PPArhangel Опубліковано 19 Травня, 2012 в 23:05 #151 Опубліковано 19 Травня, 2012 в 23:05 ти не прав, тогошо паразит шкодить сам, а до валютчіка поки не підійдеш він не поміняє вальту. Такшо тут 2-ві Великі різниці На замітку таким палким чесним державним українцям! Якщо ви хочете викоренити валютчіків, ТО НЕ МІНЯЙТЕ В НИХ ВАЛЮТУ ! ! ! , а не ви збираєтесь стріляти їх.
VeryFate Опубліковано 20 Травня, 2012 в 22:04 #153 Опубліковано 20 Травня, 2012 в 22:04 Я не буду мінять, чес слово.А ти пива, водкі, цигарок куплять і за яника голосувать - порукам ілі рукой по мордам фейспалм ?
PPArhangel Опубліковано 21 Травня, 2012 в 06:09 #154 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 06:09 я неможу зрозуміти жодного свого слова
EleKtrik Опубліковано 21 Травня, 2012 в 06:57 #155 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 06:57 я неможу зрозуміти жодного свого слова ...то навіщо Ти постиш, якщо своїх слів нерозумієш?
Tolik_lt Опубліковано 21 Травня, 2012 в 08:33 #156 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 08:33 а с*уялє ви рішили шо вони паразіти?
Liberta Опубліковано 21 Травня, 2012 в 11:14 #157 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 11:14 а с*уялє ви рішили шо вони паразіти? санітари, шо лі?
Black Опубліковано 21 Травня, 2012 в 12:33 #158 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 12:33 ось тепер й зрозуміло, чому ви валютчиків не любите а то казки тут про пенсії та податки травите... Такого коментаря можна було сподіватись. Та при чому тут це, свідома людина повинна мати чітку громадянську позицію, що валютники, гральні автомати, проституція - це незаконно, навіть якщо це не кримінал, це не значить, що правохоронні органи повинні на це закривати очі. Якщо ви цього не розумієте, то я вам у тому не винен. А вислови на кшталт "кожен заробляє як може", тут ні до чого, одні працюють чесно на заводі, інші в офісі, але якщо ви вважаєте нормальним торгувати валютою, тілом, наркотою, зброєю, то це ваша справа. Я ще раз наголошую, відповідно до важкості злочину є і відповідне покарання. І закон повинен виконуватись, а не застососуватись вибірково. А тому, "досіть скгліті" в інших темах, що у нас десь щось не так, ви самі з цим погоджуєтесь, вас все влаштовує. Сьогодні прочитав на одному з сайтів цікавий коментар: Своим равнодушием люди привели к власти бандитов, но иногда мне кажется, что им нравится, когда вокруг помойка, а в квартире чисто, наверное это повышает их самооценку и к большему в этой жизни они не стремятся. Уныло и скучно, если так и есть на самом деле. І це дійсно так...
Гетто Опубліковано 21 Травня, 2012 в 12:41 #159 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 12:41 А там тоже не любят валютчиков...
melonbet Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:13 #160 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:13 Cвідома людина повинна мати чітку громадянську позицію, що валютники, гральні автомати, проституція - це незаконно, навіть якщо це не кримінал, це не значить, що правохоронні органи повинні на це закривати очі. Якщо ви цього не розумієте, то я вам у тому не винен.А вислови на кшталт "кожен заробляє як може", тут ні до чого, одні працюють чесно на заводі, інші в офісі, але якщо ви вважаєте нормальним торгувати валютою, тілом, наркотою, зброєю, то це ваша справа. Я ще раз наголошую, відповідно до важкості злочину є і відповідне покарання. І закон повинен виконуватись, а не застососуватись вибірково. А тому, "досіть скгліті" в інших темах, що у нас десь щось не так, ви самі з цим погоджуєтесь, вас все влаштовує.Ви вважаєте, що користувачі форуму дибіли і не можуть відрізнити законне від незаконного? Чи просто манія повчити когось спокою не дає? Своїм прикладом, як "людини, яка має чітку громадянську позицію" слабо показати як треба боротись з такою несправедливістю???? Слабо взяти приховану камеру і поміняти гроші в валютчиків на фоні прокуратури, а потім написати відповідно заяву в органи? Слабо "зняти" разом з камерою "дівчинку легкої поведінки" і теж написати куди треба? Де свідомість? Чи вона проявляється в тому, щоб написати на форумі, що всьо фігово, бо всім пофіг. Скиглите якраз Ви, причому навіть в цій темі.Більша частина людей теж усвідомлює, що багато речей, які відбуваються в нас в державі, - відбуваються неправильно. Проте вони також розуміють, що поламати цю систему неможливо, і тому просто миряться з тим, що є.Інколи держава сама заставляє нас "підтримувати" незаконну діяльність інших. Яскравий приклад тих же валютчиків - мені треба на до пятниці 2000 фунтів стерлінгів готівкою. Хочу бути правильним - куплю в банку по банківському курсу. Скажіть адресу відділення банку в Луцьку, який мені вільно дасть на руки 2000 готівкових фунтів. І що робити, коли такого банку не знайдете?
Black Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:32 #161 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:32 Одні бандити постріляли інших, а тут 90% форуму жаліють їх. Через те і маємо голову держави шапкокрада, мера харкова гепу-напьорсточніка, мера києва льоню-космонавта і т.д. За фунти стерлінгів нічого вам не пораджу, а щодо іншого, то в прокуратурі про це відомо, і рішення тут викладали нашого суду, самого гуманного суду в світі, правда по відношенню до окремих людей... "кожен заробляє як може" ж в нас...
Гетто Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:35 #162 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:35 Одесситы знают правду об этой профессии
Phoinix Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:36 #163 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:36 ну не віриш ти в державні органи, зроби приховану зйомку, виклади в Ютюб, розішли телеканалам і т.д. а далі преса сама все зробить. А пихтіти тут на форумі і повчати всіх, розказуючи що вони пофігісти само легше, тим більше що сам такий. Зроби якусь активну дію, прояви свою свідомість, покажи приклад іншим...
bodia88888 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:47 #164 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 14:47 Cвідома людина повинна мати чітку громадянську позицію, що валютники, гральні автомати, проституція - це незаконно, навіть якщо це не кримінал, це не значить, що правохоронні органи повинні на це закривати очі. Якщо ви цього не розумієте, то я вам у тому не винен.А вислови на кшталт "кожен заробляє як може", тут ні до чого, одні працюють чесно на заводі, інші в офісі, але якщо ви вважаєте нормальним торгувати валютою, тілом, наркотою, зброєю, то це ваша справа. Я ще раз наголошую, відповідно до важкості злочину є і відповідне покарання. І закон повинен виконуватись, а не застососуватись вибірково. А тому, "досіть скгліті" в інших темах, що у нас десь щось не так, ви самі з цим погоджуєтесь, вас все влаштовує.Ви вважаєте, що користувачі форуму дибіли і не можуть відрізнити законне від незаконного? Чи просто манія повчити когось спокою не дає? Своїм прикладом, як "людини, яка має чітку громадянську позицію" слабо показати як треба боротись з такою несправедливістю???? Слабо взяти приховану камеру і поміняти гроші в валютчиків на фоні прокуратури, а потім написати відповідно заяву в органи? Слабо "зняти" разом з камерою "дівчинку легкої поведінки" і теж написати куди треба? Де свідомість? Чи вона проявляється в тому, щоб написати на форумі, що всьо фігово, бо всім пофіг. Скиглите якраз Ви, причому навіть в цій темі.Більша частина людей теж усвідомлює, що багато речей, які відбуваються в нас в державі, - відбуваються неправильно. Проте вони також розуміють, що поламати цю систему неможливо, і тому просто миряться з тим, що є.Інколи держава сама заставляє нас "підтримувати" незаконну діяльність інших. Яскравий приклад тих же валютчиків - мені треба на до пятниці 2000 фунтів стерлінгів готівкою. Хочу бути правильним - куплю в банку по банківському курсу. Скажіть адресу відділення банку в Луцьку, який мені вільно дасть на руки 2000 готівкових фунтів. І що робити, коли такого банку не знайдете?Вважаю, що на даний момент якщо зняти "кіно" і написати заяву до відповідних органів, може пропасти або почерк в людини, або сама людина... Так що, дійсно, ЦЮ систему не зламати.
Vadimm Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:06 #165 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:06 Слабо взяти приховану камеру і поміняти гроші в валютчиків на фоні прокуратури, а потім написати відповідно заяву в органи? Слабо "зняти"зроби приховану зйомку, виклади в Ютюб, розішли телеканалам і т.д.А чого він має робити чужу роботу? Не достатньо платити податки щоб органи робили свою роботу?Чи платити за прибирання прибудинкової території а потім самому з віником виходити?
melonbet Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:07 #166 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:07 Одні бандити постріляли інших, а тут 90% форуму жаліють їх.Жаліють, бо в першу чергу стріляли в людину, а про те бандит вона ,чи ні, не нам з Вами судити. Я працюю в торгівлі. Суть знаєте - купити дешевше, а продати дорожче. Так от мені страшно, що в один прекрасний момент якесь мудило подумає, що я бандит, і прийде до мене з пістолетом. А подібні Вам ще й піддакувати йому будуть(я ж таки бандит, адже заробляю на Вас)Через те і маємо голову держави шапкокрада, мера харкова гепу-напьорсточніка, мера києва льоню-космонавта і т.д. За фунти стерлінгів нічого вам не пораджу, а щодо іншого, то в прокуратурі про це відомо, і рішення тут викладали нашого суду, самого гуманного суду в світі, правда по відношенню до окремих людей... "кожен заробляє як може" ж в нас...А маємо ми це і того, що "теоретиків" дофіга, які тільки й знають, що розказувати як і що треба робити, і на цьому все закінчується. Покажіть власним прикладом. Але ж ні, нащо щось робити - в прокуратурі ж всі все знають, рішення судів є. Одна надія на борду - авось найдуться "архаровци", які будуть чітко слідувати порадам BLACKа - візьмуть зброю, постріляють спочатку валютчиків, потім міліцію, прокуратуру, суддів і їм подібних.П.С. Що конкретно Ви, Black, робите, щоб зупинити такий безлад в країні, крім того, що пишете на борді "як все фігово" і радієте, що "одні бандити постріляли інших"?
Deemon Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:07 #167 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:07 Рибка то гниє з голови.Раз система дозволяє, а чому б і ні?Відповідальності - ніякої, криша, звязки, кругова порука - вирішують любі проблеми і різного роду питання.З гармати по горобцях - без толку.Утопія, проте, лише жорстке законодавство, повна відповідальність за вчинки, починаючи від дядька Івана з глухохого села і до міністра та президента, повернення смертної кари, дадуть результат, котрий буде нагадувати більш-менш цивілізований порядок
melonbet Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:12 #168 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:12 А чого він має робити чужу роботу? Не достатньо платити податки щоб органи робили свою роботу?Чи платити за прибирання прибудинкової території а потім самому з віником виходити?Значить тоді хай пише скаргу на дії чи бездіяльність державних службовців з прикріпленим відео. Коли щось не влаштовує, то про це не на форумах писати треба, а робити щось. В нас в дворі двірник не прибирав, хоча за прибирання ми платили. Мені треба було на форумі тут нити? Ми написали скаргу в жек - і нам поміняли двірника
Tolik_lt Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:21 #169 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 15:21 ви можете скільки хочеш писати чи знімати, виставляти на ютуби чи подавати в суд. валютники не з"явилися самі по собі. вони є важливим елементом економіки. вони обслуговують її тіньову частину- від дрібних підприємців починаючи і великими корпораціями закінчуючи. допоки в цих послугах будуть зацікавлені мільйони людей- ганяти їх дарма. це лікування симптому, а не самої хвороби. і хлопці під ЦУМом- нижча ланка цієї системи.
PPArhangel Опубліковано 21 Травня, 2012 в 17:02 #170 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 17:02 я неможу зрозуміти жодного свого слова ...то навіщо Ти постиш, якщо своїх слів нерозумієш? :_12: я мав на увазі твого слова
VeryFate Опубліковано 21 Травня, 2012 в 17:33 #171 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 17:33 А соблюдать закон і сознательно отказиватцо від послуг менял "релігія" мешаєт ілі как ? Вот с міру по нітке - бедному рубаха. Сначала мусор мімо урни не брось, потом большой палец пропустівшего на дороге(сознательно вирості)....по мелочі так і дойде що меняли вимрут самі как мамонти. Кстете по історії менялами були іудеї как самиє хітриє, а я їх не очень, хотя Одесса мать родная. Ой гевальд
Nokian Опубліковано 21 Травня, 2012 в 20:12 #172 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 20:12 Останнім часом валютники мені не сильно подобаються,точніше їх курс.Зате валютники більш універсальні за банки,різні відстрочки і т.д.І ще мені зручно купувати хліб якнайближче до дому та найсвіжішій, а не сунутись в супермаркет.
Barugan Опубліковано 21 Травня, 2012 в 20:41 #173 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 20:41 важко спорити коли обидві сторони в чомусь праві.
Dream Опубліковано 22 Травня, 2012 в 05:24 #174 Опубліковано 22 Травня, 2012 в 05:24 важко спорити коли обидві сторони в чомусь праві. А на світі немає чисто чорного і чисто білого - є їх відтінки.
Bern Опубліковано 22 Травня, 2012 в 11:50 #175 Опубліковано 22 Травня, 2012 в 11:50 http://police.gov.ua/index.php?id=536
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.