Перейти до змісту

ЮМС- хоче кинути!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ЮМС знову кидає людей .

Появилась у них акція - Отримай 200 хв. безкоштовно :smile3:

Ходять по центру толкателі таких -собі карточек , стоїмость карточкі- 10 гр. Потім дуже красиво розказують , що її можна обміняти на 200хв(які нараховують на Медведева2).

Саме головне заключається в тому, що приходиш туди зробити обмін- а вони хочуть поміняти тарифну мотель і присадити на контракт на цілий рік тільки тоді вони дадуть 200гр.

Назад отримати свої 10гр за карточку можна з дуже великим скандалом!

:)

Опубліковано

не чесно бизнес ведут

НО, думаю, что в доворе с "толкателями" написано ~ такое - УМС не несёт никаой ответственности за действия "толкателей"

Опубліковано

Мій друг роки два назад купився, заплатив тоді ще 20 грн. І фтопку.

Реально нема кордонів людській фантазії, коли є шанс "законно" наіпати когось.

В усьому світі це злочин, а внас всьо путьом.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
ЮМС знову кидає людей .

Появилась у них акція - Отримай 200 хв. безкоштовно :D

Ходять по центру толкателі таких -собі карточек , стоїмость карточкі- 10 гр. Потім дуже красиво розказують , що її можна обміняти на 200хв(які нараховують на Медведева2).

Це не UMC кидає людей, а дилер, який працює з ними і працює дуже не коректно........

Опубліковано
ЮМС знову кидає людей .

Появилась у них акція - Отримай 200 хв. безкоштовно :smile3:

Саме головне заключається в тому, що приходиш туди зробити обмін- а вони хочуть поміняти тарифну мотель і присадити на контракт на цілий рік тільки тоді вони дадуть 200гр.

Назад отримати свої 10гр за карточку можна з дуже великим скандалом!

:D

Це лохотронщики,які сидять на Медведева 2 і пропонують всім високу зарплату! Обітцяють відкрити своїм працівникам нові салони юмс в інших містах.А молоді хлопці і дівчата ведуться і бігають як собачки щоб втулити чим побільше тих карток. :)

Опубліковано
не чесно бизнес ведут

НО, думаю, что в доворе с "толкателями" написано ~ такое - УМС не несёт никаой ответственности за действия "толкателей"

Весени їхав з Ковеля, пошкодував взявши дівчинку і хлопчика (прохолодно було)

Так вони мені мозги парили со Голоб, хотіли мій старий безлімітний обміняти на новий супер-мупер вигідний контракт від ЮМС. :unsure:

Але ж ведуться різні бабки на таку муть...

Опубліковано
:unsure: і я півтора року тому повелася, купила за 15 грн цю фігню, так вона і пропала в мене бо я тільки від контракту відійшла (на телефон колись повелась) і повертатися мені в це болото не хотілося, вот цікаво скільки ж їм платять за таку роботу, я б і за мільйон розводити людей не пішлаб :D
Опубліковано

Если не ошибаюсь, им идут те деньги, которые они вручают за карточки, т.е. чем больше их продаёшь - тем больше имеешь. Хотя, возможно, существует и ставка какая-нибудь.

2iriuss

Говоришь, и за миллион бы не пошла? ;) Что-то не очень верится. Ну разве только ты уже миллиард имеешь и заморачиваться с такими мелкими суммами тебе неинтересно... :D

Опубліковано
Если не ошибаюсь, им идут те деньги, которые они вручают за карточки, т.е. чем больше их продаёшь - тем больше имеешь. Хотя, возможно, существует и ставка какая-нибудь.

2iriuss

Говоришь, и за миллион бы не пошла? ;) Что-то не очень верится. Ну разве только ты уже миллиард имеешь и заморачиваться с такими мелкими суммами тебе неинтересно... :D

хи-хи, да я врать просто не умею, разве что приврать по-мелочам, а так запинаюсь, краснею, буквы в словах местами меняю.... Было лет 9 назад в школе у меня, пошла к директорше отпрашиваться, прогуливали часто, так и говорю : отпустите пожалуйста у меня БОлова ГОлит, до сих пор с себя ржу

Опубліковано
... да я врать просто не умею, разве что приврать по-мелочам, а так запинаюсь, краснею, буквы в словах местами меняю....

немного тренировки и все получится... :D))

Опубліковано

Таке відчуття що центр захопили їхні війська:

проходу ніде нема від слащаво усміхнених молодих людей(чітко розділених по статевовій ознаці, хлопці підходять до жінок, дівчата до чоловіків) які різко підходять до тебе і влоб питають:"Користуєтесь мобільним?" - Доводиться чесно відповідати що ні... не користуюсь, а в руці так, цяцю дитині купив. Остання божевільна з відчаю крикнула мені в спину: "Ну хоч хвилинку!!!!!!" - Нема, буркнув я собі під ніс будучи вже метрів за п"ядесят

Опубліковано

Так, саме від кількості залежить зарплата.

Мені колись предлагались таким займатись. не повівся

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В мене такий діалог вийшов:

- Добрий день! Ви користуєтесь мобільним?

- Ні, - відповідаю перше, що прийшло на думку, - я користуюся презервативами!

Тупенько, але в ступор людину загнало...

Опубліковано
В мене такий діалог вийшов:

- Добрий день! Ви користуєтесь мобільним?

- Ні, - відповідаю перше, що прийшло на думку, - я користуюся презервативами!

Тупенько, але в ступор людину загнало...

:)

оце дав...

Вона напевно не знала, що сказати )))

Опубліковано

Теж всі ці чудні люди вже задовбали своїми банальними питаннями. В україні вже по 1,5 мобільних на людину, а вони питають чи я користуюсь!

А на рахунок зарплати, то знаю що один мій колишній одногрупник цими карточками заробляв в місяць 2500-3000 грн. Але не довго. Приходилось постійно кочувать з місця на місце. Та і в морду можуть дать. Тому ну нах такі заробітки, і в холод і в голод... ех.

Опубліковано

Кстати, компания "Зенит" (организатор лохотрона) признана лучшим дилером

ЮМС в 2006 г. и получила за это награду на торжественном собрании. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...