Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А наш вельмишановний "губернатор" по меньшій мірі просто ПІЗДУН!!!!!!!!

Голосуйте за нього і буде вам щастя:-))))

Любить він "цирк" захисту народу з піною з рота влаштовувати перед телекамерами

Опубліковано

Щойно побачив у під"їзді оголошення зі зімстом приблизного характеру: з 23.08 відновлять постачання гарячої води.

А у мене в під"їзді зранку висіло оголошення, що воду включать сьогодні, 22.08... Не включили...

Опубліковано

хоч би не зглазити , вроді є. Але дякувати за це нікому не буду всі вони п*здуни і це їхня робота

Опубліковано

фсе голосуем за спасителя

щассссс все брошу, одежду зброшу і почну голосувати. Він напевне махнув спочатку правою рукою і воду відключили, а через деякий час махнув лівою і включили, і він герой ........

Опубліковано

Сьогодні радіючи з того що є вода, і миючись на тиждень вперід (може ж через день знов пропасти), вирішив порахувати чи вигідно ставити газову колонку.

Ось приблизні результати на 1 м куб гарячої води.

Щоб нагріти 1 літр води на 1 градус потрібно 1.16 ват теплової енергії - це шкільний курс, знають всі.

Нам потрібно нагріти куб води з 10 (припустимо що з холодного крана біжить вода такої температури) до 60 градусів - дельта 50, та візьмемо із запасом 55 градусів: 1000*1.16*55= 63.8 Квт/час теплової енергії.

1 куб газу, з врахуванням КПД колонки, при згорянні дає близько 8 Квт тепла 63.8/8=8 кубів газу.

Куб газу для 1 категорії населення (до2.5тис кубів на рік) 73 коп - 8*.73=6 грн.

Для отримання 1 м.куб гарячої води потрібно спалити газу приблизно на 6 грн + заплатити за куб холодної води яку ми взяли для нагрівання + 4 грн, зараз я плачу за гарячу воду здається 16 грн/куб (немає під рукою квитанції тому по памяті пишу - можу помилятись) - економимо 6 грн на кубі + нема проблем із ремонтом в котельнях. Вартість колонки візьмемо 1200 грн + підключення = 1500 грн; 1500/6 = 250 кубів - саме після споживання такої кількості гарячої води через колонку вона ТЕОРЕТИЧНО окупить витрати на її встановлення. Всі підрахунки зроблені на "швидку руку" можу десь помилятись.

Опубліковано

ти забув дописати стоки за гарячу воду це приблизно 4грн. за куб, тобто вартість 1 куба гарячої приблизно 20грн.

Тоді економія 10 грн на кубі - колонка себе відібє через 150 кубів - як на мене досить непогана економія получається

Опубліковано

а у нас уже нет воды горячей(( с утра успели понежиться, в обед ещё разок удалось душ принять и всё(

По якій вулиці?

• 8 місяців потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Через пару днів і на нашій вулиці буде...З 1.07 по 30.07.2013 року в районі ДПЗ буде відключена гаряча вода.

<skip>

. Ось так Луцьктепло думає про свого споживача.

Не переймайся ти так.

Саме на цей період на ДПЗ дощі передають.

З.І. Думаєш вони навмисно на зло тобі? )))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Залишається у мене час до понеділка щоб вибрати і встановити бойлер. А то друге літо я мучитись незбираюся( Хто який порекомендую на 2 людей :_29:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...