Перейти до змісту

ГБО - Луцьк

volialutsk

Рекомендовані повідомлення

Народ, якщо авто стоїть на Києві і власник не відомий, но є генералка тільки не на мене я можу зробити генералку на себе і можливо мені вписати буде ГБО в техпаспорт ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 316
  • Створено
  • Остання відповідь

Доброго дня! Шановні форумчани прошу допомоги стоїть LPG 4-го покоління фірми Elpigas блок управління STELLA nord редуктор vega-i, останнім часом в салоні дуже чути газом, потрібно кваліфікованого спеціаліста щоб спокійно розібрався в чому справа і знайти джерело витоку газу, що порадите ? дорожній провулок не подобається в них постійно черга під гаражем і кожен відволікає, останній раз міняв в них фільтра так міняли пів дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо чути газом потрібно перевірити з'єднання. Зробіть розчин миючого з водою, намастіть на з'єднання та заведіть авто. Якщо ідуть бульки значить дотягувати потрібно або заміна хомутів, шлангів.. Ну це я у себе так робив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно налаштувати ГБО, цікавлять майстри (СТО) по ГБО. Гірка Полонка і Дорожній провулок знаю.

Станція швидкої біля Волиньгазу - хтось може дати номер телефону. І куди переїхали ГБО з Трункіна?

Ото вони з Трункіна до ВолиньГазу і переїхали

Потрібно фільтра замінити, відрегулювати покажчик рівня, перевірити чи не пропускає ніде , мо відрегулювати щось. КУди порадите звернутися? В Дорожній провулок не хочу. не сподобалося. Краще в Гірку Полонку чи до ВолиньГазу?

Гірку полонку я б не радив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+380933906886 Ігор -це ті що були на трункіна, тепер біля волиньгазу.

я в них ставив - проблем не було.

кум ставив в гіркій полонці - довго їздив налаштовувати, потім checkengine - "гасили" потім ще форсунки міняли. може так співпало, а мо такі майстри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+380933906886 Ігор -це ті що були на трункіна, тепер біля волиньгазу.

я в них ставив - проблем не було.

кум ставив в гіркій полонці - довго їздив налаштовувати, потім checkengine - "гасили" потім ще форсунки міняли. може так співпало, а мо такі майстри.

Дякую за контакт.

Ну якщо чути газом потрібно перевірити з'єднання. Зробіть розчин миючого з водою, намастіть на з'єднання та заведіть авто. Якщо ідуть бульки значить дотягувати потрібно або заміна хомутів, шлангів.. Ну це я у себе так робив :)

Дякую за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Піднімаю тему, є питання по реєстрації ГБО.

Придбав машину з ГБО в Києві, але в тех. паспорті не було вписано це ГБО.

Власник зняв машину з обліку, і в обліковій картці, в який вказано характеристики машини, номера транзитів, термін дії там де вид пального пише "БЕНЗИН" . Зараз їзжу на транзитах.

Планую на днях ставити на постійні номера, питання чи впишуть ГБО в новий тех паспорт, чи потрібно для того брати в газовщиків сертифікат на встановлення ГБО, і скільки він коштує?

Хто/що знає по цьому питанню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно брати сертифікат. Коштує 200-250 грн. Принаймі коштував в кінці минулого року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно брати сертифікат. Коштує 200-250 грн. Принаймі коштував в кінці минулого року.

в кого саме його можна взяти, є контакти?

Читав в інтернеті що потрібно:

• СВІДОЦТВО про погодження конструкції транспортного засобу щодо забезпечення безпеки дорожнього руху;
  • АКТ приймання-передачі транспортного засобу переобладнаного для роботи на зрідженому нафтовому газі;
  • АКТ ТЕХНІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ про відповідність конструкції та технічного стану переобладнаного транспортного засобу вимогам безпеки дорожнього руху;
  • СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ
  • ДОДАТОК до сертифіката відповідності / свідоцтва про визнання;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдь туди де встановлюють( Ківерцівська, Гірка Полонка, тощо) і домовляйся. Бо видають документи на обладнання, яке вони поставили. А якщо не вони, то мають перевірити і видати. В мене було здається 4 папірці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдь туди де встановлюють( Ківерцівська, Гірка Полонка, тощо) і домовляйся. Бо видають документи на обладнання, яке вони поставили. А якщо не вони, то мають перевірити і видати. В мене було здається 4 папірці.

ок, подякував)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Всім привіт!!!

Бензин вже за 17 грн, а газ 8 з копійками.

Хто може надати кваліфіковану інформацію на рахунок обладнання: редуктор, форсунки, блок управління?

В мене Хюндай І30 2010 року, 1,6 бензин.

Редуктор розглядаю Томасетто Арктік, форсунки Хана червоні. На рахунок блока управління не знаю.

Що порадите?

Яка різниця в Томасотто Артік та Шарк?

Буду дуже вдячний за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ виникла проблема з заправкою газа. На 3 моїх заправках зі слів працввників замінили "пелюстки" на пістолеті. І так як у мене стоїть Голандське гбо вони мене не можуть заправити через гасадку, вона просто пускаэ газ. На заправках після заміни цих "лепестків" не поставили резинове цільце у пістолет яке маэ притискатися до насадки. Ось такі то проблеми.

Скажіть чи можливо десь замінини заправну частину? Вона ніби прикручена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замінити нема проблеми - все розборне. Краще пошукай перехідник, вони в продажі теж є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехідник який вкручуэть э, але коли підключають пістолет,то він не зажимаэ. Газ пропускаэ, бо не маэ резинового кільця у пістолеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замінити на стандартну - якраз проблема. на балонах і шлангові - дюймові різьби. в Луцьку я токарів які можуть нарізати дюймову різьбу не знаю. Є варіант знайти старий порваний шланг і напресувати його на 8 мм мідну трубку, а вже потім цю трубку до стандартного заправочного. але є одне але - опресовка на мідній трубці без проточок - поганенько тримаєтся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось потрібно придумати, щоб я міг заправлятися на всіх заправках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайдеш тріснувший заправочний шланг від голландської ГБО і мідну трубку 8 мм - привозь - щось придумаєм. можеш на шрот на 40ковому заїхати - у них може бути обрізаний чи щось подібне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт!!!

Бензин вже за 17 грн, а газ 8 з копійками.

Хто може надати кваліфіковану інформацію на рахунок обладнання: редуктор, форсунки, блок управління?

В мене Хюндай І30 2010 року, 1,6 бензин.

Редуктор розглядаю Томасетто Арктік, форсунки Хана червоні. На рахунок блока управління не знаю.

Що порадите?

Яка різниця в Томасотто Артік та Шарк?

Буду дуже вдячний за допомогу.

0505169765

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Народ, потрібний токар який може зробити перехідник з Голандської різьби, приблизно 15-19 на 8.

Заправного перехідника вже маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось в ківерцях газ ставив? Як враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хтось в ківерцях газ ставив? Як враження?

Якщо мова про ківерці - то дуже не задоволений якістю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де зараз нормально ставлять, які ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О505169765

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

O5O 5I9 3222 Міша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...