Перейти до змісту

Гарнюня і Спритко

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Дивно,що якось повз громади борди пройшла ця новина:

Рекламувати Україну за кордоном будуть Гарнюня і Спритко

Міністерство закордонних справ представило стратегію позиціонування України за кордоном. Мета проекту - сформувати позитивний імідж країни, підвищити її туристичну та інвестиційну привабливість.

Розробка стратегії обійшлася МЗС у 100 тисяч доларів. Для реалізації заходів стратегії щорічно буде потрібно близько 35 млн доларів.

Вона має на увазі просування України як бренду - зі своїм логотипом, слоганом, ключовими текстовими повідомленнями. Розробляла стратегію компанія CFC Consulting.

В якості слогану пропонується використовувати фразу "Ukraine. Moving in the fast lane" ("Україна. Рухаючись у швидкісній смузі"), що припускає динамічний інвестиційний розвиток.

Для сувенірної продукції запропоновані два мальованих персонажі - юнак і дівчина в національних костюмах - українець Спритко і українка Гарнюня. Основні кольори бренду - золотий, зелений, чорний, темно-синій, білий, жовтий, червоний, сірий. Передбачається використання орнаменту.

А ось і наші(умовно наші) герої:

post-1602-0-64240200-1302427300_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

логотип Сочи-2014 яростно одобряет стратегию :smile3:

pilpilych.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого зразу з кошмару? Ще більш-менш симпатичні. В порівнянні з героями-даунами Євро2012 виглядають на порядок гарніше, такий-собі "бейбі стайл" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще більш-менш симпатичні.
+1

Я ще тільки не розумію, чому Гарнюня і Спритко? А не, наприклад, Ганнуся і Степанко, Леся і Тарас (чи будь-які інші українські імена) без усіляких зашифрованих кодів???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще більш-менш симпатичні.
+1

Я ще тільки не розумію, чому Гарнюня і Спритко? А не, наприклад, Ганнуся і Степанко, Леся і Тарас (чи будь-які інші українські імена) без усіляких зашифрованих кодів???

наша Гарнюня Україна СпритКОними темпами йде по шляху інвестиційного розвитку <_<post-7467-0-17111600-1302439881_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мене напрягає в цій "стратегії" лише одне - вартість розробки, яка дорівнює 100 000 баксів.

Правильно Поярков на Інтері сказав: зробіть відкритий конкурс і сотні агенств будуть готові зробити цю саму роботу абсолютно безкоштовно, аби тільки їхнє авторство хоч десь згадалося, хоча б маленькими буквами. Але ж нафіга - хто тоді откати давати буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну щоб доповнити картинку - думка Лєбєдєва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мене напрягає в цій "стратегії" лише одне - вартість розробки, яка дорівнює 100 000 баксів.

Правильно Поярков на Інтері сказав: зробіть відкритий конкурс і сотні агенств будуть готові зробити цю саму роботу абсолютно безкоштовно, аби тільки їхнє авторство хоч десь згадалося, хоча б маленькими буквами. Але ж нафіга - хто тоді откати давати буде?

+100500! Чудову сумму хтось тихенько списав під цю справу) Не здивуюся, коли "керівник проекту" їздить на щойно купленому Лєксусі з салону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну щоб доповнити картинку.....

І чого до тих очей до/їбколуп/алися??? Це ж мультяшки.

У цієї дівчинки, наприклад, ніхто не бачить

явные симптомы умственной отсталости
, а, навпаки, вона вважається гарною, милою, веселою, розумною, спритною...

Ця - мені також подобається :blush:

Зате відсутність носа нікого не "напрягає"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то! отличная же феечка с косячком :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то! отличная же феечка с косячком :smile3:

Взагалі-то це - гілка берези :Ppost-8000-0-62918000-1302465492_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

насчет мультяшных глаз я согласен с Тёмой - они наивно-даунские. вот набор примеров как надо правильно рисовать глаза :

post-32-0-69628100-1302465510_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для больных с синдромом Дауна характерно сохранение физических черт, свойственных ранней стадии развития плода, в том числе узких раскосых глаз

Забаньте мене, якщо в Гарнюні і Спритко вузькі очі. Це в Лєбєдєва синдром Дауна, а не в цих персонажів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стрипко, Тріппко, Стрибко...Спиртко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, мне больше понравился экспортный вариант для России - Гранюня и Спиртко :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, мне больше понравился экспортный вариант для России - Гранюня и Спиртко :smile3:

яке еротіко: Спиртко повільно-тягуче вливався, впливав у неї...він наповнив собою Гранюню...по вінця..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яке еротіко: Спиртко повільно-тягуче вливався, впливав у неї...він наповнив собою Гранюню...по вінця..

а тут - ХОБА! чоловік приїхав)))

Stakan.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яке еротіко

post-7467-0-92759400-1302469233_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені та знайомим персонажі симпатичні.

Просто є люди, яких все українське дуже дратує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Логічний ряд: Славко, Спритко, Левко Дурко. І російською непогано перекладається: Славік, Шустрік, Дурік. Так шо, єслі ше якийсь там тре талісман на конкурс є варіант, який не буде випадати з загальної концепції.

demotivators.org.ua-178243-3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та самі персонажі симпатичні, але називати їх Спритко і Гарнюня... це шо курити потрібно ? От пояснінь європейцю що це означає ? думаю він зробить круглі очі як в того Спритка :smile3: .

Ну Гарнюня якось не то... (асоціації з простітуткою Герман :D)

Як писав Нікель, оголосили б відкритий конкурс, стільки би було гарних попозиції що ого-го!

а так... умикнемо Україну :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо вибору імен, то вже і анекдоти з'являються:

Спритко та Гарнюня в обратном перѣводе на ісконный звучат какъ "Ловчило и Красапета"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де тут українське? Очі не карі,вишиванка не зрозуміло яка,коса обрубана,чуба й вусів козацьких в Спиртка нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...