Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

млін а юзав "фаст соун каптуре" :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене такий самий прикол був зі скрінами :), як я тільки не ізголявся... а потім коли підказали, то в папці з WOT було понад 100 скрінів :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно на Хумі класний бій вийшов.

post-3074-0-62709600-1316438426_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот не можу толком зрозуміти ,як рахується попадання на арті: зараховується тільки пряме попадання? "накрил" не підходить кагбє.. хоча на ГВ-тігрі як накриє... мало не покажеться =)

в мене такий самий прикол був зі скрінами :), як я тільки не ізголявся... а потім коли підказали, то в папці з WOT було понад 100 скрінів :blush:

ти не один )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іноді чемодан як накриє недобиток чи малявку то відразу фраг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то не я :) но просто шоби заценили яка фарм-машина може бути :)

зі спец-бою

Победа!

Бой: Перевал 19 сентября 2011 г. 21:31:39

Танк: T30

Получено опыта: 2 323

Получено кредитов: 125 707

Достижения в бою: «Стрелок», «Воин», «Гроза Мышей», «Снайпер»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

декiлька годин збирав збiрку шкурок всiх танкiв ,не поставив лише два танка,здоровья не хватило :)http://letitbit.net/download/82924.83183fdae180c4d074ba5a62b20b/shkurki.rar.html

шкурки брав тут http://wotskins.ucoz.ru/

программа,яка полегшуе процесс встановлення тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 на що схожі шкурки - якась тема, чи всі різні геть? А крім летітбіта є ще файлообмінники?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 на що схожі шкурки - якась тема, чи всі різні геть? А крім летітбіта є ще файлообмінники?

всi рiзнi геть, ис наприклад мiлiцiя, а обьект 212 пожежна, деякi пiд мрамор, все геть рiзне

на летiтбiт нате пароль ambekgbmrn ,всерiвно пропаде, бо без према,я б тi шкурки два дня качав, пароль дiйсний з вчорашнього дня по завтрашнiй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Т92 (перезарядка 40.39 сек, зведення 8 сек) в рандомі в мене "трапилось" 9 фрагів (скрін).

Давно так не радів в цій грі :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bonZzz я так зрозумів вони колоною на тебе їхали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shot110m.jpg

Эпик вин! Как такое могло произойти? НА ГЛОБАЛКЕ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та елементарно, бо олені. У нас вчора дві гри були такі на глобалці. На першу не зібрали команду і польових не було а проти нас вийшов топ склад - то ми виграли перебивши всі танки... ридали там довго бо в нас були переважно СТ всякі і десь лише 5 танків ТТ10. А після цього прийшов польовий і дозбирали свій топ склад, а проти нас вийшла команда де половина танків ТТ9 і ПТ якісь. Ми рашанули - і програли.... так тупо ше не програвали. Так шо... думати треба при будь-яких розкладах і головне не розслаблятися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот не можу толком зрозуміти ,як рахується попадання на арті: зараховується тільки пряме попадання? "накрил" не підходить кагбє.. хоча на ГВ-тігрі як накриє... мало не покажеться =)

Якщо енерії фугасу хватить на пробиття - піде дамаг ы зарахування в таблицю результатів, інакше - "непробил".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"накрив" точно рахується, якщо зняв декілька % ХП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо енерії фугасу хватить на пробиття - піде дамаг ы зарахування в таблицю результатів, інакше - "непробил".

Ага, особливо коли попадань х а пошкоджених тобою танків х+1 і більше))). При тому що всі вони стояли поодинці а не скопом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 скачав я твою підбірку шкурок.... звичайно роботи купу зробив, але... ти з ними граєш? Бо в мене очі чуть не повилазили..... карнавал на полі :).

post-1796-0-06691700-1316600041_thumb.jp post-1796-0-11640900-1316600050_thumb.jp post-1796-0-69238000-1316600058_thumb.jp post-1796-0-25182100-1316600067_thumb.jp

Встановив назад ті, що очи так не ріжуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карнавал на полі

Ахйопт, дурдом "Веселка" :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Арта псує всю стату щодо попадань, бо на арті за попадання рахується тільки пряме попадання, а "накрив" відображається у таблиці як "не попав"

Та що ви мучитесь з тими шкурками. Зайдіть на сайт і виберіть які подобаються http://wotskins.ucoz.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

milana точно по арті так і э, але за сплеш грошикі капають в кінці бою.

По шкуркам: на тому сайті тих шкурок купа, а не цікаво качати до кожного танку у грі шкурки. Я шукав комплект, і знайшов гарненький.

Ось ще гарний набор з вкусняшками :)

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3738570

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы арта еще маленькая, но тоже могем :rolleyes:

Победа!

Бой: Рыбацкая бухта 21 вересня 2011 р. 21:14:35

Танк: СУ-26

Получено опыта: 740

Получено кредитов: 11 811

Достижения в бою: «Воин», «Захватчик», «Коса Смерти»

shot_007_800.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 скачав я твою підбірку шкурок.... звичайно роботи купу зробив, але... ти з ними граєш? Бо в мене очі чуть не повилазили..... карнавал на полі :).

post-1796-0-06691700-1316600041_thumb.jp post-1796-0-11640900-1316600050_thumb.jp post-1796-0-69238000-1316600058_thumb.jp post-1796-0-25182100-1316600067_thumb.jp

Встановив назад ті, що очи так не ріжуть.

як будеш ставити собi пятий, шостий пак шкурок i ти до таких збочень дойдеш,повiр менi, а по друге менi на артi з пiв погляду тепер видно де який танчик. Всякi там дибiльнi камуфляжi я ще в травнi пережував, а цi прикольно, правда ис-7 замiнити треба, в реалi не так прикольно як на скрiнi виглядало, тай пiдзамучився вже, радянська ветка була останньою яку пiдбирав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы арта еще маленькая, но тоже могем

Да ви, батєнька, фрагодрочєр) :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11 я казав що твоя підбірка дибільна?, я навіть скачав і пограв з тими шкурками трохи часу... фломастери не сподобались, і повір мені, я не буду встановлювати ще раз всякі там дибільні шкурки з зонами пробиття, чи з танчиками розмальованими покруче папуг.

Arden в мене коса смерті теж на арті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы арта еще маленькая, но тоже могем

Да ви, батєнька, фрагодрочєр) :dont:

Та да, приходится брать грех на душу, когда команда нубит :smile3:

Коса смерти это так, вот камикадзе на арте меня удивило :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...