Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Такий режим, гаряча вода по вихідних, планували ввести з початком опалювального сезону. Розпочали раніше і тоді такий графік протримається мінімум до закінчення опалювального сезону.

Якщо обмеження у подачі неминучі, то краще було б якби гарячу воду подавали у середу і суботу.

Або по годинах, приміром з 7 до 9 і з 19 до 21.

У Львові так було довгий період

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З нашими керовніками сім"ї треба або терпіти і гріти банячками воду, або шукати від 2500 грн на придбання та встановлення бойлеру

ПіСі: Навіть боюсь уявити скільки доведеться платити власникам приватних будинків за обігрів своїх помешкань

Опубліковано

на ГПЗ з самого ранку гаряча зявилася

ПіСі: Навіть боюсь уявити скільки доведеться платити власникам приватних будинків за обігрів своїх помешкань

ПіПіСі: при будівництві треба думати про утеплення, і про енергозаощадження при проектуванні - бо енергоносії халявними не можуть бути

Опубліковано

Минулої зими в 300 грн. на місяць вкладався, разом з гарячою водою (кухня , ванна). Будинок 100 квадратів.

Опубліковано

В мене з гарячого крану тупо тече холодна вода . Хто знає куди звернутись з цим питанням ??

Опубліковано

В мене з гарячого крану тупо тече холодна вода . Хто знає куди звернутись з цим питанням ??

Заяву посылают писать где то возле роддома,в свой жек позврните они точнее скажут

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ось ми і "зекономили" на гарячій воді.Вчора в нашому будинку згоріла вся проводка.Спочатку пожежа почалась в підвалі одного підьїзду,а потім перейшла на інші.Сидимо без світла.Будемо сидіти кілька днів.Бюджет ремонту десь від 50000грн.Дякуємо,пан Романюк!

Опубліковано

ну,якщо в той час коли гарячої води -"не повинно бути", то в жек однозначно,мож сусіди шось "нахімічили"

Вчора в нашому будинку згоріла вся проводка.

Співчуваю,а в одночас надіюсь,що сам не потраплю в таку ситуацію, хоча, на днях коли викидав сміття бачив кілька (!!!) коробок від бойлерів (не маленьких)

Опубліковано

Ось ми і "зекономили" на гарячій воді.Вчора в нашому будинку згоріла вся проводка.Спочатку пожежа почалась в підвалі одного підьїзду,а потім перейшла на інші.Сидимо без світла.Будемо сидіти кілька днів.Бюджет ремонту десь від 50000грн.Дякуємо,пан Романюк!

Хм, недавно в знайомої на площадці щиток на 4 квартири теж вигорів вщент, сиділи тиждень без світла, поки відповідні служби розбиралися і ремонтували. "Бойлерна" епідемія?

Опубліковано

Великі бойлери не так страшні для проводки, вони мають потужність 1,5-2,0 кВт. А вот проточні, це смерть старій проводці, в них потжність 3,0-12,0 кВт, хоча вони і малих розмірів.

Великі бойлери не страшні для проводки однієї квартири, а якщо у під'їзді 20 квартир додали по бойлеру , то це +30 кВт на щитову під'їзду. А ті щитові в жалюгідному стані ще до того .

Опубліковано

А вот проточні, це смерть старій проводці, в них потжність 3,0-12,0 кВт, хоча вони і малих розмірів.

Це точно, в мене на 3,5 кВт проточник то від нього ця алюмінієва часів ссср проводка 2,5 квадрата робиться такою гарячою що пальця на ній довго втримати неможливо :)

Опубліковано

И у нас вчера свет пропадал, правда без последствий.

Может уже включат воду, раз за газ договорились

В нас світло на протязі кількох останніх тижнів періодично(раз-два на добу) вимикалось.Видно то були перші дзвіночки.А вчора світло померехтіло кілька хвилин і амба.Хоча я виглядав у вікно,то в сусідніх будинках і на ліхтарях теж мерехтіло і я подумав,що перепад по всьому місту.

Опубліковано

Все вірно, але в той же час в квартирі є інші побутові прилади потужністю до 2 кВт: пральна машинка, мікрохвильовка, праска.

+ дехто вмикає обігрівачі так як централізоване опалення не сильно гріє

Опубліковано

виходив по хліб прочитав оголошення на "під"їзді"

в двох словах там ідетсья що:" з 6.листопада 2014 року включають воду з 6 -22:00(я так зрозумів що кожного дня буде вода)

також з 6 листопада "сего года" вимикають опалення до встановлення седеньодобової температури 8градусів по цельсію, протяком трьох днів.

Телефона шкода не було... пр Соборності 30

Опубліковано

виходив по хліб прочитав оголошення на "під"їзді"

в двох словах там ідетсья що:" з 6.листопада 2014 року включають воду з 6 -22:00(я так зрозумів що кожного дня буде вода)

також з 6 листопада "сего года" вимикають опалення до встановлення седеньодобової температури 8градусів по цельсію, протяком трьох днів.

Телефона шкода не було... пр Соборності 30

Дякую за чудові новини!

Ось і підтвердження на сайті нашої міської ради:

"З 6 листопада тимчасово буде припинено подачу тепла та відновлено гаряче водопостачання

У зв'язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря та з метою виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.07.2014 №296 “Деякі питання забезпечення населення, підприємств та організацій природним газом до кінця опалювального сезону 2014-2015 року”, розпорядження голови Волинської облдержадміністрації від 22.10.2014 № 436 “Про забезпечення населення, підприємств, установ та організацій області природним газом на опалювальний сезон 2014-2015 року” з 6 листопада лучанам буде тимчасово призупинено подачу тепла.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк. Період припинення опалення — до встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря нижче, ніж +8 протягом трьох діб.

Також відповідно до документа, відзавтра, 6 листопада, відновлено гаряче водопостачання. Так, гарячу воду у домівки лучан подаватимуть щоденно з 6:00 до 22:00.

05.11.2014"

Опубліковано

УРА!!!!!!!!

ВІД ЗАВТРА У ЛУЦЬКУ БУДЕ ГАРЯЧА ВОДА

http://www.volynnews...-hariacha-voda/

Чому "від завтра буде..." вона (вода) гаряча нікуди не пропадала. Була кожен день, цілодобово. Правде не у всіх...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...