Перейти до змісту

Ko3bMa

Power users
  • Постів

    11 354
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    25

Ko3bMa став переможцем дня 29 серпня 2022

Ko3bMa мав найпопулярніший контент!

Репутація

4 439 Гуру

Відвідувачі профілю

32 131 перегляд профілю
  1. Я вже думав, що так відповідати розучились давно
  2. Шукаю перетримку для кішки з цієї теми. Чому окремою темою і чому не звертаюсь до готелів для тварин? Бо в неї лейкоз, який передається іншим котам, і тому її треба тримати окремо. А так котяра не має болячок, їсть-миється-грається-ходить в лоток, але чекає з тиждень-два доки закінчиться тічка і відійде після лікування, після чого піде на стерилізацію. Якщо раптом хтось має можливість не безкоштовно подивитись за нею з місяць, або знає контакти підходящих перетримок - дайте знати. Дякую за увагу.
  3. Цей стереотип не з'явився нізвідки, та й на собі перевіряти якось не хочеться.
  4. Дивишся на інтернет останніх років 10 і розумієш, що це - документальне кіно.
  5. Чому всі рвуться до приватників? Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому.
  6. Відправляти олх-ом може будь-хто - приходить, називає номер накладної, віддає посилку і все. При олх замовленні вказується відправник, отримувач і номер картки для зарахування коштів.
  7. Шукаю сім'ю цій киці. Триколірна красуня. У неї є все! Граційна, грайлива та дуже ніжна! Підібрала її на вулиці, вилікувала та обробила від паразитів. Киця не бешкетує, оброблена від бліх, ходить на лоток. Має все необхідне на перший час – свою лежанку, переноску, туалет та головне – ветеринарний паспорт. Віддам за умови відстеження долі! ЛИШЕ ЛУЦЬК, в квартиру без самовигулу та інших котиків. Стерилізацію по досягненню віку гарантую! Прошу писати або дзвонити за телефоном 095-530-9100. p.s. мопед не мій
  8. Часто бувало, що модер її і перегинав а потім банив всіх незгідних
  9. Як показала практика, срачі тут розводяться і без школоти такі, що огого.
  10. Розмітка 1.15 (велосипедний переїзд) має відношення виключно до переходу. В будь-якому випадку ти на головній і всі, хто з провулку виїжджають, повинні пропустити - хіба ні?
×
×
  • Створити...