Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

alexvvv,

Ще російскомовними малюками не заборонено ...

Маю два раба, розвожу для їжі. :_08:

ну і оффтоп:

то все брехня що всі бандерівці їдять "руских детей" - я вегетаріанець

Опубліковано

alexvvv,

Ще російскомовними малюками не заборонено ...

Маю два раба, розвожу для їжі. :_08:

ну і оффтоп:

то все брехня що всі бандерівці їдять "руских детей" - я вегетаріанець

головне, щоб русскі продукти харчування не їв

з сусідньої теми:

Опубліковано

Какая разница, чем питается человек, если это не противоречит закону?

так на всякий випадок - какашками харчуватись не заборонено законом. :)

И? Если человеку нравится так питаться - пускай )))) кому какое дело?

Опубліковано

Вегетаріанство - слабкість до моди бути трішки не таким як всі

Вам ніколи не спадало на думку, що дехто може цінувати не тільки людське життя?

Опубліковано

Какая разница, чем питается человек, если это не противоречит закону?

так на всякий випадок - какашками харчуватись не заборонено законом. :)

И? Если человеку нравится так питаться - пускай )))) кому какое дело?

ну да, логічно подумати, то какашки вже мертві, і не були живі, але це ваші вподобання. Мені що трупи, що какашки - однаково.
Опубліковано

Кажіть рабам хай вчаться маринувати кислі сливи і чавлять молоко із мигдалю.

Мар. сливи + мигдалеве молоко + чорний шоколад = ахрєнітельно смачний десерт-закуска! Не треба все змішувати, а запивати-заїдати сливи. Ше можна додати кумкват з шкіркою до слив у маринад.

Опубліковано

Кажіть рабам хай вчаться маринувати кислі сливи і чавлять молоко із мигдалю.

Мар. сливи + мигдалеве молоко + чорний шоколад = ахрєнітельно смачний десерт-закуска! Не треба все змішувати, а запивати-заїдати сливи. Ше можна додати кумкват з шкіркою до слив у маринад.

щось завелика розкіш як на час війни, можна шматок якогось бідолахи підсмажити у важкі часи...
Опубліковано

Ахаха =)

А, не у всіх же цитрусові (про кумкват, ціну вагового бачила ... сама засмутилась, бо недавно зробила закрутки, а свіжого захотілось) ростуть же. Ну, мариновану сливу можна у відділі кулінарії купити в Тамі тамі.

Мигдаль, якщо не брати дорогий ваговий, можна купити саджанець на зупинці біля Старого ринку і троха почекати поки підросте... Я бачила, що були саджанці плодового і декоративно квітучого- здається 50 гривень за саджанець і перспектива заробити на тому горішку якщо приживеться і зацвіте.

Так само з кумкватом- дуже чудово росте і плодоносить навіть у квартирі круглий рік на відміну від важких у догляді лимонів, так що хватає на закрутити варення. Саджанців понарозводила- краса і є що їсти й пити.

А я лінива тепер господинька- бідолах рабів заставляю готувати і доглядати своє рослинне царство :0165:

Опубліковано

Російських дітей можете сміло їсти, вони, як і всі москалі, не з м'яса, а з вати. :)

почитайте соц.опитування - там може і свідомий попастись з м'яса.
Опубліковано

щось ми задалеко в оффтоп залізли :)

хочу поділитися точкою на ринку біля Лучеська з "іжею без нікого"

post-4-0-94911100-1415957226_thumb.jpg

ряд як зайти то крайній по праву сторону десь посередині, на над магазином синій пластиковий дашок (а поряд червоний)

тільки якісь дивний час роботи, на вихідних не працює

Опубліковано
Склонность навешивать на себя всевозможные ярлыки присуща представителям различных малочисленных, обособляющих себя от общества групп (в частности, веганам). Изобрести ярлык (например, «я — веган») и гордо навесить его себе на грудь. Оставшейся части общества (подавляющему большинству) тоже навешивают ярлык («мясоеды»). Грубо говоря, за пределами веганской общины нет такого понятия — мясоед, в отличие от веганов, так называемые «мясоеды» — это огромная масса людей с различными, порой абсолютно противоположными характерами, интересами, мнениями, увлечениями, им и в голову не придет объединяться в группу только по тому признаку, что все они едят мясо. Обычный человек вообще не считает принципиально важным вопросом, что он ест. Поэтому сравнение веганов с мясоедами некорректно, и делать обобщающие выводы обо всех «мясоедах» невозможно, просто по причине того, что это слишком широкое понятие. Веганы же — понятие вполне определенное и конкретное. И то, что среди людей, гордо именующих себя веганами, встречается подозрительно много людей с неадекватным поведением — факт объективный и настораживающий.
Опубліковано

DrWeird, якiсь дурницi ви

пишете. Вегетарiанцi такi ж самi люди, як i iншi, тiльки з деякими вiдмiнностями у поглядах. Всi люди рiзнi, думаю, ви i самi це розумiєте.

Опубліковано

DrWeird, якiсь дурницi ви

пишете. Вегетарiанцi такi ж самi люди, як i iншi, тiльки з деякими вiдмiнностями у поглядах. Всi люди рiзнi, думаю, ви i самi це розумiєте.

Ну це про вегетаріанців, а Ви почитайте що кацапня пише про бендерівців .... то там дійсно занадто...
Опубліковано

політ нормальний?

знаєш, набагато краще ніж було

Правда то в комплексі зі здоровим харчуванням, отож, зміни як зовнішні, так і внутрішні :)

Опубліковано

політ нормальний?

знаєш, набагато краще ніж було

Правда то в комплексі зі здоровим харчуванням, отож, зміни як зовнішні, так і внутрішні :)

Ліля, на рахунок харчування) ти пп не читаєш?)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Цікавить думка вегетаріанців і тих, хто підтримує здорове харчування: як ви відноситесь до ГМО? Ну тобто негативно, позитивно, якому продукту ви би надали перевагу з гмо чи без гмо, і т.д.

Опубліковано

Цікавить думка вегетаріанців і тих, хто підтримує здорове харчування: як ви відноситесь до ГМО? Ну тобто негативно, позитивно, якому продукту ви би надали перевагу з гмо чи без гмо, і т.д.

В слові ГМО не вистачає двох букв "і" та "н",якщо правильно їх підставиш,то отримаєш відповідь на своє запитання.

Опубліковано

Я, наприклад, позитивно ставлюсь до ГМО

Не бачу в цьому ніякої небезпеки

Опубліковано

я якось "пофіг" відношусь до ГМО.

є то є, немає то не має

ГМО це засіб підняти врожайність, захистити рослини - нагодувати більше людей з однакової площі грунту

p.s. ГМО то як жидобандерівці всі бояться але ніхто не бачив

p.p.s. а найвідомішим ГМОшником був Мічурін - від того і помер :(

поліз на березу за кропом і його завалило кавунами

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...