Перейти до змісту

5D в Луцьку

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Луцьку появилося 5D. В приміщенні дитячого магазину "Кроха" по вул. Лесі Українки (не доходячи 100 м до Медучилища, з правої сторони).

Один в один таке, як в Рівному. Не скажу, що 5D це щось "Ах!", але один раз сходити (рекомендую "Гонки в раю") варто, щоб побачити, що це.

Опубліковано

В Адреналіні теж є.

І водою бризкало, вітром дуло, кульбашками засипало. Вийшли всі в піні :D Ще й підступний проводок по ногах лупотів.

Хто відвідав обидва заклади? Різниця є?

Опубліковано

Сколько стоит удовольствие?

20 грн. з людини. Зал - 4 місця. Крутити будуть і для одного, якщо людей не буде.

Опубліковано

Сколько стоит удовольствие?

20 грн. з людини. Зал - 4 місця. Крутити будуть і для одного, якщо людей не буде.

Цікаво а в "Адреналіні" яка вартість, тривалість сеансу і кількість місць...?

Опубліковано

В будні 20 грн. у вихідні 30 грн. Тривалість я писала вище. Кількість місць десь 12 (+/-).

Для кращого сприйняття бажано сідати на перший ряд - 4 місця.

Опубліковано

Щойно з дружиною повернулись з 5Д. Пробували "Метро". Хочемо спробувати всі ролики. Відчуття цікаві.

Опубліковано

Подейкують, незабаром будуть в Адреналіні на 5D збільшувати ціну. Тож поспішайте!

Опубліковано

Ой, дітки, водив я свою стару в той 5д, але коли встали після того стелса, я так і не зрозумів шо то за рідина була під дупою.

Опубліковано

Розкажіть детальніше: Одяг від Гуччі не вдягати:)?ЧИ дійсно одяг забризкають чимось.

Да нє, тільки пєну з дєвчьонки повитираєш, якщо звичайно з нею підеш, а не з пациком :)

Опубліковано

Розкажіть детальніше: Одяг від Гуччі не вдягати:)?ЧИ дійсно одяг забризкають чимось.

Якщо це буде "одяг від Гуччі"- не хвилюйтесь нічого з ним не станетьсяwink.gif, і як писала Laska - краще сідати на перший рядsmile.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...