Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А от питається в задачі, для чого народ обнадьожувати, реально прийшла додому , і облом з водою. Нема слів...

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

на сайті ЛуцькТепло ніби все написанно що і як...

щось не можу там знайти інформації свіжішої за 21.08. Чи то не там шукаю?

Опубліковано

звонила в Луцктепло, сказали, что если все хорошо сделают вода может быть завтра будет после обеда, а если нет - то в понедельник.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

3 неділі тому відключили гарячу воду на Ветеранів, десь в вівторок включили і сьогодні знову відключили. на питання якого фіга,сказали, що була поломка, і вони відключали гарячу воду,щоб відремонтувати трубу, і зараз ремонтують, і ще у нас гарячу воду по плану і не відключали, а ще будуть... круто, це Луцьк крихітко

п.с. в Києві та Львові ніхто не відключє, вода цілодобово.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

мали дати 28 на Кравчука гарячу воду - не дали((( і чому мене це не дивує?

на ГПЗ дали з запізненням на 1-1.5 дні - щось не встигли просто

Опубліковано

Кравчука. Гарячої води немає. По тому графіку фіг розбереш, бо походу її ще й цей тиждень немає бути. Плюс ще до призначеної дати відключення води вже до того тиждень не було, нібито через якісь поломки.

Опубліковано

По звичні вмився холодною водою, але не зразу зрозумів , чому так тепло в ванній кімнаті)))) о чудо, полотенчик-обігрівач. Він кіпів))), вода є. Кравчука.

Опубліковано

на Кравчука - дали воду із запізненням в 1 день. Проте гарячою вона один день і побула - далі тече літня з крана

Опубліковано

Ну мені на зйомну квартиру купляти бойлер якось не фонтан.

на Кравчука - дали воду із запізненням в 1 день. Проте гарячою вона один день і побула - далі тече літня з крана

Везе ж людям, в мене з того крана взагалі нічого не тече.

Опубліковано

Може вже б ті всі мери апгрейтували котельні, та взагалі систему водопостачання міста, а не чухали б свої розжирівші дупи на стільях прицкокуючи постійно що немає грошей, ой як бідово немає грошей... ла-ла-ла

Раз ти не можеш місту заробити грошей, так іди з посади, прийдуть інші...

Опубліковано

звонила в луцктепло, сказали, что вода у нас 61 градус оказывается

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...