Перейти до змісту

У Луцьку побили й пограбували валютника

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Луцьку 16 червня побили й пограбували валютника. Інформація з сайту "Волинських новин" і з новин по "Аверсу".

24754-2b.jpg

У Луцьку, на вулиці Кравчука, 16 червня близько 9-ї години четверо невідомих зловмисників побили та пограбували валютника.

Зловмисники жорстоко відлупцювали чоловіка та відібрали значну суму грошей, - повідомляє ЗІК.

На місці події побували начальник Луцького міськвідділу УМВС Роман Крохмаль та його заступник Геннадій Єпіфанович.

На той час правоохоронці не коментували подій. «Без коментарів», – лаконічно відповів Єпіфанович.

Приблизно о 09.25-09.35 прибула карета «швидкої», яка доправила постраждалого до травмпункту міської лікарні.

У ВЗГ УМВС у Волинській області підтвердили факт злочину. За офіційною інформацією, четверо зловмисників напали та завдали тілесних ушкоджень лучанину. У чоловіка відібрали значну суму грошей.

P.S. Під значною сумою грошей мається на увазі в переводі на наші кровні гривні порядку 1 млн 300 тис. От так собі чоловік йшов на роботу...

Опубліковано

тепер шукатимуть вони вітра в полі, :glare: невже людина чесною працею заробила 1300000грн :lol: , звичайно нагло барижнічала :lol: і за те поплатилась ! :blush:

Опубліковано

тепер шукатимуть вони вітра в полі, :glare: невже людина чесною працею заробила 1300000грн :lol: , звичайно нагло барижнічала :lol: і за те поплатилась ! :blush:

а не кто не сказал что это были все его

он шел на варшавку покупать доллары для клиентов

так же как машинист водит не дешевый тепловоз и т.д.

Опубліковано

pronew12

що тут смішного? людина заробила так як вміла, законно! не вкрала! якщо ти, такий неадекват, невмієш заробити гроші помимо лизати дупу начальнику і просижувати 8-9 годин в задушливому офісі, тоді неафішуй... :angry2:

Опубліковано

дада: а ті "клієнти" - праведники, яких світ не видів...

Опубліковано

а не кто не сказал что это были все его

так же как машинист водит не дешевый тепловоз и т.д.

і ти в це віриш що написав ??? :lol: :lol: :lol:

ніякий валютчик небуде ходити з такею сумою , якщо це тільки не його власна, оборудки з такими крупними сумами вони здійснюють вкрай рідко,і в чітко відведеному і безпечному місці, а не на базарі і на вулиці !

Опубліковано

pronew12

що тут смішного? людина заробила так як вміла, законно! не вкрала! якщо ти, такий неадекват, невмієш заробити гроші помимо лизати дупу начальнику і просижувати 8-9 годин в задушливому офісі, тоді неафішуй... :angry2:

Не лижу я нікому дупи, :lol: і в задушливому офісі несижу :lol: бо не люблю сидячої роботи :P , перевагу віддаю активній і дієвій роботі ! :g33: а от нащот законності їхньої дєятельності то ще тре поспорити ! -_-

Опубліковано

26 квітня було затмєніє чи ужасна магнітна буря? чи комєта летіла??

Як ти міг забути?))) - річниця Чорнобиля

Опубліковано

о О о ! В точку сказано! :smile-zachot: оце реальна причина тим подіям ! :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

оце реальна причина тим подіям ! :lol: :lol: :lol:

:0016: :0016: :0016:

Торможение - тоже движение.

Опубліковано

как жизнь?, как дела ?

Опубліковано

как жизнь?, как дела ?

Не тупим - думаєм (хоча б трішечки)!

26 квітня
post-8000-0-91117200-1308514729_thumb.jp post-8000-0-71490500-1308515096_thumb.jp

мені вже хочеться шоб ти ушла в вечную память борди

Не тільки тобі :D
Опубліковано

как жизнь?, как дела ?

Не тупим - думаєм (хоча б трішечки)!post-8000-0-91117200-1308514729_thumb.jppost-8000-0-71490500-1308515096_thumb.jp

а ну да і такіх ше 30 штук і всі ми клони да ? :0016: :0016: :0016:

якось не правдоподібно ! я ото зараз теж познахожу тих людей які в той самий день шо ти зареєструвалить і скажу шо ти займаєшся троллінгом,

незнаю я тих людей що тут пишуть і в тому числі тебе і такі вищесказані подробиці про тебе, взагалі про тебе нічого незнаю, може розкажеш?, бо бачу шо тут люди уже знають подробиці твого життя ( дєкрєт)

Опубліковано

Реально гроші валютчики беруть в банку,швидше за все ,,грязні банкіри ,, і здали його.Тепер буде півжиття на банк працювати, майже безкоштовно.

Опубліковано

оксанка коли в тебе вже дєкрет кінчиться ???, Бо мені вже хочеться шоб ти ушла в вечную память борди, тіпа як шура! Бо кумариш мене, зразу видну шо людині неуй чим занятись, постиш всяку уйню от бєздєлия весь день , пішла б вже ти на роботу то б трохи порозумнішала і була б зайнятою людиною і не страдала б вже такею ху_нею ! ! !

Ахах ! :0016: Ти що її знаєш ?? Бо вона вже наїжджає на мене каже тіпа шо я ї ти це та і сама людина , обясни їй шо я тебе вперший раз бачу , бо шось безпідставно ці всі наклепи з її сторони !

Опубліковано

казали наділи мішок на голову і били !

просто знали в кого , що і скільки , от все !

і дураку ясно що знали.

• Адміністратори
Опубліковано

Ахах ! :0016: Ти що її знаєш ?? Бо вона вже наїжджає на мене каже тіпа шо я ї ти це та і сама людина , обясни їй шо я тебе вперший раз бачу , бо шось безпідставно ці всі наклепи з її сторони !

І пишете обидва з одного підключення Урктелеком?

Опубліковано

І пишете обидва з одного підключення Урктелеком?

попалили ви Андрюшю! :lol:

Dedid зараз свіча виключу і будеш сам з собою общатися !:lol: Діска мені принеси з конаном ! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...