Перейти до змісту

Студентку, яка жарила яйця на Вічному вогні, посадили в СІЗО

Jack

Рекомендовані повідомлення

то нехай би в ляльки гралася, а не в "активістів протестного руху"))

я б з задоволенням з вами разом посміявся але сам маю двадцятирічну доню яка нажаль легко піддається чужому впливу ...

вона готова боротися за мир у всьому світі, за рівноправ"я, за демократію , собак бродячих жаліє, а просто допомогти мамі по домашньому господарству це ми не можемо, не той рівень ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

i також цiкаво,чию вона хотiла привернути увагу ?

Бідна дитина, іграшка в чужих руках ...

Та хай би та “дитина” попрацювала на виправних роботах місяців 2-3, то може і лайна в голові поменшало б. А може і ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хай би та “дитина” попрацювала на виправних роботах місяців 2-3, то може і лайна в голові поменшало б. А може і ні.

Так їх, так !

Аж поки це не буде стосуватися беспосередньо наших дітей ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона готова боротися за мир у всьому світі, за рівноправ"я, за демократію , собак бродячих жаліє, а просто допомогти мамі по домашньому господарству це ми не можемо, не той рівень ...

у мене трохи молодша. проблеми з прибиранням у нас уже є, залишилось почати боротися за мир:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене трохи молодша. проблеми з прибиранням у нас уже є, залишилось почати боротися за мир:)

Неформали ,друг з нахилом до анархізму, вегетаріанство як побічний ефект і готово діло.

Не дай Боже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неформали ,друг з нахилом до анархізму, вегетаріанство як побічний ефект і готово діло.

Не дай Боже

як лічите? насильно годуєте м"ясом?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лікуванню не піддається, зразу говорить що ми їмо трупи тварин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лікуванню не піддається, зразу говорить що ми їмо трупи тварин

ну да, живими їсти незручно- вони вириватимуться, тікатимуть, можуть вкусить-поцарапать.

А до речі, рослини вони живими споживають чи теж мертвими?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неформали ,друг з нахилом до анархізму, вегетаріанство як побічний ефект і готово діло

Катя Лель,Протоколы Собрании КПСС в 12 томах,котлеты намазанные на отбивные

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так объясните ей, что не есть мяса не рационально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю она никого уже не слушает.Перерастет☺

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до речі, рослини вони живими споживають чи теж мертвими?

З рослинами то фігня а ось ви знаєте що їсти не можна і сир і пити молоко ? - бо молоко взяте насильно у корови !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте, создадим другую тему про вегетерианство, веганство и прочее промывание мозгов, а то нам всем тут РО грозит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли людина впреться та ще поруч з нею є таких декілька впертих ніякими доводами не вплинеш.

Нещодавно передача була по ТВ про наслідки вегетаріанства так вона незахотіла дивитись цю передачу, що таке доводи батьків, лікарів коли у неї погляди і друзі.

Давайте, создадим другую тему про вегетерианство, веганство и прочее промывание мозгов, а то нам всем тут РО грозит.

Потрібно відділити у "Поток сознания"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого вчепилися? Не хоче - хай не їсть, це не найгірше. Мої батьки заплющили очі і на зелене волосся, і на мотоцикли, і на рвані джинси. Все минає. Це бунтарський вік, який не можна забирати так само як і дитинство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого вчепилися? Не хоче - хай не їсть, це не найгірше. Мої батьки заплющили очі і на зелене волосся, і на мотоцикли, і на рвані джинси. Все минає. Це бунтарський вік, який не можна забирати так само як і дитинство.

все продумано. який смисл в бунті, якщо з ним ніхто не бореться?;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аааа.... Візьму на замітку. У мене їх двоє росте))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого вчепилися? Не хоче - хай не їсть,

Та хто ж до неї вчепився ? Навпаки, сім"я "перестроїлася" під неї любиму - 90% страв які готуються щодня - без м"яса та на олії. Ну не буде ж дружина готувати окремо кожному, у неї і так масса роботи. Ось так вже три роки - ждемо коли менеться бунтівний вік, або заміж віддамо і хай там комусь мозги компасує :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так їх, так !

Аж поки це не буде стосуватися беспосередньо наших дітей ...

Якби це зробила моя дочка, то я особисто подбав би про те, щоб вона мала чим зайняти свої руки, якщо голова в неї дурна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от чого Ви так хорошо і здорОво виглядаєте! спасіба дєточці скажіте за овощьну дієту,а не жалуйтесь публічьно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А оце неправильно. Хай сама готує. Бзік мине швидше або ж навчиться гарно готувати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А оце неправильно. Хай сама готує. Бзік мине швидше або ж навчиться гарно готувати)))

так вміє вона готувати і смачно вона готує, але вона як художник - творить коли є натхнення :D

Якби це зробила моя дочка

я також вмію так говорити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я також вмію так говорити

Я не збираюся тут виправдовуватися, бо ми обговорюємо сферичного коня в вакуумі, в кожного свої погляди на виховання і на той вчинок, який був стартом топіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Образцово показательная ПОРКА произошла и даже если эту дуру не посадят , урок дан! На КОЛ её посадить и точка. Если у неё в общаге выключили газ - это не повод жарить яйца на мемориале...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...