Перейти до змісту

Мониторинг по мониторам :)

У кого какой монитор дома?  

83 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Лыжа 17 T710PH, оч доволен, особенно нужна опция предустановочных цветов, вроде в гнумасах такого нет. Это когда есть на выбор пару настроенных цветовых режимов: Фото, Текст, Мув, Нормал и прочее.

Опубліковано
Samsung 740N

І в мене такий :ok:

Лыжа 17 T710PH, оч доволен, особенно нужна опция предустановочных цветов, вроде в гнумасах такого нет. Это когда есть на выбор пару настроенных цветовых режимов: Фото, Текст, Мув, Нормал и прочее.

категорично незгідний в Самсунгів також є заготовлені настройки кольорів :ok:

Опубліковано
Це що, в мене одного TFT 21"?..

у мну 17" КРТ.... НО!

Думаю, через недельки две будет что-то около 22" Вайдскрин! Жду когда жаба с кошелька слезет :ok:

Опубліковано

2Plum Скоро собираюсь тебя переплюнуть 22-х дюймовым вайдом ;)

2Shkoder 32 дюйма??? А куда его ставить, он же ни на один нормальный стол не поместится! ;) И как за ним сидеть, на каком расстоянии?.. У тебя, похоже, не дом, а ЦУП :)

2difoto А что за вайд собираешься брать? Мож, и мне заодно закажешь? :)

Опубліковано

Philips 190C

+1

Ни капельки не жалею!

у меня такой на работе. очень очень хороший офисный монитор. у нас еще 170С есть

после долгой с ним работы, скажу что и домой такой пойдет как дешевый вариант

но сегодня 19" это минимум уже такой себе. с 17-ти на 19 переходить не особо смысл есть. уже лучше на 21 или 22 широкоформатный

Опубліковано

У меня SONY HS74P жидкокристалический 17" до этого был самсунг... не помню модификацию.. Но когда сменил старый на новый..я понял что SONY есть настоящая марка.. и не только раздутый брэнд.

Опубліковано
2Plum Скоро собираюсь тебя переплюнуть 22-х дюймовым вайдом :)

Якщо не помиляюсь, то між 21" і 22" різниця тільки в розмірі зерна. Тобто роздільна здатність така ж, а от якість зображення на 21" трошки краща зарахунок трошки меншого розміру точки (в мене 21" також вайд)

Це приблизно як 17" і 19" TFT ;)

2Shkoder32 дюйма??? А куда его ставить, он же ни на один нормальный стол не поместится! :) И как за ним сидеть, на каком расстоянии?.. У тебя, похоже, не дом, а ЦУП :)

в мене також є 32" TFT, але зараз він здебільшого використовується як монітор для PlayStation 2 і Xoro ;)

Насправді це телевізор. Але з тією роздільною здатністю і якістю зображення його вже запросто можна юзати замість монітора, навіть для серфінга по інету чи набору текстів :)

Опубліковано
У меня SONY HS74P жидкокристалический 17" до этого был самсунг... не помню модификацию.. Но когда сменил старый на новый..я понял что SONY есть настоящая марка.. и не только раздутый брэнд.

:) Повністю з тобою згідний, в мене SONY Multiscan G220 17" CRT, монітор СУПЕР, 5 років і жодного глюка, очі майже не втомлює, зір за ним не посадив :) . Порівнюючи його з іншими моніторами розумію що їм до мого далеко, кольори і контраст майже як в LCD, мерехкотіння немає, одним словом - SONY для мене кращий вибір :)

Опубліковано
зір за ним не посадив :smile3:

я за компом вже майже 18 років, починав з монохромних моніторів Електроника, потім CGA, EGA, VGA і т.д., до того ж довго працював в поліграфії, де за монітором очі дуже сильно напружуються, а зір все ще 100% і навіть більше :smile3:

Опубліковано

Samsung 753DFX, моник супер, четвертый год пашет и хоть бы что, качество пайдетское, в жизни не поменяю, разве что сядет или на халяву подарят Samsung 940N :smile3: или круче гы-гы :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...