Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як мене вже задовбали ті проблеми з нетом (не моїм домашнім) і їх сервером... коли вже введуть прем погодинний - купив 100 годин і грай коли є бажання, та можливість.... а ніколи :(... а так би хтілося платити лише за години, які я граю з нормальним інетом та не лагаючим серваком...

Опубліковано

О! Так это не только у меня? шестеренка крутится....

1. Нажимаем Alt+F4

2. Заходим в папку с игрой и открываем файл WorldOfTanks.exe (не WOTLauncher.exe !)

3. Если не заходит, то п.1

Опубліковано

У меня всегда заходит, ну максимум с третьего раза, а в основном со второго, через Alt+F4 и повторного запуска лаунчера.

Опубліковано

difoto именно шестеренка. Если на компе еще кой-как могу зайти раза так с пятого (правда на рабочем столе иконку тыкаю), то с ноута дохлый номер. Попробую заходить как ты советуеш - через WorldOfTanks.exe

Опубліковано
все правильно, если нет точный инфы от разрабов, юзеры начинают проверять сами, все логично

Троха він недотестив - цікаво як автобанова система розуміє систематичність тімкіла/тімдамага. Чи збивається лічильник після N "правильних" боїв, чи робить система "знижку" арті... Але і так гут, хоч щось...

Опубліковано

Сегодня на ИСе убил ИС-7 :0002:

Первый фраг ТТ-10 :woohoo:

Ох и долго я его фугасиками грыз, аж снайпера взял (12 попаданий).

Опубліковано
все правильно, если нет точный инфы от разрабов, юзеры начинают проверять сами, все логично

Троха він недотестив - цікаво як автобанова система розуміє систематичність тімкіла/тімдамага. Чи збивається лічильник після N "правильних" боїв, чи робить система "знижку" арті... Але і так гут, хоч щось...

На днях: На базу ворога увірвались ТТ і ЛТ, ТТ бажаючи отримати Захватчика, одни пострілом прибирає ЛТ і, що очевидно, синіє. Це відбувалося поки я під'їжджав на СТ до них. Починаю дамажити ТТ, кружляю, а він своєю башнею не встигає повернутись, розібрати не розібрав, але Захватчика дали мені і ще офігенний штраф, майже все зароблене у бою бабло, за "огонь по своих", пішло тому голубому тімкіллеру. Отака то фігня, малята.

Опубліковано

Захватчика дали мені і ще офігенний штраф, майже все зароблене у бою бабло, за "огонь по своих", пішло тому голубому тімкіллеру

Дивно. Пару тижнів назад помстився своїм Леопардом за постріл в корму від Т-34 на першій хвилині бою. Отже, він від 2х пострілів по мені і ще по комусь з наших посинів (зняв з мене ~30-40% ХП) а я його методично розстрілював 3-5 хвилин поки не прикінчив. Штрафу не було, тільки в доробку було "-1" і на екрані оголошення "Союзнік MmidaV унічтожил союзніка ХХХ". Хоча і бабла з досвіом за синього тімдамагєра не дали, а шкода. Що цікаво, в ігровому чаті ця подія пройшла непоміченою. Після цього не бачу користі розстрілювати синіх, окрім випадків коли вони продовжують тімдамажити.

Чи не помічав хто, майже кожен бій на перших 10-20 секундах хтось із команди (але не я!) робить постріл непанятно куди? Це глюк гри чи настільки багато заліпаючих мишок чи оленів? Справа в тому що стріляють навіть топи зі снарядами вартістю 1000+.

Опубліковано

Сегодня на ИСе убил ИС-7 :0002:

Первый фраг ТТ-10 :woohoo:

Ох и долго я его фугасиками грыз, аж снайпера взял (12 попаданий).

ИС может и таранить ИС-7 2-3%,возьмёшь "камикадзе":rolleyes:

Опубліковано

VadimM в більшості випадків самостріли відбуваються на ноуті.... я дуууже довго не міг зрозуміти чому я паляю без перестанку, і саме на ноуті, поки в чаті не спитав... а там попросили не нажимати на той тачщось на ноуті :blink: ... допомогло :blush: .

А ще, здається, кнопка "Х" відпоавідає за постріл, теж можно сплутати при русі назад...

Опубліковано

блін, що у них там за фігня! знову не можна зайти :angry2:

знайшов відповідь:

Стандартная перезагрузка сервера 17 октября пройдет с 9:30 до 11:00 по московскому времени

В связи с техническими работами в датацентре, время плановых профилактических работ на игровом кластере 17 октября будет продлено до 11:00 (МСК).

Убедительная просьба воздержаться от платежей в данный период времени. Работы могут быть продлены. Следите за новостями.

Приносим извинения за доставленные неудобства.

Опубліковано

1. Нажимаем Alt+F4

2. Заходим в папку с игрой и открываем файл WorldOfTanks.exe (не WOTLauncher.exe !)

3. Если не заходит, то п.1

Вчора навіть з цим способом туго заходило, вдалося десь з 5-7 спроб, при чому як раз з WOTLauncher.exe (пробував і так і так).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...