Перейти до змісту

ВР в Книгу рекордів Гіннеса


kudrom

Рекомендовані повідомлення

Без жартів, хто хоче побачити нашу Верховну раду в таких престижних номінаціях, можете додавати підписи

Ми, громадяни України, що підписалися нижче, звертаємось до Вас з пропозицією номінувати Верховну Раду України на включення її, а також окремих народних депутатів, до Книги рекордів Ґіннеса у номінаціях "Парламент, члени якого проголосували за найбільшу кількість відсутніх колег протягом одного голосування" та "Парламентар, який проголосував за найбільшу кількість відсутніх колег протягом одного голосування".

https://maidanua.org/static/mai/1308755853.html

Вже майже сотня українців поставила свій підпис під зверненням (https://maidanua.org/static/mai/1308755853.html).

Жодних жартів, все серйозно та офіційно. Запрошуємо приєднуватися - підписатися можна тут: http://www2.maidanua.org/news/post.php3?bn=maidan_petit&key=1308755599&site=maidan&trs=-1

Після закінчення збору підписів звернення у письмовому вигляді буде з усією можливою офіційністю, відповідно до Закону України "Про звернення громадян" надіслано голові ВРУ разом з комплектом необхідних документів для висунення Ради на "Гіннеса".

У випадку негативної реакції спікера на звернення ініціатори звернуться до Книги рекордів самостійно.

Верховна Рада України має увійти в історію

!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На номінацію сама жирна морда там підходять чють не половина апанентів.

Сама брехлива морда країни? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

Бійка у Верховній Раді визнана однією з кращих у світі

Цікавий рейтинг бійок між політиками під назвою "Коли політикам не вистачає слів в жарких дебатах, вони не мають наміру здаватися без бою" підготувало видання The Guardian.

На першому місці - бійка в італійському парламенті, яка сталася минулої середи: член опозиційної партії FLI Клаудіо Барбат побився з Фабіо Раньєрі з Північної Ліги. Причина бійки - жорстка програма економічних реформ.

На другій позиції - бійка під час засідання Держдуми Росії у 2005 році за участю 15 осіб. Лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський отримав ляпас від заступника координатора фракції "Родина" Андрія Савельєва, після чого кинувся в бійку.

Третє місце посіла бійка чеського міністра охорони здоров'я Давида Рата з суперником з правого крила Мирославом Мацеком в 2006 році під час конференції незадоволених стоматологів у Празі.

Четверта позиція - у Болівії. Болівійський опозиційний конгресмен Фернандо Родгірес розв'язав бійку з представником президентської партії Ево Моралесом під час засідання конгресу в Ла-Пасі в 2009 році.

На п'ятому місці - бійка у Верховній Раді України. Під фото зазначено: "Українські опозиційні і пропрезидентські законодавці б'ються один з одним під час ратифікації Харківських угод про базування Чорноморського флоту Росії в Криму, 2010 рік. Український парламент проголосував за продовження оренди Росією військово-морського порту в Криму для Чорноморського флоту під час хаотичного засідання, на якому кидали яйця і димові шашки".

Шосте місце дісталося парламенту Південної Кореї - в 2007 році опозиційні законодавці влаштували бійку з правлячою Новою демократичною партією.

На останньому, сьомому місці, - Тайвань. Бійка сталася в 2010 році під час обговорення економічної угоди про співпрацю з Китаєм. Про- і антиурядові законодавці обмінювалися ударами і кидали один в одного баки для сміття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верховая Рада объявила о проведении закупки услуг по страхованию жизни и здоровья народных депутатов Украины. Об этом сообщает «Вестник государственных закупок».

Как указано в объявлении, ожидаемая стоимость страховки составит 4,432 млн грн. То есть, приблизительно 10 тыс. грн на каждого из 450 парламентариев.

Таким образом, за счет Государственного бюджета будут застрахованы жизни и здоровье даже тех депутатов, которые вообще не принимают участия в заседаниях Верховной Рады.

А це в яку номінацію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...