Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Класс взяли и откатали на 40-50 мин назад

Я на исе заработал 2600 двойного +2800 за 3 боя а теперь все начинать сначала

печалька

Опубліковано

Вкачав Т-44. Покі не купую, в роздумах, потрібен він мені чи ні? Хоча купувати щось найближчим часом не прийдеться, до всієї технікі ще дуже далеко....

Опубліковано

Значит починил свой ПЗ 4, зарядил и заправил.

Жмякаю кнопочку В Бой и все, дисконект, сервер упал, даже не увидил на какую карту меня бросило. Щас вот серв поднялся, захожу и вижу что танк поврежден и уведомление Победа! Карта Степи, получено опыта 170+, получено кредитов 8к+. И самое интересное пропало 11 снарядов)) После падения сервера танки сами воюют? :0165:

И еще откатили 4 победы гады... Печалька :(

Опубліковано

Вкачав Т-44. Покі не купую, в роздумах, потрібен він мені чи ні? Хоча купувати щось найближчим часом не прийдеться, до всієї технікі ще дуже далеко....

Я вот тож раздумываю чо купить т 44 или е75, никак не могу определицца что мне нужнее......

Опубліковано

А вони завжди як сови на ніч на полювання виїзджають. І чим пізніше, тим жирніші арти і по кількості більше. Я після 23-00 (1-00 МСК!!!) взагалі на арті не виїзджаю, бо з моїм зведенням все зводиться до стрільби по трупам - тільки клікнеш, а вже ціль схопила 1-2 плюхи, моя, третя - вже явно лишня.

Як перевели годинники на різницю в 2і години з Рашою, після наших 22-00 (00-00 МСК) комфортніше стало грати, школоти мінімум, срача в чаті нема, навіть зливи рідшають, заходить в гру на раз. В цей час найкраще на Лео або Т-34-85 рейди в тил робити. Тоді можна боятись хіба ГіВі-Пантеру або китайців.

Опубліковано

Щойно на Ягопантері мав 6 перемог підряд, видно ВБР пішов спати. Хоча в 1 бою влучність була ніяка - 9/20, і то 2 фрага + "Захватчік". Вижив в усіх 6 боях. Ех, коли ж то я на КТ нафармлю 900к?

Опубліковано

Щойно на Ягопантері мав 6 перемог підряд, видно ВБР пішов спати. Хоча в 1 бою влучність була ніяка - 9/20, і то 2 фрага + "Захватчік". Вижив в усіх 6 боях. Ех, коли ж то я на КТ нафармлю 900к?

Да, на вечер играть становится веселее, на ИСе-3 тож настрелял побед :)

900к - 45 побед на КВ ;)

Опубліковано

drap а в мене нема вибору :) я тількі Т-44 відкрив, а у німців не качаю ту гілку.

А я от мучаюсь до сих пор, если продать т 34-85 и КТ как раз хватит на е75, до т 44 35 к опыту (то неделька) и денег хватит без продаж всяких кстати ,танкисты, т 44 фармит троха?

Опубліковано

хто знає чи є десь клан хороший, з невеликою кількістю неадекватів і щоб українською всі спілкувалися ? :)

я вже втомився вдосконалювати свою російську.

Опубліковано

drap, а хто буде фармити коли продаси 34-85?

От я як викачаю Ягу до 80000 досвіду (на Ягдпантеру-2, Фєдя досліджений), тоді й продам (Тигр вже проданий), то разом назбирається на КТ. Але оскільки танк перед продажем роздягаю повністю (дещо знімаю за голду), він падає в ціні з 1,2 до 0,6 млн. Тому напевно доведеться качати по черзі КТ - Фєдя - Е-75 - Яготигр - Е-100 (розмріявся). Навіть не знаю що робити з недокачаними гілками совкових СТ та ПТ, зупинився на 34-85/Т-43 та Су-100/Су152. Дослідити дослідив - а далі хоч плач гроші тра.

Опубліковано

Vadimm, а що за Ягпантера 2 ? бо я продав Ягпантеру..

у мене відкритий КТ, Федя, ВК 3002 ДБ, Волверін, але бабла нема ))), купив ИС3 и М41, залишилось 200К :0162:

Опубліковано

От я як викачаю Ягу до 80000 досвіду (на Ягдпантеру-2, Фєдя досліджений), тоді й продам (Тигр вже проданий), то разом назбирається на КТ. Але оскільки танк перед продажем роздягаю повністю (дещо знімаю за голду), він падає в ціні з 1,2 до 0,6 млн. Тому напевно доведеться качати по черзі КТ - Фєдя - Е-75 - Яготигр - Е-100 (розмріявся). Навіть не знаю що робити з недокачаними гілками совкових СТ та ПТ, зупинився на 34-85/Т-43 та Су-100/Су152. Дослідити дослідив - а далі хоч плач гроші тра.

І білорусам теж треба гроші :_07:

Опубліковано

Фармлю щаз строга на КВ и КВ 3, т 3485 чото поднадоел.

Зацените медальку только что дали

post-10497-0-65618400-1320757299_thumb.j

Опубліковано

Я свою проблему з баблом вирішив качанням німців :)

Було в мене 100к перед початком гри на німцях. Зараз докачався до ПЗ 4 (дослідив всі модулі, ще треба 50к на VK те і те) паралельно граючі на С-51 і ИС-3 вже маю більше 1кк. Думаю поки зроблю пазіка елітним близько 2.5-3кк назбирається.

Опубліковано
VadimM, а що за Ягпантера 2 ? бо я продав Ягпантеру..

http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/90840-jagdpanther-ii/

http://statcdn.worldoftanks.ru/comru_v22_ru1/uploads/tech_trees/new/germany_tree_full(ru).jpg

Десь було сказано, що на елітній Язі (не плутайте з Ягідним) треба вкачати додаткових тисяч 80 досвіду, оскільки в новій гілці німецьких ПТ Фєдя йде в паралельну підгілку, а в гілці Яги 8лвл буде Яга-2. А 9 лвл в Фєдіній гілці буде Ягдпанзер на базі Е-100 (див малюнок під спойлером). От я і скористався моментом, заодно троха пофармив. По ходу що одне що друге буде звірюка ще та - з рикошетною бронькою та (у випадку з Ягдпанзером Е-100) з гарматою від 10лвл-родича.

Arden, та да, Пазіка унило качати - кидає в низи, фану - 0, я ледь пережив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...