Перейти до змісту

Велике Прання - 2011

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вот тоже после теста трассы в восторге, но подумываю, а не поставить ли узкий прямой руль.

если совсем узкий, то могу дать на пробу :smile3: не тот собачий пацифиздер, который с собой вожу, а который Саша мне оставил. он под толстый вынос и в ширину 58 см.

• Відповідей 178
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Траса просто афігітєльна! В хорошому сенсі цього слова :)

Ursa, мегареспектіще тобі, екскаватор всія борди! :)

Шкода, що моя жінка придумала народитись 14 травня і 15 доведеться бути вдома з гостями... :(

Опубліковано

В связи с высокой активностью участников организаторы не справляются с нагрузкой.

Поэтому вечером в среду предварительная регистрация на сайте будет закрыта.

Соответственно, подготовка будет вестись из рассчёта на количество человек, не поленившихся потратить минуту времени на заполнение формы :)

Опубліковано

Сьогодні знову прокатався по трасі. Вона за останні кілька днів вже така вкатана, що навіть без розмітки загубитись там буде дуже важко :)

Опубліковано

Покатався вьора по трасі, сподобався момент зі смайлом, дуже підняв настрій, одну яму на початку прогледів, летів майже через руль)

Погано ознайомився з картою то першу половину траси проїхав в неправильному напрямку :D, місцями не вистачало розмітки, треба проїхатись хоч разок з тим хто добре знає трасу.

Опубліковано

Сьогодні їду показувати трасу кільком друзям, виїзд в 19.00 від наступної за Там-Тамом зупинки (в сторону Соборності)

Опубліковано

Demeter, трек классный, но совершенно неправильный. больше похож на прошлогоднюю "змаганку"

ps. или это gps кривой..

Опубліковано

Ну тоді навіть не знаю що й сказати. Версія з кривим ГПСом малоймовірна, при похибках був би "разброс" точок, хоча видно що прилад працював в режимі 2D (амплітуди 75 метрів там точно немає).

Опубліковано

В лесу очень плохо ловит ;)

Наиболее точные показания можно получить, если идти по трассе пешком :)

Опубліковано

До речі, після покатушки трасою вчора вдень знайшов на собі кліща. Добре, що ще лазив, а не присмоктався... Так що будьте обережні і при можливості оглядайте себе і компаньйонів час від часу.

Опубліковано

До речі, після покатушки трасою вчора вдень знайшов на собі кліща. Добре, що ще лазив, а не присмоктався... Так що будьте обережні і при можливості оглядайте себе і компаньйонів час від часу.

тоді, варто попирскатись фронтерою. 99 % захист

Опубліковано

тоді, варто попирскатись фронтерою. 99 % захист

З моїм щастям, спрацює саме той 1%, так що краще розслабитись і отримувати задоволення від покатушки чудовою трасою :)

Опубліковано

я поки не прочитав навіть не парився за них, тепер буду після кожного дерева оглядатись чи не сидить на мені ця зараза :D

Опубліковано

головне -- не зупинятись, а педалити, педалити, ПЕДАЛИТИ!.... щоб в них було поменше шансів на тобі опинитись :)

Опубліковано

опять какие-то гады носят по ночам бревна и заграждения с места на место.. а комаров сегодня поменьше, видимо они уже пообедамши :smile3:

Опубліковано

Та хай носять, це всерівно нічого не дасть. На гонці об"їзду третього містка не буде! Дорога одна - на міст.

Опубліковано

Не, ну мне очень нравится регистрация потенциальной элиты в аматоры. Лень едить восемь кругов, да? ;)

Как по мне, номера 3, 9, 13 вполне могли катать на категорию выше, да и номерам 5 и 8 давно пора расти, не? ;)

А с мостом - таки да. Только через него. Аккуратно. Страшно ехать - пешком. Или через яму :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...