Перейти до змісту

Formula 1™

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

талант у Фетеля безумовно великий, думаю не сприймають ще так, тому що молодий. А чим ідеальніше і швидше їде болід тим нудніше виглядає) У Макра також болід від професора, але він таких результатів не показує. У тих же Алонсо і Райконена є більше бородьби під час гонки пробиваючись через пелотон, а Себ нудний тим, що виграє поул і проїде першим цілу гонку)

Прикрутити б сюди опитування хто за кого вболіває)

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

у Вебера взагалі проблеми зі стартом. а так да, трохи нудно поул і погнав до перемоги. хочеться "хлеба і зреліщ". напевно тому шини гіршими і зробили, щоб не заснули люди.))

опитування точно було б не лишнім.

Опубліковано
  В 24.07.2013 в 13:15, Leksa сказав:

опитування точно було б не лишнім.

Тогда придется каждый год менять пункты опроса. :)

Опубліковано

ну і як кому гонка? я пропустила пряму трансляцію, бо не було в місті. обов'язково подивлюсь запис сьогодні. а так цікаво просто які враження.

Опубліковано
  В 29.07.2013 в 05:19, Leksa сказав:

ну і як кому гонка? я пропустила пряму трансляцію, бо не було в місті. обов'язково подивлюсь запис сьогодні. а так цікаво просто які враження.

Мне показалась нудноватой. Что-то в этот раз даже DRS особо никому не помогал. За все 70 кругов всего парочка красивых обгонов набралась.

Немного подробностей под спойлером, если надумаешь смотреть, то не открывай :)

Показати контент

Зато вылеты были регулярные и в основном в одном и том же месте. А так как сразу за зоной безопасности была хорошая кочка, то все старались вернуться на трассу не заезжая не нее, чтоб не повторить полет В. Петрова. :) В начале гонки интригу создал Грожан, спустя некоторое время он затерялся в пелетоне, а в конце гонки я даже не запомнил на каком месте он финишировал.

Опубліковано
  В 29.07.2013 в 06:59, Hexus сказав:

Немного подробностей под спойлером, если надумаешь смотреть, то не открывай :)

ага, "не дивитись" - оце сиджу і мучусь, що ж там такого написано. гонку подивлюсь)

мені ще цікаво, ні в кого часом не виникало думки поїхати на якийсь етап формули1?

Опубліковано
  В 29.07.2013 в 12:13, Leksa сказав:

мені ще цікаво, ні в кого часом не виникало думки поїхати на якийсь етап формули1?

думки то виникають різні) До речі на ГП Венгрії було досить багато українських прапорів

Опубліковано
  В 30.07.2013 в 09:08, Movi сказав:
  В 29.07.2013 в 12:13, Leksa сказав:

думки то виникають різні) До речі на ГП Венгрії було досить багато українських прапорів

На ГП Угорщини просто найпростіше і найближче. Хоча я надзвичайно хочу в Бельгію.

а як щодо реалізації думок щодо поїздки? а то самій якось не дуже цікаво.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 29.07.2013 в 05:19, Leksa сказав:

підкажеш де запис всієї гонки можна переглянути?
Опубліковано
  В 13.08.2013 в 21:50, gonschik сказав:

]підкажеш де запис всієї гонки можна переглянути?

підкажу. ex.ua. в пошуку вводиш необхідне тобі гран-прі і вибираєш ту трансляцію, яка тобі подобається. без макса подзігуна мені якось не подобаються наші трансляції. тому я дивлюсь російську, хоча там теж іноді бувають моменти. плюс там є як кваліфікація, так і гонка. і з'являється все десь на другий день.

Опубліковано
  Цитата

підкажу. ex.ua. в пошуку вводиш необхідне тобі гран-прі і вибираєш ту трансляцію, яка тобі подобається. без макса подзігуна мені якось не подобаються наші трансляції. тому я дивлюсь російську, хоча там теж іноді бувають моменти. плюс там є як кваліфікація, так і гонка. і з'являється все десь на другий день.

Теж інколи дивлюсь російські трансляції але мені не подобається що там коментатор досить часто не чує радіоперемовин між пілотом та командою і доволі часто плутає пілотів між собою... А ще коли був Пєтров то тільки про нього і були розмови.

P.S. краще Подзігуна не коментує ніхто

Опубліковано
  В 14.08.2013 в 06:06, sf-andrej сказав:

Теж інколи дивлюсь російські трансляції але мені не подобається що там коментатор досить часто не чує радіоперемовин між пілотом та командою і доволі часто плутає пілотів між собою... А ще коли був Пєтров то тільки про нього і були розмови.

P.S. краще Подзігуна не коментує ніхто

от і я про те. та і зараз там часто згадують про петрова і про сочі і взагалі не відомо про що. тимур на мега - спить за пультом. а радіоперемовини в них справді погано чути, і в трансляції їх не завжди добре чути.

Максим найкращий.

Опубліковано

А чому він перестав коментувати? Дійсно він був кращим. Цей, що спить, це точно і також путає пілотів

І хто знає чому перестали транслювати кваліфікації на МЕГА? Ніби десь одночасно пішов Максим і не стало кваліфікацій)

Опубліковано

Помітив що Макс на МЕГА зараз якось через раз, повертаючись до теми російських коментаторів - уявляю яка їм буде радість коли за гроші Заубер почне виступати Сироткін, а яккшо ще і Квят попаду в Ф1 то вони просто лопнуть...

Опубліковано
  В 14.08.2013 в 16:28, sf-andrej сказав:

Помітив що Макс на МЕГА зараз якось через раз, повертаючись до теми російських коментаторів - уявляю яка їм буде радість коли за гроші Заубер почне виступати Сироткін, а яккшо ще і Квят попаду в Ф1 то вони просто лопнуть...

ще і Петров веде там переговори, та і свій ГП будуть мати в Сочі

Опубліковано

я намагалася знайти чому нема макса, але безуспішно. якщо в ф1 повернуться росіяни, то буду дивитись англійську трансляцію.

Опубліковано
  Цитата

я намагалася знайти чому нема макса, але безуспішно

Перед одним із гран-прі Чілачава сказав,що Подзігун зайнятий іншою роботою,тому не може коментувати кожну гонку.Власне наступну гонку коментував сам Макс і підтвердив слова Тимура

Опубліковано

а з іншої сторони Чілачава не найгірший варіант, пам'ятаю одного разу, коли по Першому національному тарнсляція була, Подзігун запізнювався і тоді йому на заміну поставили коментатора біатлону, оце був кошмар "червоний болід обігнав сірий болід", і "я бачу в ф1 показують усі боліди, бо в біатлоні показують лише лідерів", добре що Макс запізнився тоді лише на пів години))

Опубліковано

наші коментатори - це взагалі окрема історія. Чілачава - якщо гонка зранку, то це взагалі снодійне: "ааа,еее,і так далі". я б краще коментувала - якщо чесно ( ой яка я скромняжка. але справді дуже дістають тим коментуванням. в записах дивлюсь лише російський варіант ( добре що немає нікого з російських гонщиків).

Опубліковано
  В 14.08.2013 в 21:16, Movi сказав:

.

ооо ГП Бельгії - одне з моїх найулюбленіших ГП, можливо навіть перше. дуже люблю цю трасу, сама не знаю чому. Нарешті, ще 9 днів і розпочнуться мої ліки від усіх невдач))). чекаю з нетерпінням!!! Спа-Франкoшам - the best!!!

Опубліковано
  В 14.08.2013 в 21:24, Leksa сказав:
  В 14.08.2013 в 21:16, Movi сказав:

.

ооо ГП Бельгії - одне з моїх найулюбленіших ГП, можливо навіть перше. дуже люблю цю трасу, сама не знаю чому. Нарешті, ще 9 днів і розпочнуться мої ліки від усіх невдач))). чекаю з нетерпінням!!! Спа-Франкoшам - the best!!!

так, дуже цікава траса. Хотілося б почути прогнози форумчан на ГП, та і взагалі на другу половину сезону, багато критиків схиляються до думки, що Фетелю боротьбу за титул нав'яже не КІмі чи Алонсо, а Хемільтон.

Ну, а я все таки хочу бачити титул у Кімі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...