Перейти до змісту

Проблема з жорстким диском

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є така проблемка. В мене стоять два хард драйви (80 гб і 1 терабайт). Через диск що на терабайт комп деколи "підвисає" намертво, але не перегружується (тобто CPU не грузить). Деколи може просто зависнути. Рятує від цього зміна положення шлейфу (sata 1,sata 2, sata 3, sata 4). Через що може бути ця проблема? Я думаю, це скоріше БЖ не витримує.

Опубліковано

Система на якому диску стоїть? І яка ОС.

Колись у себе спостерігав, похожу фігню, система зупиняла не системній вінт, потім при зверненнях до того вінта система підвисала поки вінт розкручувався, але якщо вінт за першим разом не стартував то зависала намертво.

Опубліковано

В опціях енергозбереження обрати функцію "ніколи не вимикати", замість "вимкнути Хдд через хх хвилин"

Опубліковано

Є така проблемка. В мене стоять два хард драйви (80 гб і 1 терабайт). Через диск що на терабайт комп деколи "підвисає" намертво, але не перегружується (тобто CPU не грузить). Деколи може просто зависнути. Рятує від цього зміна положення шлейфу (sata 1,sata 2, sata 3, sata 4). Через що може бути ця проблема? Я думаю, це скоріше БЖ не витримує.

Була аналогічна ситуація.

Вирішив заміною старого шлейфа на шлейф із "защолками". Старий сильно "балтався" в розємі.

Опубліковано
Була аналогічна ситуація.

Вирішив заміною старого шлейфа на шлейф із "защолками". Старий сильно "балтався" в розємі.

Була аналогічна проблема, але шлейф не допомагав. Зато елегатно і гарно розсипався Розеточний вінт.

Проскануй вінта, якщо беди є і вони ростуть. То зливай інфу і здавай вінт по гарантії, якщо звичайно пройде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...