Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

vetalforever, та ну ти шо!?!?! Микола все вірно говорить. Я вже навіть не цілюсь і попадаю - в мене з перків братерство, вентиль, лапшист і 100% екіпажу.

• Адміністратори
Опубліковано

Ага, а моя сімка вже навіть з турелі почала стріляти :)

Докачаю 5тий перк почне ще й з курсових :)

Опубліковано

Непопадань в СУ-5 в мене було небагато. А "не пробив" -- часто. Буду бачити, може "вкатаюсь" :)

в мене екіпаж був 50%...може ще й тому, але всеодно поки за арту не берусь

не люблю я сидіти мені тре кулись їхати і когось калічити, хоча незавжди виходить бо граю з неадекватними персонажами

Про яку точність можна говорити при 50 % екіпажа? Вона буде аналогічна - не більше 50 % влучань.

Ти хочеш сказати , що при 100% екіпажі буде 100% влучень ? А поставити вентилятор і буде 105 % :0155:

Те що я хотів сказати - я написав. І не треба додумувати за мене :0162: .

Якщо з таким екіпажем влучання в центр зведення більше 50 %- то це вже хороша САУ і не треба "ганити" нормальну техніку.

Не кажучи вже про людський фактор :0151: , який тут як завжди повинен бути на першому місці, а тоді вже екіпаж і техніка.

Нагадало пост де на СТ -"гнали", тепер давайте ще САУ "обсе-мо", бо хтось там не влучає на нубо екіпажі.

Опубліковано

народ ви че? Бур просто бомбова арта! Ніякий там холодильний з недоробленим су8 не вартий цієї абалденної артилерії)

На бурі починається нелегкий шлях справжнього артилериста і це чудова школа звикнути до важкої, неповороткої, з погананими углами наводки машинерії.

Моя порада - качай бура.

Вирішив собі з нового патчу вкачати лише т71, остальне качати не буду бо униле воно якесь...

І ст британські також мабуть закину, немає в мене фану від них і дальнейших перспектив в гілці не видно, якісь вони убогі всі.

Опубліковано

це чудова школа звикнути до важкої, неповороткої, з погананими углами наводки машинерії.

ти це точно не про Холодильника кажеш??? бо повільниіше за СУ-14 хіба кущі та дерева на карті.... от де справжній шлях артилериста...
Опубліковано

http://worldoftanks.ru/news/1742-changes_082_update/

Уважаемые игроки! Проанализировав результаты первого общего теста, команда разработчиков приняла решение о переносе сроков выхода китайских танков в связи с необходимостью проведения ряда доработок. Данная техника появится в обновлении, следующем за 0.8.2.

Обращаем ваше внимание: остальные нововведения версии 0.8.2 остаются в силе.

С выходом обновления 0.8.2 пять новых американских танков образуют отдельную танковую ветвь. Главной особенностью этой ветки станут три топовых танка, оборудованные автоматами заряжания, — средние T69, Т54E1 и тяжёлый Т57.

Парк премиумных машин пополнится тремя оригинальными танками: британским тяжёлым танком 6-го уровня TOG II*, ещё во время тестирования успевшим завоевать популярность у игроков и получить множество забавных имён за свой нестандартный внешний вид; британской ПТ-САУ 7-го уровня AT-15А, отличающейся крепкой лобовой бронёй, и тяжёлым французским премиумным танком 8-го уровня FCM 50 t, который, как и все топовые французские боевые машины, обладает высокой скоростью и хорошей для тяжёлого танка маневренностью.

Кроме того, продолжается работа над изменением и улучшением игровых локаций под новый рендер. В обновлении 0.8.2 существенно переработаны и улучшены четыре карты: «Прохоровка», «Редшир», «Эрленберг» и «Руинберг».

В следующем выпуске передачи «КТТС» продюсер World of Tanks Михаил Живец расскажет об изменениях и особенностях обновления 0.8.2 более подробно.

Удачи на полях сражений!

Опубліковано
Уважаемые игроки! Проанализировав результаты первого общего теста, команда разработчиков приняла решение о переносе сроков выхода китайских танков в связи с необходимостью проведения ряда доработок.

jrbfprru_thumb.jpg

Опубліковано

качаю одночасно 2 арти 6 рівня - Лор. 155 50 і ГВП. Обидві в принципі приємні, але якась напасть - таке враження що на гравців в кого багато арти ВБР дивиться косо. Як результат - в обидвох - 25 боїв - 41% перемог... При тому що на 212 - десь 48-49%, на Т92 - десь 51% та й взагалі мало на якій з вкачаних % нижче 49.

натомість вкачав топ-гармату на Т-54 - тепер можна не вицілювати зони на СТ нижчим рівнем і при подорожчанні набоїв в 4 рази почав тримати стабільний "+" тьху-тьху - тук-тук... Я уявляю що буде якщо до цього додасться динаміка з новою ходовою та двигуном.

Опубліковано

На відміну від М6 :0156:

Ти напевно ще на британськи ТТ не катався.... починаючи з Черча 5-го рівня... :0099: вчора купив це чудо... Матільда проти нього це "ващє агонь" ))

Опубліковано

Маю топ черч 5 рівня. Харош! Не висовуватись і не повертатись боком.

В лабєшнік пробивають "як пить дать". Раджу йти в танках підтримки

Опубліковано

Ніколи черч не вважав за достойного ворога на полі бою, як Т1ШТ і М6 розбирали на ура.

І ще, пересідаючи на су-8 постарайтесь мати 8600 вільного досвіду на топову пушку (вона ставиться без шассі), без неї можна попортити собі нерви конкретно.

Опубліковано

Катаю GwPanther - задоволений нею на 99% і не збираюсь переходити на вищий рівень.

Нещодавно придбав Lorraine 155 50 - теж дуже радує починаюси зі стока (буквально перший бій і 3 класс). Поки ще не купив зведення, так що, ще не вийшов на макс. ефективність.

Також вирішив спробувати СССР САУ, але на СУ - 26 дуже не щастить часті зливи і відсоток перемог малий(при 2-4 фрагах, частенько залишаюсь сам).

Опубліковано

Також вирішив спробувати СССР САУ, але на СУ - 26 дуже не щастить часті зливи і відсоток перемог малий(при 2-4 фрагах, частенько залишаюсь сам).

Якщо хочеш пробувати САУ то краще вже німецьку, СРСР до 5 рівня точна але не пробивна і достає фігово. Та і боєкомплект на су-5 малий до ужаса 14 снарядів. Справа інша на тому самому грілі чи хумелі.

Опубліковано

Та годі тобі , брити гнуть свій рівень

та ладно ))), ніфіга вони не гнуть зі своїми пушками )))

треба на них дууже акуратно кататись.

Матільда мені сподобалась, трохи гнув на ній :), а от Черч 1 майже топ, крім пушки, дамаг 70-80 жуть... проти КВ чи КВас можна не висовуватись, пробиття через раз, поставлю топ пушечку, побачу як він буде гнути :)

Якщо хтось і гне свій рівень, так це совєти :), я тащусь на КВ-2 з голдой кататись і 152 мм B) , пробиття 296 мм (здається так), середній дамаг - 700, ногєбає корочє :)

п.с. катаюсь виключно для фану, для фарму у мну є Т34.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...