Перейти до змісту

Підкажіть, де можна відсвяткувати!?

snikey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Має бути 30 чоловік, святкування ДР, контингент різний(тобто люди як молоді, так і старші). Бажано, щоб був окремий зал (плануються всілякі конкурси, змагання і т.д.). Бажано район 33-й, 40-й (можна інші, але щоб не дуже далеко). Ціна питання Max 4500 грн або 150 грн/з людини (включаючи спиртне, воду/сік, солодке, фрукти). thx

thankyou.JPG

Опубліковано

Їздив недавно теж шукав, але на вдвічі меншу кількість народу. Розцінки по місту (Файна Окрайна, Данко, Околиця, Каштан): 120 грн/людину.

Опубліковано

Минулої суботи були на святкуванні д/н в адреналіні. Велика банкетка на 30 чоловік, також були різні конкурси, розваги і т.д., місця хватило.

З собою принесли спиртне, воду, сік, овочі, мясне та сир, все інше замовляли( вийшло 80 грн/чол)

Дуже сподобались крильця в фритюрі, картопля по-домашньому та пательня.

А ще якщо святкувати саме в той день коли народився то дарують торт + картинг(5 хв) і ще купу всяких квитків на розваги в адреналіні. :smile-zachot:

Опубліковано

Святкувала в Адреналіні не одне день народження (і своє в тому числі). Але тут є своя специфіка - офіційності багато не получається. Але нас це, навпаки, приваблює. Вдало можна поєднувати застілля з розвагами. Всі святкування пройшли на УРА!

Опубліковано

:0111: " Золотий дракон " , " Пікнік " ( теремно ) :0079: , тут потрібно вибирати : чи на свіжому повітрі , чи в закритому приміщенні.

(офф тема : коли забереш навушники і юсб ?! : :ok: )

Опубліковано

так як пропозиції всеодно вийшли за межі 33-40 кв. :), як варіант "Зустріч" на Ковельській (відразу за "Руною"): банкетка там чол. на 25, проте вона виходить відразу у зал, де й можна танцювати, проводити конкурси і т.д.. Крім того, зал сам по собі невеликий, думаю, що на 30 чол. його можна замовити. З плюсів: дозволяють спиртне, фрукти і т.д. з собою,святкували минулою осені весілля там, то мін. замовлення було 120 грн/чол., файна територія з бесідками

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Нарешті знайшов відповідну тему. Питання наступного змісту.

Збираємся святкувати 1рік нашому синочку в Гарнізоні (Адреналін), велика бесідка ("Кіндер-Штаб"), 20 людей (+-3). В Адреналін плануємо вперше завітати.

З їхніми, так сказати, умовами ознайомлені. Впринципі непогані.

Цікавить:

1) чи вистачає ТОГО, що замовляється в них (на людину 80 грн.) щоб заставити стіл. Ну не в три яруси, як на веселлі, а так, щоб голодним не бути.

2) чи смачна кухня.

ПС. Поки дружина не бачить ЩО пишу - 3) чи нормально там клює риба (здалеку як побачив, то аж серце йокнуло, в очах туман - такі поліна плавають :0155::0159: )

ППС. Загальна сума замовлення в них - 2000 грн.

Опубліковано

1) чи вистачає ТОГО, що замовляється в них (на людину 80 грн.) щоб заставити стіл. Ну не в три яруси, як на веселлі, а так, щоб голодним не бути.

не знаю, як конкретно там, але зазвичай в ресторанах, якщо замовляють на, скажімо, 20 чоловік, то 25 там спокійно поїстьі ніхто голоним не лишиться.

Опубліковано
не знаю, як конкретно там, але зазвичай в ресторанах, якщо замовляють на, скажімо, 20 чоловік, то 25 там спокійно поїстьі ніхто голоним не лишиться.

Но не в усіх. бувають такі що йдеш додому голодний!

Опубліковано

Збираємся святкувати 1рік нашому синочку в Гарнізоні (Адреналін)

Був два роки тому на аналогічному дитячому святі, нічого особливого, посередня кухня, страви під впливом спеки за 15-20 хв після їх подання мали неїстівний вид (майонези і інші "традиційні" додатки прискорили цей процес), та й повільне обслуговування не додали позитиву у святкуання. Рибалка доречі тоді була платною (ціна за таку розвагу була не адекватна). Єдине хто тішився, так це діти, мали вдосталь розваг та місця для ігор і біганини. Загальна оцінка 5 з 10.

PS Можливо за два роки там щось покращилось, але не впевнений у цьому.

Опубліковано
3) чи нормально там клює риба (здалеку як побачив, то аж серце йокнуло, в очах туман - такі поліна плавають )

Мої хороші знайомі там недавно рекорд встановили - рибка 6+ кг :)

Тому клює добре.

Опубліковано
3) чи нормально там клює риба (здалеку як побачив, то аж серце йокнуло, в очах туман - такі поліна плавають )

Мої хороші знайомі там недавно рекорд встановили - рибка 6+ кг :)

Тому клює добре.

Їх, навіть, на "доску почьота" при вході повісили. Бачив, :_25: !

Опубліковано

Самі раніше часто святкували в Адреналіні. Страви скоріше "закусочно-пивні", аніж святкові. Хоча вибір гарячих страв непоганий, можна додати ще шашлик, овочі-гриль, їхні хачапурі на грілі. Якщо формат свята і подія дозволяє не сильно пишне святкування, то цілком нормально.

П.С. Риби не ловлю, але думаю дружина "з"їсть" як побачить, що чоловік втік з дитячого свята до ставка)))

Опубліковано

в минулому році святкували там день народження сина.

Кухня там хороша, але треба ще з собою щось брати - я робив шашлики.

не сподобалось, як розставили столи - два стола ставили по довжині і ширина стола була біля 3 м, то скільки їжі не став, а столи пусті. Ну і слідкуйте за чеком нам забули поставити два види старав...

Опубліковано

не сподобалось, як розставили столи - два стола ставили по довжині і ширина стола була біля 3 м, то скільки їжі не став, а столи пусті. Ну і слідкуйте за чеком нам забули поставити два види старав...

Шото еті столи мені також зразу не сподобались :0001:.

П.С. Риби не ловлю, але думаю дружина "з"їсть" як побачить, що чоловік втік з дитячого свята до ставка)))

Попереджений: крок вправо, крок вліво - :0148: , прижок на місці - :0167:.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...