення тому, щоб лупити дівчину як рівну собі, повернутись через 15 хвилин і тягати її за волосся по підлозі і бити ногами в лице...якби у тебе ЧСВ було наближене до ЧСВ Роми Ландика- ти би зрозуміла
jotka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:35 Автор #42 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 06:35 не можу зрозуміти дописувачів, які намагаються якось пояснити дії виродка...типу вона перша вилила, вона перша вдарила, вона така-сяка.....особисто я не можу знайти пояснення тому, щоб лупити дівчину як рівну собі, повернутись через 15 хвилин і тягати її за волосся по підлозі і бити ногами в лице...що стосується того, що ніхто не втручався....не йдеться про те щоб, хтось рівний по силі врізав цьому уроду по писку (хоча б це було бажано).... йдеться про те, що ніхто навіть не намагався його відтягнути, особливо, коли він гамселив її лежачу на землі.....якби у тебе ЧСВ було наближене до ЧСВ Роми Ландика- ти би зрозумілану там же було не тільки його оточення..я чотири жлоби, які не тільки не втрутились, а , навіть, посміювались з побаченого....
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:15 #43 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:15 не можу зрозуміти дописувачів, які намагаються якось пояснити дії виродка... типу вона перша вилила, вона перша вдарила, вона така-сяка..... особисто я не можу знайти пояснення тому, щоб лупити дівчину як рівну собі, повернутись через 15 хвилин і тягати її за волосся по підлозі і бити ногами в лице... що стосується того, що ніхто не втручався.... не йдеться про те щоб, хтось рівний по силі врізав цьому уроду по писку (хоча б це було бажано).... йдеться про те, що ніхто навіть не намагався його відтягнути, особливо, коли він гамселив її лежачу на землі..... Взагалі то я не помітив дописувачів, які б виправдовували цього урода... (Щоправда на іншій гілці було щось типу "Якби мене п"яна кобіта облила, я не знаю як би себе повів..."). Навпаки... Розвелося ж всякого бидла... Нада робить як писав Яценюк на бігбордах - "Країну врятують масові розстріли" Одним словом БИДЛО... Таких вішати треба.... А от щодо оточення... Нема чому дивуватись. В тамтому ресторані всі однакові... Це було як, скажімо, сімейна сварка. Чого ж сусідам лізти? (Хоча той виблRдок, вроді, й жонатий ). В тому випадку найкраще було б як з пацюками: залишити їх там закритими, а потім останнього, хто залишився б живим пристрелити, як найм0цнішого Крисюка.
BACbOK Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:16 #44 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:16 "Героїв" треба знати в лице.Дуже влучний коментар:ПОТОМСТВЕННЫЙ АРИСТОКРАТСемён БитыйВам, милый друг, он не ровня -Наследный принц, сын кнопкодава -Такая вот, милорд, х.йня -Отец – барон, графиня – мама.(А что отец – луганский хам,Маман – домашняя хозяйка,Сынок – урод и нарик в хлам -Брехня, месье – холопов лайка).Ах, как галантен он в любви,Как благородство в нём играет -Острит изящно и томит -Не даст – так п.здюлей вломает.Какой бездонный интеллект -Он матюков с полтыщи знает -Забыл вот только слово "нет" -На "нет" – дуэлью отвечает.Дуэль проста – по харе хлопОбидчицу – и ну за косы,Рукою – в глаз, ногою – в лоб -Пока пощады не запросит.Шерше ля фам – скажу я Вам -Холопка первая напала,Ей отомстил маркиз Роман -Начистил крепостной е.ало.На сим прощаюсь, мон ами,С рассказом о девице падшей -Наследник голубой крови,Дюк де Янук, Витюня-младший.
jotka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:29 Автор #45 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:29 Сам Роман Ландік стверджує, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку, мовляв, дівчина поводилася надто розв'язно."Що коментувати, мене намагаються оббрехати, дати на мене брехливу інформацію. Я викликав міліцію і здав людину міліції. Тому що людина била посуд. А тепер мене намагаються оббрехати. Ви зрозумійте мене, людина мені в доньки годиться", - заявляв він.....виявляється це він її до порядку закликав, а щоб дійшло то посовав за коси по підлозі хвилин з п'ять....
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:33 #46 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:33 http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4e166edba4091/
Ko3bMa Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:34 #47 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:34 ех, шкода що звуку немає
laska Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:48 #48 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:48 Реально показове фото. Необов"язково було б його бити, відсторонили б, щоб вгамувались емоції і дурного не наробив. А якби забив до смерті з їх мовчазної згоди?
Zevs_Isver Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:50 #49 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:50 А якби забив до смерті з їх мовчазної згоди?ничо, сказали бы что "мужык"и только вырос бы в глазах изберателей
Volyniaka Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:56 #50 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:56 А якби забив до смерті з їх мовчазної згоди?ничо, сказали бы что "мужык"и только вырос бы в глазах изберателей В тамтому ресторані всі однакові... Це було як, скажімо, сімейна сварка. Чого ж сусідам лізти? (Хоча той виблRдок, вроді, й жонатий ). В тому випадку найкраще було б як з пацюками: залишити їх там закритими, а потім останнього, хто залишився б живим пристрелити, як найм0цнішого Крисюка.Кілька анекдотів з Цензора:Новое имя: луганский террорист Бин Ландык.***Вместо техосмотра автомобилей в Украине надо ввести медосмотр Ландыков.***-Зачем к Раде согнали ПТУшников и студентов в поддержку пенсионной реформы?-А какой идиот будет поддерживать ее добровольно?-Тигипко.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.