Перейти до змісту

Не пройди мимо...

VitaliyV

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
І шо? Шось не бачу активності? БУДЕМО ЩОСЬ РОБИТИ ЧИ НА ТОМУ Й ЗАГЛОХНЕ???

Я так понял, что на том и заглохло... Говорить многие мастаки а собраться и сделать - СЛАБО...

Опубліковано

І шо? Шось не бачу активності? БУДЕМО ЩОСЬ РОБИТИ ЧИ НА ТОМУ Й ЗАГЛОХНЕ???

Я так понял, что на том и заглохло... Говорить многие мастаки а собраться и сделать - СЛАБО...

Гм, я готова щось робити, але судячи з усього, не 9 числа. Слухайте, народ, там першого числа ще й день захисту дітей, Пласт у кожному місті до того акції приурочує, буде рекламна інфа, ми теж щось можемо подати, а заодно, на плакатах пояснити, чому нас цікавить питання екології і йти прибирати. А потім організувати пікнічок. Прикольно, якщо народ прийде зі своїми дітками, хто має. Я кажу, я зроблю пресрелізи, рознесу їх по газетах і поговорю з Гузем за реалізацію глобальності акції, але я точно маю знати, хто буде, що точно буде, на котру годину, з чого почнемо, чи готові мене підтримати в плані розпорядку акції, і чи готові принести кульки, гумові рукавиці і якісь граблі

Опубліковано

Гм, я готова щось робити, але судячи з усього, не 9 числа. Слухайте, народ, там першого числа ще й день захисту дітей, Пласт у кожному місті до того акції приурочує, буде рекламна інфа, ми теж щось можемо подати, а заодно, на плакатах пояснити, чому нас цікавить питання екології і йти прибирати. А потім організувати пікнічок.

А 5-го всесвітній день охорони навколишнього середовища,а якщо не вийде то:

-07.07. міжнародний день кооперативів-Скооперуємося!! нє?нуу тоді...

-02.08 день аеромобільних військ- Аеромобілізуємся!!! нє? нуу тоді...

-23.08 день державного прапора -Покажемо,що ще не вмерла!!!! нє? нуу тоді...

-22.09 день партизанської слави- Підійдемо тихенько на світанку в тумані з граблями і ... нє? Ну тоді давайте 09.11. в день української писемності та мови вийдемо на простори форуму и наговоримось про те як ми будемо з плакатами,релізами,інфами та іншим мотлохом прибирати в парку.Та ще підключимо до цього пластунів,Гузя,народ з дітками.НЄЄЄ? Ну тоді зберемось на день сміху 01.04.2008! :D

ЗІ: "-Варенье отличное-настаивала Королева

-Спасибо,но сегодня мне,право,не хочется-ответила Алиса.

-А сегодня ты бы его и не получила,это варенье НА ЗАВТРА,но ведь нельзя же проснуться и сказать:

"Ну,вот,наконец наступило завтра!" :)

може вважаєте це за флуд? тоді вся ця гілка-флуд. :D

Опубліковано

2 zaHARE:

По-моему, Юлямпочка как раз-таки предлагала уже конкретные шаги, к чему тогда это твое подкалывание? Лучше бы отметился и сказал: "да, я приду 5-ого"!

Что же касается меня - если вы все же остановитесь на 5-ом числе, то я присутствовать не смогу, буду в Киеве. А вот 1-ое меня вполне устраивает :smile3:

Опубліковано

Всё меньше и меньше мне хочется быть человеком,

Когда я смотрю, как меняется облик Земли.

Какой идиот окрестил это Атомным Веком?

Какой идиот предложил задыхаться в пыли?

Кто может сказать, для чего мы терзаем Природу?

Она не бессмертна, и вскоре, похоже, умрёт.

Мы больше не дышим. Мы пьём кислоту, а не воду.

Совсем не весёлый, ничуть не смешной анекдот... :D

_________________________________________ © by ursa

Скажу правдиво - природа виживе, а вот піпл на ній памрьот точно ;) .

Вообще ідея не дюже, прийдуть троє кандідатов наук прибиратися (гіпотетично), а завтра прийде 1000000000 бидла і засруть всьо по самоє немагу. Мають бути спецлюди які все це будуть муттити за свою ЗП, якшо державні волають шо нема грошей, дружно неплатити налогі а гроші зекономлені на цьому витратити на створення приватної служби( алЯ долбана ідея, але найбільш правильна)

А взагалі мені вчора переказували зміст одної статті з газети про те як 100 років назад німці приїхали в Київ порядок наводити, ото був ГЛЯМУР, нашим урядовцям не вистачає фашистів з нагайкою за спиною :)

Опубліковано

Приміть закон за яким будь-який мент зможе оштрафити правопорушника в залежності від тяжкості (об'єму) забруднення, прицьому офіційно (не собі в кишеню)! А ще заохотити-заставити міліцію це виконувати і буде в ВАС Польща, Германія і ....... А до того :D Наївні!!

Місто в кризі!, а Ви про чистоту згадали. Да яка може бути чистота, якщо керувати не вміють, грошей немає, в людей культури елементарної суспільної немає, а Ви говорите про високі матерії!!

Опубліковано
2 zaHARE:

По-моему, Юлямпочка как раз-таки предлагала уже конкретные шаги, к чему тогда это твое подкалывание? Лучше бы отметился и сказал: "да, я приду 5-ого"!

Я уже несколько лет делаю КОНКРЕТНЫЕ шаги.Каждый свой выезд на природу я сам (если компания то мы сами) убираю 1-2 за*раные поляны.Что сгниет в ямку,а что не сгниет-в костер.

Первая заповедь отдыхающего- "Оставь после себя чище чем было!"

А это не подколка-это шютка.Просто смешно читать,особенно если с самого начала.Простите если кого обидел.Над собой и смеюсь. :D

Насчет немцев и культуры вообще

После объединения ФРГ и ГДР,западнонемецкие ученые провели исследования в области разности менталитета западных и восточных немцев(именно относительно культуры).И вынесли такой вердикт:

чтобы менталитет восточных немцев стал таким же как и у западных должно сменится 5-6 поколений!.

Прикиньте,советы там были 40 лет,а у нас-50,а на востоке украины-70.Поедте туда(на восток) и сравните с нашей(западенской) культурой и порядком. Так что у нас поколений 10-15 должно сменится пока культура вернется.

Опубліковано

нах респект.

кмд сегодня на отдыхе просто походил и пособирал мусор, в пакет н*х..

а фллагами махать - фпирьод к праффесару, благо, все щас такие.

Опубліковано

Гм, я готова щось робити, але судячи з усього, не 9 числа. Слухайте, народ, там першого числа ще й день захисту дітей, Пласт у кожному місті до того акції приурочує, буде рекламна інфа, ми теж щось можемо подати, а заодно, на плакатах пояснити, чому нас цікавить питання екології і йти прибирати. А потім організувати пікнічок.

А 5-го всесвітній день охорони навколишнього середовища,а якщо не вийде то:

-07.07. міжнародний день кооперативів-Скооперуємося!! нє?нуу тоді...

-02.08 день аеромобільних військ- Аеромобілізуємся!!! нє? нуу тоді...

-23.08 день державного прапора -Покажемо,що ще не вмерла!!!! нє? нуу тоді...

-22.09 день партизанської слави- Підійдемо тихенько на світанку в тумані з граблями і ... нє? Ну тоді давайте 09.11. в день української писемності та мови вийдемо на простори форуму и наговоримось про те як ми будемо з плакатами,релізами,інфами та іншим мотлохом прибирати в парку.Та ще підключимо до цього пластунів,Гузя,народ з дітками.НЄЄЄ? Ну тоді зберемось на день сміху 01.04.2008! :)

ЗІ: "-Варенье отличное-настаивала Королева

-Спасибо,но сегодня мне,право,не хочется-ответила Алиса.

-А сегодня ты бы его и не получила,это варенье НА ЗАВТРА,но ведь нельзя же проснуться и сказать:

"Ну,вот,наконец наступило завтра!" ;)

може вважаєте це за флуд? тоді вся ця гілка-флуд. :)

Не розумію тупого скептицизму. Я не раз проводила якісь акції і готова провести цю. Тільки ще ніхто мені не подзвонив 80509363451, не написав в аську (див. анкету) і ніяк не показав зацікавленості. А посміятись, це да, це в нас всі мастаки.

нах респект.

кмд сегодня на отдыхе просто походил и пособирал мусор, в пакет н*х..

а фллагами махать - фпирьод к праффесару, благо, все щас такие.

Знову здивувалась, за що відвертим убогостям додають таку репутацію. Тьфу.

Опубліковано

2 Юлямпочка:

**** Вы термоядерная, извините :) Ну ничем Вас не пробить.

Пока Вы тут "организовываете" акции, рисуете плакаты и готовите слоганы для горсовета, мы просто убираем в парке.

Вы можете "поговорить, написать, напечатать, еще раз поговорить ,почему Вас интересует вопрос экологии"...

...в это время difoto унес с последнего пикника здоровенный пакет мусора: за собой убрали и за остальными. :)

Извините, я Вас отвлек? Вы акцию организовываете? да-да, полезно! Продолжайте пожалуйста.

Прошу прощения. :D

Опубліковано
2 Юлямпочка:

**** Вы термоядерная, извините :) Ну ничем Вас не пробить.

Пока Вы тут "организовываете" акции, рисуете плакаты и готовите слоганы для горсовета, мы просто убираем в парке.

Вы можете "поговорить, написать, напечатать, еще раз поговорить ,почему Вас интересует вопрос экологии"...

...в это время difoto унес с последнего пикника здоровенный пакет мусора: за собой убрали и за остальными. :)

Извините, я Вас отвлек? Вы акцию организовываете? да-да, полезно! Продолжайте пожалуйста.

Прошу прощения. :smile3:

Любий друже, я вже більше сімнадцяти років пластунка, і дев.ять з них я виховую юнацтво, одним з пунктів виховання (мого) є екологія. Тобто, я не смічу сама, вчу не смітити тих дітей, яких виховую, і періодично їжджу разом з ними то Гаразджу прибирати, то Дачне, то просто в парку. Тут побачила ідею, яка владі, принаймні, може показати, що робити щось треба. Стосовно пікніків, шановний, я ПРИНЦИПОВО ЗАВЖДИ ВИВОЖУ СМІТТЯ, ЯКЕ ПРИВЕЗЛА З СОБОЮ, а ви лишень показуєте якесь нездорове прагнення мене образити, мені це не зрозуміло і не зрозуміло, чому ви причепилися, як реп'ях, перепрошую, саме до мене. Я вам особисто щось зробила? Наступила на мозоль? В борщ нагадила і не пам'ятаю? То ви нагадайте, я вибачусь, бо бачу, що від вас вибачень я не прочитаю, хоча ви ведете себе, м'яко кажучи, некоректно.

Коротше зрозуміло. Я вмиваю руки, оскільки все, що було сказано, сказано просто так, для проформи. Якщо все-таки буде вирішено щось робити, мій телефон і аську ви маєте. Прошу дуже, завжди допоможу, але читати образи в свою адресу більше не хочу. Тим більше за що? За ініціативу. Тьфу.

Опубліковано

Любий друже, я вже більше сімнадцяти років пластунка, і дев.ять з них я виховую юнацтво, одним з пунктів виховання (мого) є екологія. Тобто, я не смічу сама, вчу не смітити тих дітей, яких виховую, і періодично їжджу разом з ними то Гаразджу прибирати, то Дачне, то просто в парку. Тут побачила ідею, яка владі, принаймні, може показати, що робити щось треба. Стосовно пікніків, шановний, я ПРИНЦИПОВО ЗАВЖДИ ВИВОЖУ СМІТТЯ, ЯКЕ ПРИВЕЗЛА З СОБОЮ, а ви лишень показуєте якесь нездорове прагнення мене образити, мені це не зрозуміло і не зрозуміло, чому ви причепилися, як реп'ях, перепрошую, саме до мене. Я вам особисто щось зробила? Наступила на мозоль? В борщ нагадила і не пам'ятаю? То ви нагадайте, я вибачусь, бо бачу, що від вас вибачень я не прочитаю, хоча ви ведете себе, м'яко кажучи, некоректно.

Коротше зрозуміло. Я вмиваю руки, оскільки все, що було сказано, сказано просто так, для проформи. Якщо все-таки буде вирішено щось робити, мій телефон і аську ви маєте. Прошу дуже, завжди допоможу, але читати образи в свою адресу більше не хочу. Тим більше за що? За ініціативу. Тьфу.

to Юлямпочка... Прими от меня извенения, за єтого невежу...

Скажи число когда и я - ЗА!!!, обеими руками. Например, можно провести все єто 31мая, перед "Днем ребенка"

Ну так как?

Опубліковано

я маю надію Вас тут більше не читати? :D

єтот нєвєжа просто імєл ввіду, шо Ви нєдостаточно інтєллєхтуальна развіти. Даже со всємі Вашимі абразаваніямі( а єслі я щас начну пєрєчіслять? :D)

Дякую.

Прибирайте далі :D і дітей обов'язково з собою беріть.

ЗЫ ой, я ж нє учьол мнєніє Всємогущего ОЛЛа.... :smile-zachot:

А ну єво!

ЗЗІ помощі нє прошу, прібєрьом самі, спасіба. :D

Опубліковано

ИМХО: лучше убирать втихаря,причем часов эдак в 5-6 утра(опять же спортсмены могут помочь и без разницы будний это день или нет).

Пришли с мешками убрали и свалили.

В чем плюсы?

1. Психологически,когда человек,даже б@дло,приходит на чистое место,зас@рать его неудобняк(исключение пьяное б@дло,ну и не только б@дло, лишь бы пьяное).

2. Если все это раскричать и разрекламировать,делать днем да еще и на выходные,то все это б@дло решит,что можна ср@ть сколько хош - прибирать есть кому! Да и еще решит,что за это нехило забашляли и будет ср@ть еще больше и злее.

ЗЫ.Прошу б@дло простить за то,что я его так называю,но это ж факт.

ЗЫ2. А Владі нашей наср@ть на все.Чего им показывать?Они ж через одного б@дло.

Опубліковано

Согласен на 100 %.

Становиться "дворниками", которые "о-блин-да-тут-всё-равно-уберут" нет никакого смысла.

• Адміністратори
Опубліковано

"я виховую юнацтво, одним з пунктів виховання (мого) є екологія. Тобто, я не смічу сама, вчу не смітити тих дітей"

Думаю що шановна "Юлямпочка" тільки цими своїми діями багато робить для екології.

Прибирати це одне, важливіше не смітити.

Я нелюблю помпезних вилазок в громадські місця для прибирання в об'єктиві преси :(

Це дає рівно такий самий ефект, як наприклад. Плакати по боротьбі з палінням, "Кидай курити бо помреш" :(

Так що не смітіть і другим недавайте.

І нєфіг тут мірятись хто більше бумажок зібрав чи плакатів намалював. :D

Опубліковано

2 difoto:

Слушай, а чем она тебе так не угодила, что ты её так жестко тут под плинтус загоняешь? Просто интересно.

недостаточно интеллектуально развита? А где аргументация? Цитаты там всякие и т.д.? А то как-то оно не очень смотрицца - захотел себе и назвал любого чела на форуме недоразвитым дебилом... :ok:

Опубліковано

2 lumax

а с чего ты взял, что она мне не нравится? :) и как это "жестоко загонять под плинтус"? Выражайся конкретней, плиз.

И где я "любого чела" дебилом обзываю?

Опять 25? Этот вопрос с повестки дня снимали уже!

Ежели кто еще желает померяться со мной (интеллектом или членом - не имеет значения) - милости прошу в приват.

ЗЫ посты свои не буду тереть для устрашения блонди :ok:

Опубліковано
2 lumax

а с чего ты взял, что она мне не нравится? :) и как это "жестоко загонять под плинтус"? Выражайся конкретней, плиз.

И где я "любого чела" дебилом обзываю?

Опять 25? Этот вопрос с повестки дня снимали уже!

Ежели кто еще желает померяться со мной (интеллектом или членом - не имеет значения) - милости прошу в приват.

ЗЫ посты свои не буду тереть для устрашения блонди ;)

Я, взагалі, руда, але правда, народ, питання вже зняли, ми вже розібрались!

2 difoto:

Слушай, а чем она тебе так не угодила, что ты её так жестко тут под плинтус загоняешь? Просто интересно.

недостаточно интеллектуально развита? А где аргументация? Цитаты там всякие и т.д.? А то как-то оно не очень смотрицца - захотел себе и назвал любого чела на форуме недоразвитым дебилом... :)

Всьо нормально, точки над і розставили... :D

Опубліковано
Я, взагалі, руда, але правда, народ, питання вже зняли, ми вже розібрались!

а я как раз не тебя имел ввиду, а именно чтобы БЛОНДИ МЕНЯ БОЯЛСО!

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...