Перейти до змісту

В Одесі розірвали та розтоптали прапор УПА

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Активісти лівих та проросійських сил в Одесі розірвали та розтоптали "бандерівський чорно-червоний прапор".

Подія відбулася 21 травня біля головного корпусу Одеського університету імені Мечникова. Прихильники проросійських сил та комсомольці оголосили, що проводять акцію у відповідь на події 9 травня у Львові.

Зокрема, участь у заході взяв прес-секретар Одеського обкому КПУ Олексій Албу. "Ми прийшли, щоб не дати націоналістам порушити рішення суду (щодо проведення в Одесі маршу на честь Дня героїв – прим. ред.)", - заявив він.

Зауважимо, що представники ВО "Свобода" виконали рішення суду і на вулиці міста не вийшли.

Не дочекавшись націоналістів, комсомольці спробували спалити чорно-червоний прапор, але тканина намокла під дощем і не зайнялася. Тоді вони розірвали прапор і розтоптали його ногами (один із активістів був одягнений у червону футболку з написом "Russia"). При цьому вони скандували: "Фашизм в Одесі не пройде" і "Слава Русі".

383431678.jpg

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Який він активіст? В нього на обличчімордяці великими буквами написано: ДЕБІЛ.

Хотіла написати даун, але не хочеться ображати людей з синдромом дауна.

Опубліковано

і шо ж робить? І як тепер жити? Як вони могли!!? :_11:А бодай тим клятим москалям. От була б у нас ядерна зброя, то жахнули б по Одесі стопудова

скоро будуть робити чучела Бандери і палити на площах. Нездоровий цирк якийсь... <_< Атвєт на то, атвєт на сьо... Тьфу

Опубліковано

eNyk, і нащо по Одессі зразу ядерною зброєю!? :angry2: по Раші-Праші треба бахнути! Уявляю як ти проголосуєш на виборах наступного року: одні будуть пропагувати червоний прапор і рватимуть прапор УПА, а інші рватимуть червоний і пропагувати УПА... і кого ти вибереш? правильно нікого, бо прапорці тебе не мають хвилювати!

такі провокації вчиняються неадекватними людьми, які самі б до такого не додумались... а хто поміг їм дойти до такого чи Росія, чи якась партія, електорат якої може жити і в Зх Україні, а не лише на Сході!

Опубліковано

Такі провокації робляться для того, щоб підігріти обстановку перед 22 червня...

а что там 22-ого будет, снова война?

Опубліковано

А ти не знаєш?

22 иня, ровно в 4 часа,

Киев бомбили, нам объявили

Что началася война.

Кацця мені дійсно війна розпочнеться із-за дурного народу. Особисто мені начхать який там прапор, радянський, український, бандеровський. Питається, із-за різниці кольорів Ви один одного б"єте, накой?

Ну завалиш ти москаля який іде з радянським прапором в центрі Луцька, полегшає? Тим в Одесі тоже полегшало?

Одні жару в вогонь підкінуть, а другі галасують і б"ють один одному морди, стриляють один в одного. Над політиками вони сміяться що б"ються у верховній раді. Та на себе подивіться! Ви нічим не краще їх, а вони подивились на події у Львові і поржали дружно, а потім гасла в народ кидають і очки собі заробляють!

Опубліковано

І що тут такого. Я бачу дибілів, які не поділять своє минуле. Апчхі, по що думає країна. Великий фейспалм на всю східну Європу...

Опубліковано

storm, здайоцца мнє, що ти дечого не зрозумів... Ну да ладно :rolleyes:

зрозумів, просто трохи гіперболізував, щоб показати абсурд провакації.

Опубліковано

блін водять людей за носа як хочуть, а ті ще й раді <_<

краще б http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc555 читали частіше

і що для даної теми там читатти? про одессу?

почитав законопроект про 22 червня. порадувало - коротенький) але сенс на нього тратити час...

Опубліковано

Хи, тепер коли я бачу на борді тему з тупорилою провокативною назвою в стилі самої конченої жовтої преси, я стопудово знаю, що автор теми - Кортінг!

Ти задрав, чувак, ну ладно для таких придурків, як оце на фото робляться такі провокації, але ж є шанс для нормальних людей, вберегтись від споживання цього брєду. Нащо постити це все гівно на борду? Я звик, що це ресурс, де нормальні люди створюють цікаві актуальні теми, де справді є що обсудити. А що тут обговорювати? Що хтось провів чергову провокацію, щоб посрати між собою народ? Кеп? Ну ладно б це була перша тема, а це вже хернадцята в тебе така. Забаньте його н*хєр, реально дістав.

Опубліковано

Що хтось провів чергову провокацію, щоб посрати між собою народ? Кеп? Ну ладно б це була перша тема, а це вже хернадцята в тебе така. Забаньте його н*хєр, реально дістав.

що почалась інквізиція? :lol: :lol: :lol:

на борді демократія :lol: тут немає гоніння за інакодумцями :lol: не подобається - не читай його теми. з іншої сторони на борді більше думок, кожна ж думка має право на існування, хай і не близька.

Опубліковано

Забаньте його н*хєр, реально дістав.

А давайте його подаруємо "альтернативній борді" (Вільний форум Луцька), скиньте йому ссилку в приват, бо я з ним принципово не спілкуюсь. Там йому будуть раді та й він як риба у воді буде.

Опубліковано

Вот чем меньше таких провокационных тем на форумах,новостей по сайтах и дартаньянов-блогерастов тем меньше подогрев по теме.Ну сожгли так сожгли....это всего лишь кусок разукрашенной тряпки.Так нет...надо затроллить на 100500 форумах эту тему чтобы люди опять бились лбами,пускали от злости слюни и жгли себе нервы.

Опубліковано

Извините, что не по теме, но всё таки хотелось, что б Борда отличалась от униана намного больше, то есть явно провокационные темы надо тереть, каков смысл начинать срачь, троллинг прочую лабуду... га ?

Мы ж то люди адекватные. Хиба нэ так ? :g05:

Опубліковано

Кортінг, як відключається твій круговорот калу в природі?

(хочеться вірити, що вічних двигунів таки не існує, хоча на імпортній пепсі...)

Опубліковано

Не знаю сколько Кортингу лет,но обычно таким страдают подростки в переходной период.Такой период переростается..обычно.У меня была та же фигня-слава Богу в этот период интернета у меня не было :smile3:

Опубліковано

1. Пропоную подивитись на назву розділу

> Суспільство > Новини

Новина є новина, незалежно від того чи подобається вам вона, та той хто її опублікував.

2. Те що не заборонено правилами форуму - дозволено. Якщо у вас є якісь скарги чи пропозиції звертайся до керівної ланки.

3. Гнів "хомячків" на цьому форумі направлений виключно проти людей з патріотичною позицією. Тролі nd і Tolik_lt почувають себе як риби в воді.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...