Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нужен совет :)

Что взять на ИС-4? Усилинные приводы наводки или стабилизатор вертикальной наводки? Ато я теряюсь :)

Як на мене краще "повреждение баков-50%",ящик з інструментами або маск.сетку щоб зникати від арти.Пушка в нього і так точна а от арта злейший враг :)

Опубліковано

До речі, я так і не зрозумів, чим грозить "повреждение баков". Пошкодили, та й пошкодили, їдеш собі далі :)

Опубліковано

На пряму - по ходу ніяк, може підвищується імовірність загоряння двигуна після криту баків. Сам частенько ловлю себе на тому що цілюсь саме в бак а не в двигун.

VadimM, ну брєлочки кидає у взводах до маусів

Так чи інакше, якщо не помиляюсь, Мауса вперше побачив катаючись на 4 лвл. А нафіга їх (брєлків) брати у взвод? Чіста пагнать? А потім дивуємось чого балансіровщик так знущається з команди.

КВ завжди кідало до ТТ9, але правда рідко

"завжди рідко" це як :_07: ?

я б сказав 50/50 кидає, або в топі або в *опі. Не знаю правда як зі "шваброю", балансіровщик на модулі часто звертає увагу. Хоча тих 1,5+ моїх боїв зі "шваброю" на КВ також закидувало до "тапків", чого і вирішив сісти на шотган, той любе-рябе дамажить.

Тому, madkot, якщо ти ще їздиш на "швабрі", саме час пересісти на 152мм. Море фану гарантовано, а покі йде перезарядка (21сек) пожна чаю попити, сємічок поплювати або в ігровий чат щось написати. Особисто мені більше подобається потрапляти на КВ до хайлевелів.

Опубліковано
КВ завжди кідало до ТТ9, але правда рідко

"завжди рідко" це як :_07: ?

"Завжди" - це з вересня (я купив КВ) і до наших днів його кідало до ТТ9, хоча до того, я думаю, теж кідало, тому і завжди :)

"Рідко" - це, наприклад, я всього у 10% боїв потрапляв до ТТ9 :)

А нафіга їх (брєлків) брати у взвод? Чіста пагнать?

Я інколи ганяю взводом (3 гравця) у одного є прем, у двох немає) Так той, що з премом часто афк, то і бере МС-1, щоб на "бабло не попадати".

балансіровщик на модулі часто звертає увагу.

Балансировщик не учитывает:

1. установленное на танк дополнительное оборудование и/или снаряжение.

2. уровень прокачки экипажа.

3. уровень мастерства игрока.

4. национальную принадлежность танка.

5. Модули танка.

Опубліковано

До речі, я так і не зрозумів, чим грозить "повреждение баков". Пошкодили, та й пошкодили, їдеш собі далі :)

швидкість падає,мені постійно їх пошкоджують ось і ставлю :),підбій не ставлю теж ледь повзає(вага більшає) навідь з Мауса зняв.

Опубліковано

швидкість падає,мені постійно їх пошкоджують ось і ставлю :),підбій не ставлю теж ледь повзає(вага більшає) навідь з Мауса зняв.

Помойму скорость падает только при повреждении двигателя,гуслей ,ходовой либо ранение мех-вод. Причём повреждение баков к скорости движения?

Опубліковано

вчора звернув увагу - 2 крита баків і разом 2 загоряння двинуна.

Вчора на другій хвилині бою якась арта контузила 1 пострілом майже весь екіпаж КТ і збила 2 гуслі. ХП при цьому не зняло...

Опубліковано

Скорость падает от ранения мехвода или крита двигателя и, походу, все.

Мне вчера на 212-том в начале боя кританули пушку и наводчика... Розлет без свидения был на 3/4 экрана)) При сведении в 4 раза больше обычного гдето, но ВБР меня пожалел и я даже взял 2 фрага :)

Опубліковано

Помойму скорость падает только при повреждении двигателя,гуслей ,ходовой либо ранение мех-вод. Причём повреждение баков к скорости движения?

Солярка тече :),придивись.Буває що пошкодження баків і нічого поганого не дає.На таких танка як Т-34-85,КВ-13,ИС-4 ці бакі "на виду" от і пошкоджується.На КВ-13 ставив "Циклон"+50% повреждения мотора,теж не погана штучка.

Опубліковано
Арту понерфили нижче плінтуса

Читаємо що кому порізали.

Арті в основному порізали дохідність

- Убрано оборудование «Улучшенная вентиляция» у САУ Gw-Tiger и Gw-Panther. При этом игрок получает компенсацию за оборудование (по покупной стоимости), если оно было установлено на машине в момент выпуска обновления.

- Доходность САУ GW Panther уменьшена на 10%.

GW Tiger:

- Доходность уменьшена на 20%.

- Время перезарядки орудия 170mm K72 Sf изменено с 27.3 до 25.5 сек.

- Разброс орудия 170mm K72 Sf изменен с 0.41 до 0.4.

- На 5% уменьшен разброс при повороте ствола орудия 170mm K72 Sf.

- Доходность САУ M37 уменьшена на 30%.

- Доходность САУ M7 Priest уменьшена на 8%.

- Доходность САУ M41 уменьшена на 3%.

- Доходность САУ M12 уменьшена на 10%.

- Доходность САУ M40/M43 уменьшена на 20%.

- Доходность САУ T92 уменьшена на 15%.

- Доходность арт-САУ СУ-14 уменьшена на 13%.

- Доходность арт-САУ С-51 уменьшена на 15%.

- Доходность арт-САУ «Объект 212» уменьшена на 25%.

А на Т-44 міцність боєукладки збільшили на 15%))))

Опубліковано

жах! характеристики німецьких танків зменшені, особливо час перезарядки, який і без того був досить великим, в порівнянні з моделями інших країн

а американські танку покращені, хоча і без того скорострільність і точність в них була вища...

а в мене то в ангарі майже всі - німці(

Опубліковано

ДПМ в німців навскідку залишився той же, поправили тільки гармату 8,8см 43/71, при чому збільшили її дамаг/постріл до 240

А за амер СТ радий, як раз неспішно їх качаю.

А от щодо німецьких СТ - дивно. Пантера-2 і так була картон (було раз самостійно її розібрав на Т-34-85) а з попущеною боєукладкою що буде... Не збирався їх викачувати, тепер точно не зберусь напевно.

Опубліковано

Arden, а расходники с собой возить не судьба? Даже на арте раз в месяц пригождаются...

Ремкомплект ушел на гуслю, а аптечка на механика, что бы убежать :)

- Доходность арт-САУ «Объект 212» уменьшена на 25%.

п****ц, просто нет слов + то что резанули фугаси... арту уже можно продавать.

Опубліковано

25% это да, слишком уже, мою М12 на 10% - терпимо, а от следующую - М40/43 на 20% - как серпом по яйцам

fenmix, СУ-8 вроді не різали, фарм на здоров"я, чи ти про перспективу?

Завтра в 20-00 зацінимо тест. Напевно не 1 Гб буде викачувати.

Опубліковано

Арта теперь будет стрелять только при полном сведении и по стоячих целях :)

Денег, как говорится, много не бывает... Покупайте премиум.

Понравилась цитата:

Арта теперь как дорогой колекционный автомобиль - для истинных ценителей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...