Перейти до змісту

Вся правда о Forever Autumn aka SuddenlySpring

Thorgalll

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

marko, нее, такую большую дашь тому, что ответит на каждое предложение из мессаги Korting :smile3:

извините уж, что испаскудил топик посвященный БОГИНЕ. при случае оттанцую :smile3:

Опубліковано

marko, нее, такую большую дашь тому, что ответит на каждое предложение из мессаги Korting :smile3:

замість аватарки?

Опубліковано

+100

а я прочитал всю простыню Korting. где моя медаль? :smile3:

Тут вибереш і будеш таким:01_10015_0.jpg:D

Опубліковано
Просто десь на поверхні є відчуття, що пан КОЗЬма бил замєчєн у подібних операціях як тут, так і на ВН

масові гоніння та розстріли інакомислячих?

:naezd:

Опубліковано

Korting,

Я це зовсім не так сприймаю, як Ви.

Далі.

Возити метальові гурти (хоч і люблю), але не буду. Бо нема куди.

Хай цим займається тезка з Вінниці, це його ніша, його життя, хоча до Луцька він останнім часом і не добирається більше. А причина - див. вище на 2 рядки :(.

Моя думка: кругом, де замішане бабло, пропадає "якась соціальщина, спілкування, по інтєрєсам" і т.п. :), а саме це і є важливою складовою життя. Принаймі мого.

Для Вас музика - це самоціль, а для мене музика - це спосіб спілкування :). І якщо є гурти, котрі не відомі в Луцьку // або не піаряться по ТБ чи Фм станціях, це абсолютно не означає, що їх не слухають у Києві, Одесі, Донецьку, Харкові, Львові чи деінде в Україні.

Просто вона в це прастітє зажопьє не дуже доходить. Шо єсть пічяль :lol: .

Не розумію тільки чому Квартира.FM піариться як прозріння і щось надзвичайне для Луцька, коли це далеко не так (власне цей факт і змусив мене написати свої запитання)

Бо це і є щось незвичайне для Луцька :smile3:

* взяла меч і скрилась в даль ваєвать за свєтлає будущєє *

Опубліковано

Ну да, зайти в тему і обісрати значно легше, ніж робити те, що робить Іванка.

І да, таваріші банкіре, програмісте, сісодміне і прочіє задроте, вам, на відміну від мене, людини, в якій музикант помер та і не народившись, не зрозуміти, яка то корисна і хороша справа.

Карочє, треба зайти в тему, преклонитись і поцілувати образ. А потім протерти монітор від слини.

Опубліковано

а я лично предложил бы Ko3bMе и Kortingу один раз прийти к нам и просто посмотреть.

Как там говорят? лучше один раз убедится в своей правоте увидев, чем с пеной на устах доказывать незная, тысячу раз.

Вот тогда, сможете с полной сатисфакцией, говорить что мы делаем гавно, нимому не нужную в этом мегаполисе, в котором каждый день, сотни концертов, фигню. :smile3:

Опубліковано
Как там говорят? лучше один раз убедится в своей правоте увидев, чем с пеной на устах доказывать незная, тысячу раз.

о, змінена SuddenlySpring озвалась)))

можна "піну з рота" в студію?

говорить что мы делаем гавно

аналогічно

Опубліковано
Вы видно батенька, совсем без чувства юмора

whatever

повторю ще раз, якщо з першого не дійшло:

можна "піну з рота" в студію?

говорить что мы делаем гавно
аналогічно
Опубліковано

Брігада молодих парней нізадорого стреляєт щелбани, подсрачнікоф накідаєт, охрана меропріятій в пяном віде, фейс контроль с вапросом "дай пазваніть", імєєт обширную базу лохов - і всьо для Іванкі деБорда. Оцень парні любят песні вживу та под балалаєчку гітарочку. За живоє цепляєт. Тролям і дяртаньянам піщущим хрень ніпанять.

Опубліковано

Брігада молодих парней нізадорого стреляєт щелбани, подсрачнікоф накідаєт, охрана меропріятій в пяном віде, фейс контроль с вапросом "дай пазваніть", імєєт обширную базу лохов - і всьо для Іванкі деБорда. Оцень парні любят песні вживу та под балалаєчку гітарочку. За живоє цепляєт. Тролям і дяртаньянам піщущим хрень ніпанять.

* забирає у Зіберса косяк і смачно затягуєцця *

Опубліковано

я в шоке :sq_ye: сейчас ещё четыре раза перечитаю всё выше высра написанное и попробую разложить по полочкам.

А пока что кратко и по сути: Осень и её люди делают очень хорошее и правильное дело, да, иногда бывают и промахи, и форс мажоры, и другие накладки, но то, что они затеяли и раскрутили в городе такую вещь как квартирники заслуживает только похвалы.

С уважением выпускник Института культуры, всегда Ваш Гетто.

Опубліковано

скажу як художник художникам, просто !

Хвала Іванці і її команді навіть за те що вони реально проводять заходи, а не ходять як "слюсар-інтелігент з середньою освітою" і говорять "Ну хто так робить ??? Іди звідси ! "

Зразу попереджую - накуй мене посилати не потрібно, у мене дуже чутлива творча натура... ображусь, зап"ю ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...