Перейти до змісту

Kromberg&Schubert

byiviter

Рекомендовані повідомлення

крошу гонить беса.Вони набирають постійно нових працівників того що думає начальство нові люди кращі працюють і на початку їм менше платити. Маршрути поскорочували, тобто було наприклад 3 маршруткі що розвозили а тепер одна, але велика, то десь 40 мінут їздиш покі попадеш додому.Ліпові накази пишуть на суботи.Так що ті що прийдуть нові люди то підуть більшість всього на БР проект, то там було що працювали по 12 годин і люди заробили по 4 тисяч грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
  • Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь

Доброго всім вечора,зі Святами!!! ...не міг відреагувати на цю тему,тому зареєструвався аби залишити свій коментар,у Тернополі є такий схожий до Кромберга завод як Оріон,процес роботи аналогічний,але лише усе керівн.+менеджери усіх ланок-німці, стартова з/п 1800 з відмінусуванням усіх податків уже,в мене знайомий там пропрацював 6 міс.з з/п 3200грн.на міс.але звільнився через хім.отруєння організму-фурункули, кашель з кровою...а пішов туда дужим і здоровим хлопаком,а тут деякі "товариші" облизують на позитиві Кромберг,і пишуть чому не просоч.чи просралось щось там в ЗМІ...шановний-одна й та сама група в Тернополі з/п стартова ще 2 р.назад була 1800 а тутв Луцьку лише зара 1800....шо ж це так,чому ж немає в ЗМІ,ха ха ха,цікаво,один з другим,зїзди в Тернопіль і паспрашай а не цілуєте якийсь там Кромберг...можу продовжити далі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...можу продовжити далі....

не треба ,краще затра ,сьогодні досить .

А то 120 слів в одному речені ,це вже забагато ,головна мисль десь пролетіла мимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...один з другим,зїзди в Тернопіль і паспрашай а не цілуєте якийсь там Кромберг...можу продовжити далі....

Спокійніше, redneck, до чого так сваришся? Всі ми добре знаємо, де живем, в який час, і у вільній країні.

Щодо захворювань, на заводах подібного типу, можу сказати наступне: час від часу на підпримстві відбуваються задимлення різного типу (не знаю як на лініях, але у відділі порізки були такі речі - за вісім місяців, що я тут пропрацював таких випадків було зо два). Перший випадок задимлення - поварочні роботи каркасів огорожі складу. Мій станок знаходиться поруч - тому надихавшись диму два тижні хворів сильною простудою, і другий випадок - загорівся мотор приймаючої ленти сусіднього станка - знову сильна простуда. Хоча додам, мене ніхто працювати в таких умовах не заставив би, це була лише моя власна ініціатива, якби я наробив крику і відмовився працювати в задимленій обстановці, до мене б поставилися із розумінням. Щодо зп - я у відділі порізки тепер отримую трохи більше двох тисяч грн, маю оплачувану відпустку і при потребі можу піти на лікарняний. Мало яке підприємство на Волині може похвалитися такими умовами. На підприємстві завжди тепло. Але якби не завод, мало хто б мав роботу. До того на попередніх роботах у мене були гірші умови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

byiviter, цілком погоджуюсь,в нєімєнії кращої роботи можна і піти на цю проте на короткий термін,або на якийсь термін..,проте все надто не те щоб шкідливо а навіть мало покриває мінім.власні витрати,гробити здоровя за тих же 2 000 в міс.причому безповоротньо...думаю це рос.рулетка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов до мене на скф хлопець з крошу: 5 років на заводі, майстер, отримував 1200. Йому відразу ж, як студенту, платили 1700 (чистими) + ніяких "задимлень" (востаннє було пару років назад невеличка пожежа в термічці, без жертв і отруєнь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов до мене на скф хлопець з крошу: 5 років на заводі, майстер, отримував 1200. Йому відразу ж, як студенту, платили 1700 (чистими) + ніяких "задимлень" (востаннє було пару років назад невеличка пожежа в термічці, без жертв і отруєнь)

На якій лінії працював Ваш майстер?

Ото я й кажу, що на лініях мало що може диміти, на "шнайдерай" і "фаока" - інше діло. Проте були дні в період врожаю, коли Крошу натягував у себе диму з навколишніх полів, але від того диму я не почувався зле. Серйозних задимлень на Крошу може й не було, але точкових, які займали невеликі площі на короткий проміжок часу (30хв-1 година) - вистачало, і при тому дуже токсичних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А есть вакансии от 3500грн ? Бо я тут скучаю на 3000... гггг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі вакансії мені не відомі. Але можу припустити, що головний ІТшник отримує хорошу зп, начальники проектів і виробничих відділів, гол. бухгалтер, (проте менше як ІТшник). Фінансовий директор і генеральний директор, скоріше за все, заробляють найбільше. На такі вакансії вимагають вищу освіту, досвід роботи (не виробничі), знання розмовної англійської, +-ом буде знання німецької.

А прості працівники на виробництві, за повний робочий місяць без понаднормових виходів отримують в межах від 1500 до 2300-2500 макисмум в залежності від відділу, де вони працюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдеш від 3500, скинь контакти де з'явиться вакансія на 3000... гггг :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замётано )

Такі вакансії мені не відомі. Але можу припустити, що головний ІТшник отримує хорошу зп, начальники проектів і виробничих відділів, гол. бухгалтер, (проте менше як ІТшник). Фінансовий директор і генеральний директор, скоріше за все, заробляють найбільше. На такі вакансії вимагають вищу освіту, досвід роботи (не виробничі), знання розмовної англійської, +-ом буде знання німецької.

А прості працівники на виробництві, за повний робочий місяць без понаднормових виходів отримують в межах від 1500 до 2300-2500 макисмум в залежності від відділу, де вони працюють.

Обидно блин... на такие требования люди получают от 3000 евро не в нашей стране, а у нас что? Рабовладельцы блин.. Я подхожу под эти требования, но я не пойду туда работать под такие требования на 3500 грн, жалко здоровье гробить, а жизнь только одна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію Вашу позицію і підтримую. Але щось мені підказує, що наш завод (і подібні заводи по Україні) зробили такою собі корівкою для бюджету. Щоб пенсіонери мали за що їсти купити, а, ну да, ще ж вертольотний майданчик треба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене 3200 + премії, але тоже якось скучно, вже шукаю від 4000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене 3200 + премії, але тоже якось скучно, вже шукаю від 4000

Растет зарплата--растут запросы--зарплаты всегда мало... и вот поэтому обидно ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Растет зарплата--растут запросы--зарплаты всегда мало... и вот поэтому обидно ))

Скоріше - ростуть запроси, а зарплата на місці і навіть зменшується, якщо переводити в $ (колись вона була 520$), вот за це й обідно, а ще це найменша зп в відділі, середня 5500грн, найбільша 12000 грн. Робота офісна, ненапряжна, є ще керівні відділи, де суми більші. ЗП залежить від відносин з керівництвом + зв"язки (кум, брат, сват) + откат.

PS. інфу викладую, щоб люди задумались. Поки буде "Вася" готовий працювати за 2000 й менше, доти буде така зарплата,розрахована на "Васю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так не в всіх така везуха з роботою. Для більшості мрія хоч якусь роботу знайти, щоб сім"ю прокормити. Якби не було того Шуберта з Кромбергом, то безробітних було б більше на пару тисяч, тоді й за 1500грн буде проблемно знайти і не факт, що тобі будуть платити 3200, якщо багато бажаючих за 1500грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясню так:

Тут справа не в везінні. Колись в університеті викладач сказав такі слова: "Якщо хочете чогось досягти - не надійтеся на удачу, працюйте, вдосконалюйтеся, розвивайтеся і вона супроводжуватиме вас. Ті, хто надіється лише на удачу, а це більшість з вас, вже приречені на провал."

Я не шукаю роботу, я пропоную працедавцю свій досвід, вміння та знання (які постійно стараюсь покращувати, розвивати і вдосконалювати)... і я ставлю ціну за них. Він вибирає: мене брати, чи когось іншого - якщо хтось і готовий працювати за 1500 - не факт що його знання задовільнять працедавця.

Наведу конкретний приклад: http://www.jobs.ua/ukr/vacancy/view/653213/ замість того, щоб бігати по вечорах в cs1.6(чи страдати якоюсь іншою фігньою) удосконалюю англійську мову, оскільки налаштований найближчим часом перейти на аналогічну вакансію на свому підприємстві, а володіння мовою, поки що, могло б бути кращим, все інше вже досягнуто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу вам так, які б слухи про завод страшні не ходили, як мало б тут, за капіталістичними мірками, не платили, а люди сюди ідуть і йдуть - кажу, що на власні очі бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що тут скажеш? Молодець!

а я Вася-лєнтяй, живу дурними звичками, як дід і батько жив і буду працювати за 2000грн в грязі, холоді, голоді на дядю, куплятиму лотерею і всім казатиму, що то держава така, життя таке, а не тому що впадло за розум взятися, за підручники... і буду КС по вечорах ганяти і пивко з друзяками попивати, згадуючи тебе не злим тихим словом. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонуємо (-ють):

-офіційне працевлаштування;

-безкоштовне медичне страхування; (ти ба)

-компенсацію за харчування; (оце я невкурю ніяк)

-безпечні умови праці; (я вже з другого рядка поняв, що вони у них безпечні)

-безкоштовний довіз працівників; (ну прям не знаю, "не уж то все так хорошо")

-стабільність працевлаштування; (кхм)

-змінний робочий графік;

-гнучку систему преміювання; (певне помилка, я думаю, вони хотіли написати "гнучку систему штрафування")

Заробітна плата від 1800грн

Компенсація за харчування десь 25 гривень за місяць

Знімають гроші за все що вдається придумати до зарплати

начальства скоро буде більше чим простих робочих

літом працюєш як в парілці витяжок мало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 proektant - працюєш на Кромберзі, будь ласкавий вкажи в якому відділі. Якщо ні....то звідкіля цифри про ЗП, в кожному відділі по своєму і залежить від стажу, навиків, обсягу виконаних робіт, існуйочого окладу, мастак лі падлізувать попец + інші фактори.

2 Вовка2516

Компенсація харчування - скажемо 75 грн :(

Умови праці стають не безпечними коли про них елементарно забувають, а найчастіше - "Дай я подивлюся, тут ковирну, тут нажму, там всуну і проканає, бухну і на електро рохві покатаю, пол ногі не жалко, і 3 пальці мені ножі за цікавість порубало"

Доїзд безкоштовний - такі да, проте "каво іпе що автобус який йде по трасі і забирає з зупинкі не заходіт в майо сяло Ґдевоно". Нюанси, по місту без проблем, скоротили вроді зону до 30 км навколо міста (правда чи чутка нізнаю - це стосується найму пових працівників). Є нюанси - це проблема тих дівчат що креслять графік в каб. 4, туди й дарога.

Преміювання-штрафування......я злой....тут реально лише груба сила допоможе. Проясню ситуацію. Є загальна премія, від виходу понад 100%, без прогулів + лікарняних і т.д. До речі власне спостереження - більше N-суми премія бути не може, напрацював більше, були випадкі - А чому йому така премія ? Ніпарядок, урезать до стандарту. Вирішувалось безпосереднім втручанням керівництва - ось вам і бухгвалтера. Відрахування - охорона хто на перекур, запоров проводку ? чи ще які випадкі з виробничим підтекстом, прошу розкажіть. Міжкатегорія - преміювання різних ліній по різному порахованому таким чином щоб не образити брата/свата :(, а тим і так піде. А ось людський фактор барахлить....цуцуть влади над колективом дають різультати - мастер це робота 6-кі, докладивать і падлізивать. Результат в премії. Не всі звичайно....угрупування "левих понаднормових" розкідали по змінах...але скільки є тих родиних звязків :), більше рулить тупість майстрів, наглість, зверхність, поверхневі знання та вміння дочіста вилізувать та втірать в моск.

Особливо стосується частини заводу на "Іскрі" - міні царькі Мля. Думаєш, зроблю по людськи, попереджу, найду заміну - а на тебе ще кричать, відрахування з.п. ліплять і т.д. буквально користуючись неосвідченістю людей в даному питанні. Сидячи в тому "колективі" неоднаразово вступав в суперечкі. Наголошував - попадеться 1 принциповий, і підуть вслід за ним шукати роботу....тому що є закон...а на заводі юристка підкована, так що слід очікувати що завгодно. Тому написав наперед заяву на відпустку на 1-3 дні в звязку з (народження, свадьба, похорони) і іпіться самі далі, все по закону. У випадку негайної потреби аналогічно, забив болт в межах розумного, домовився і пішов - це коли насяльніка адекватно сприймає ситуацію, на Іскрі якраз навпаки.

Був випадок - скріпт на термінал кідав валлпаперс. Людина змінилась за терміналом, місяць пройшов, з скріпта рядок забув видалити до тих пір поки не змінив валпаперс на більш ( • )( • ), ух ти, нарешті помітила що єдиної в неї з офісу в Кросі заставка. Посміялись, посплетнічали...і через 30 хв донос на мене від начальниці відділу дівчат директорам за Валлпаперс на робочий стіл працівниці, він відволікає від роботи весь колектив і т.д. в тому ж дусі. Результат - разбор польотів. на ковер, півроку без підняття з.п. ось вам і корпоративна етика яку я порушив з перебільшенням посадового дозволу (проізволу) і водночас жіноча помста хз за які гріхи.

2 випадок - поставив барана на місце, але це ж баран. Жалоба, кавьор, поучітельна лекція про коректність в роботі з надто нерозумними людьми треба бути лояльнішим і терпимішим. Знову пал года плахая пагода.

А можна і доганами сипать, як роблять неглядя на Іскрі і по статті звільнить. Некст завжди прийде :).

Ось така політика. 9 класів освіти руководять іншими. Керівництво отримує невірну інформацію і.....

Вентиляція - головний біль, відповідальної на 100% особи нема, є вакантне місце (було?) з вимогами проектування та вдосконалення. А вирішили по хлопські. Навішали 1м кулерів, пил з кабельканалів здувати от вам і прохолода. Відкати гаспада....тут є відкати, і є человек якого найняли хз нафіга а ніби шукать да наказувать. Фіг з человеком, всім робота потрібна, але продвинулись лише в напрямку зменьшення обсягу виносу міді.

Був ще 1 лисий, фін контролер з континіума, ну ви понялі. Год, тачка, дачка, пака я дальше пойду поки все тіхо...

В такому руслі питання ЯКА зарплата взагалі не піднімається. Скажу від себе - скільки не працюй, + понаднормові + підвищення окладу в 2,5 рази приблизно з початку моєї карєри тут, на руки виходить біль-менш те саме.

Є питання запитуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 proektant - працюєш на Кромберзі, будь ласкавий вкажи в якому відділі. Якщо ні....то звідкіля цифри про ЗП, в кожному відділі по своєму і залежить від стажу, навиків, обсягу виконаних робіт, існуйочого окладу, мастак лі падлізувать попец + інші фактори.

Прикалуєшся? В шуберті таких зарплат не було, нема, й не буде. Ну принаймні для простих працівників з 2-5 річним стажем.

Цифри про ЗП навів зі свого відділу іншого луцького підприємства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оклад по офісах 3к-4к з особистого соц опитування :) , без відділів даби не підставляти довіривших мені осіб свою "комерційну таємницю". В межах, причина описана вище.

Інформація про оклад нових працівників мені невідома.

По цеху взагалі торба.....+250 до окладу, +35% за нічні (було 25%), +Х% до премії, і ніби % за вечірні години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По цеху взагалі торба.....+250 до окладу, +35% за нічні (було 25%), +Х% до премії, і ніби % за вечірні години.

+150 до ставки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був випадок - скріпт на термінал кідав валлпаперс. Людина змінилась за терміналом, місяць пройшов, з скріпта рядок забув видалити до тих пір поки не змінив валпаперс на більш ( • )( • ), ух ти, нарешті помітила що єдиної в неї з офісу в Кросі заставка. Посміялись, посплетнічали...і через 30 хв донос на мене від начальниці відділу дівчат директорам за Валлпаперс на робочий стіл працівниці, він відволікає від роботи весь колектив і т.д. в тому ж дусі. Результат - разбор польотів. на ковер, півроку без підняття з.п. ось вам і корпоративна етика яку я порушив з перебільшенням посадового дозволу (проізволу) і водночас жіноча помста хз за які гріхи.

2 випадок - поставив барана на місце, але це ж баран. Жалоба, кавьор, поучітельна лекція про коректність в роботі з надто нерозумними людьми треба бути лояльнішим і терпимішим. Знову пал года плахая пагода.

А можна і доганами сипать, як роблять неглядя на Іскрі і по статті звільнить. Некст завжди прийде :).

Ось така політика. 9 класів освіти руководять іншими. Керівництво отримує невірну інформацію і.....

Вентиляція - головний біль, відповідальної на 100% особи нема, є вакантне місце (було?) з вимогами проектування та вдосконалення. А вирішили по хлопські. Навішали 1м кулерів, пил з кабельканалів здувати от вам і прохолода. Відкати гаспада....

Є питання запитуйте.

Про барана і волпеперс))) це шото с чємто))))

Вентиляція - 100%пудоф відкати, інакше в ніякі ворота нелізе, таке могли зробити тільки в нашому Гандурасі...

...сьогодні болгаркою на складі різали, який же противний той дим!

Дякую, VeryFate, відкрив стільки цікавого, що й я не знав, за стільки часу. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...