Перейти до змісту

Клуб любителів Trance

HWman

77 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ДА ДА!

Фото давай)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 241
  • Створено
  • Остання відповідь

Чьото мало віриться шо їздив і не зробив хоть одну фотку, давай не жмись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребят, я, если честно, предпочитаю "фотографировать" глазами и запоминать - так оно приятней. Впрочем, здесь наверняка вам попадется что-то из моих поездок - поковыряйтесь, если есть желание. Кстати, там есть пару фоток и даже видео с недавнего выступления Dash Berlin в Тель-Авиве. С фестиваля в Эйлате постараюсь привезти хотя бы небольшой отчет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чювак, я тобі заздрю :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шульц чтоли? На обложках помоложе выглядит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На обработанных в Fotoshop фотографиях мы все выглядим обычно моложе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от взагалі заздрю чорно, тим хто мав змогу побувати на всяких фесимвалях типу Sensation чи Trance Energy чи ше десь...я завжди дивлюсь онлайн а потім скачую і дивлюсь-дивлюсь-дивлюсь.....

Не удержусь и похвастаюсь: 1 июля буду слушать Армина на фестивале Blu4Dance в Эйлате, а днем раньше там же буду слушать Gareth Emery.

Ааааа!!! Візьми мене!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Photoshop

Краснею и смущаюсь :)

Сонный был, когда писал.

вот еще. Снимал собственноручно 2-ого июня. Советую смотреть в полноэкранном режиме в качестве не меньше 480 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макс, ти ше приїдеш?

немає куди ходити тепер.

рідко в метро чути достойну музику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макс, ти ше приїдеш?

немає куди ходити тепер.

рідко в метро чути достойну музику.

Конечно приеду в гости, куда ж я денусь? Таких благодарных слушателей мне больше нигде не найти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Привет, друзья!

Вчера вечером вернулся из Эйлата, где слушал живьем Gareth Emery, Jochen Miller & Armin van Buuren. Попробую поделиться с вами парочкой видео :)

А вот тут на 23-ей секунде он попросил меня передать привет всем украинским клабберам. Разве я мог отказать? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Давно я нічьо не качав, порадьте щось, основний напрямок вокал, або щось типу Tiesto - Elements of Life [Remixed]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вокал, швидше беліерік, ембіент, даунтемпо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нажаль непоперло nea.gif не моє воно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Скачав 2011 - ATB - Distant Earth (Deluxe Edition) ( 320 kbps) прослухав пару треків, вроді непогано... music.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скачав 2011 - ATB - Distant Earth (Deluxe Edition) ( 320 kbps) прослухав пару треків, вроді непогано... music.gif

Мені не сподобалося :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені не сподобалося :unsure:

М-дя-я, і дійсно правду кажуть - "на вкус и цвет все фломастеры разные.." Може не дослухав? :sq_ye:

Дуже вдалий альбом і не такий "шаблонний"!!!! :smile-zachot: Андре :smile-zachot:

Прослухай пісеньку Apollo Road, Twisted Love... - маєш змінити думку! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, кину його на телефон, буду слухати тепер не тільки дома за кампом а і скрізь music.gif

радує, що хтось слухає те ж, що і я :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прослухай пісеньку Apollo Road, Twisted Love...

Нє, ну ці треки без питань... Але інші - якось так. Для мене альбом виконавця вдалий якщо виділяю хоча б половину треків з нього. Ти навів тільки 2 з 2х десятків.

Apollo Road слухав більше з-під Dash Berlin, тому він не особо асоціюється з АТВ (вперше цей трек почув лайв з трансляції АСОТ 500,Distant Earth вийшов коли я ці треки вже "заїздив") (доречі пораджу їхній альбом Dash Berlin - Earth Hour (2011))

Взагалі чомусь ніхто не говорить про альбом John O’Callaghan - Unfold (2011) особливо треки Ride The Wave, Mess Of A Machine (feat. Kathryn Gallagher), Save This Moment (feat. Betsie Larkin) і іже с німі? Очєнь даже нічєго. :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну ці треки без питань... Але інші - якось так. Для мене альбом виконавця вдалий якщо виділяю хоча б половину треків з нього. Ти навів тільки 2 з 2х десятків.

..я міг навести/переписати альбом весь, я там 3 крапочки взагалі поставив :P

чомусь ніхто не говорить про альбом John O’Callaghan - Unfold (2011) особливо треки Ride The Wave, Mess Of A Machine (feat. Kathryn Gallagher), Save This Moment (feat. Betsie Larkin) і іже с німі? Очєнь даже нічєго

слухав я...шаблонний цей Unfold (2011) у нього якийсь, не бере за душу.. :(

400-те повідомлення! :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...